Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3052 hozzászólás a témában

tszb

tszb

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

Megjegyzések a klumpára 100,-

ismerem az árakat, de még így is megéri :-)

TOZ

TOZ

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

és, ha igazán jót akarsz nem viszed sanyihoz, vagy ha mész fikázd le a klumpáját, arra pöccen!
balázs

Megjegyzések a klumpára 100,-

tszb

tszb

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
ne csüggedj, sanyi ab ovo ss ellenes, engem többször hülyének nézett és megkérdezte mire jó egyáltalán az ss bicó? majd hozzá tette, hogy szerinte sznob dolog és divat az egész. majd halkan megjegyeztem, hogy akárcsak az oakley szemüveg, mire elfehéredett, hogy az egyáltalán nem az, mert neki is van. :-)
nekem egy évig üzemelt gyorszárral, elõrenyíló papuccsal az ss bringám és meg sem moccant, még hegymenetben 52/16 áttétellel sem. de ha sanyi annyira aggódik tegyen alá fogazott alátétet, hogy szoruljon. és, ha igazán jót akarsz nem viszed sanyihoz, vagy ha mész fikázd le a klumpáját, arra pöccen!
balázs

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Jön vki SS-el Balaton Régió maratonra?
:P

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
én is üdvözlöm Sanyit, meg szerintem még pár millió ss-es/fixis;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

szkili

szkili

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Köszi a válaszokat.

Akkor úgy tûnik, hogy a jó öreg Scott Peak-bõl SS monti lesz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem is lehetseges.

hiszen ilyen alapon a hatra nyilo papucsos vazban is elhuznad a kereket a pedallal, hacsak nincs ott az az alligato bigyusz.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Csatlakozom... Sanyi nem tudja, mit gagyog. Legjobb lenne a csavaros rögzítés, az anyától különálló recézett alátéttel, de még egy sima gyorszárat is meg lehet tépni annyira, hogy jó eséllyel helyben maradjon.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
baromság. mond meg a sanyinak hogy gyúrjon kézre. nyugodtan csinálj abból a vázból bringát

szkili

szkili

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Régi vázam felhasználásával szeretnék egy single speed montit összeállítani.
A papucs vízszintes ugyan, de elõre nyílik. Eddig úgy gondoltam, hogy ezzel a papuccsal mûködni fog a dolog, DE ma voltam a Pedaloman-ban, és Sanyi azt mondta, hogy felejtõs a dolog, mert nem lehet annyira meghúzni a tengelyrögzítést (még csavarral sem), hogy ne csússzon ki a hátsó kerék a papucsból, ha keményebben meghajtom a bringát.

Ti mit szóltok ehhez? Van valakinek ilyen típusú papuccsal rendelkezõ SS bringája? Mik a tapasztalatok?

Remélem, sikerült értelmesen elmondani a helyzetet.

solyom

solyom

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok
En mar rendeltem ...... es az On ONE hosszas benazas utan vegul is ket db komplett bicajt kuldott, szoval hogy megkonnyitsem az eletem, (es a gyartoet) az egyiktol meg szeretnek szabadulni. Az aprora feltettem....
Bocs, tudom mar ez is olyan 'apro' izu, de S.O.S. es reszemrol nonprofit a dolog, es talan egy SS-re vagyonak oromet okozna....

badar

badar

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!

Mostanság szeretnék rendelni a http://www.singlespeed.nl -rõl.

Oly jó volna, ha akadna itt valaki, aki társulna a kettõ külsõm mellé valamikkel, és akkor megoszthatnák a felmerülõ költségeket testvériesen.
.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Csak most nézem, hogy mik vannak! Nem én lettem az utólsóóó:confused: Szegény ZÉÉ:) De tényleg FÕTISZT volt!!! A hétvégén gázló! Ha nem jön senki single speedel akkor a varioval megyek!
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
van idõm ezért gyorsan összeraktam...no nem volt nagy melo :)

Single Speed Bajnokság 2006 eredménylista:

1. Papp Dénes "Unit"
2. Andri Dávid
3. Nagyfügedi Zsombor "fityisz"
4. Kuti Péter "Tuki"
5. Fehér Antal
6. Pichler Gábor
7. Bekker Csaba "gimp"
8. Kulcsár Gábor "(has)Pókember"
9. Fehér Tamás "Gagyenkov"
10. Szabó Zoltán "Zé"
11. Babik Balázs "BabikÚr" - Feladta
12. Makkos Krisztián - Feladta

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Tuki, a képeket amint megkaptam mindenkitõl aki készített igyekszem mielõbb felrakni a singlespeed.hu -ra.

(has)Pókember, sajnálom az eltévedést :( de ha szólsz akkor új rajtot csinálunk s megfutjuk megint a köröket ;)

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Gimp kartács a számból vette ki a szót. Kissé demoralizált, hogy a mászásnál leelõzött egy-két ember lefelé pillanatok alatt elsuhant mellettem. Aztán eltévedtünk, mert elsõre rosszul értelmeztem az úton keresztbe fektetett szalagot, így kerültünk egy jópofát hármasban. Zé kartács nagyot nézett, mikor hátbavágtuk :-) Végül volt sok talicska, lefelé és felfelé is, a vizem elfogyott, én meg jól elfáradtam. Az a póverizé a végén, az életmentést jelentett, ha jól tippelek, Gagyenkov doktornak jár érte a köszönet!
A következõ rendezvény mikor lesz, augusztusban esetleg...? :-) Addig megyek az ugribugrisokhoz gyakorolni a technikát...
A különdíjért pedig természetesen köszönet a szervezõknek!

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Hétfõtöl 10 napig nem leszek! Megyek a hegyekbe Dobogókõre bringázni! Ha vki esetleg arra jár és lenne kedve tekerni vagy már nem bírja nélkülem annak 06-30/4509934

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Szép volt fiuk!:) Nagyon naok voltunk! Köszönet mkinek a szervezést a hangulatot!
Nem számítottam rá h ilyen jót fogok menni! Kb. 2-3 hete megyek SS-el, de kegyetlen jó és csinálni fogom ezerrel!:)
A képeket felrakjátok majd vhova?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Köszönöm az összes megjelent sporttársank a részvételt és remélem mindenkinek legalább annyira tetszett mint nekem. Továbbá köszönöm az egylet tagjainak a sok segitséget amivel lehetõvé tették a verseny lebonyolítását. S nem utolsó sorban köszönöm a Luongonak amit köszönnöm kell ;) Remélem egy hosszú évekig fennmaradó sorozatot inditottunk el ezzel a mai versennyel.
Unit-nak nagy gratula, jövõre igyekszem ledolgozni a hátrányomat. :)

gimp

gimp

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Nagyon nagy volt a verseny, köszönet a szervezõknek, az Egyszeregy zokniért külön is...
Mostmár tényleg megtanulok montizni, hogy ne csigatempóban menjek lefelé.