..mert a remény hal meg utoljára.

ja, és ez a 'szlogen' copyright, ha vki használni szeretné, nálam érdeklõdjön a feltételekrõl

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Röviden: direkt linkek "sorozata" (idézet tõlük), a többit nem írom le, mert:
- nem tartozik rád és egyetlen fórumozóra sem, csak a fórum üzemeltetõire;
- nem szeretnék tippeket adni, se pro se kontra...
Attól, hogy még nem teszik, _nagyon_ szopatóra tehetnének jópár fórumot.
Nem, nem per(ek)re kell gondolni; nagyon egyszerûen megtehetik a jelen magyarországi jogszabályok (elnagyolt megfogalmazása mellett), hogy minden egyes empéhárom/etc. után pontos összeget behajtsanak - és itt a kunkor! - az üzemeltetõtõl!
Hazai tartalomszolgáltatással kapcsolatos, az üzemeltetõkre/fenntartókra/tulajdonosokra érvényes szabályok _kivonatos_ gyûjteménye megvan egy száznéhány oldalas PDF-ben. Ha nagyon-nagyon sok idõd van átküldöm.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakJelen pillanatban letölteni is legális jogvédett tartalmat, ha saját használatra teszed. Ha nem lenne az, nem vehetnél fel rádióadást sem, stb. Ami illegális, az, ha mások számára elérhetõvé teszed, vagyis megosztod.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Olvastam es? Akkor az is irja le zorg, hogy mi miatt volt veluk beszelgetes. Azert mert megkerdezem, hogy kinek van meg xyz mp3-ban meg nem zarhatnak be semmit. Sot, leszophatnak. Jogilag ugyanis az illegalis, ha letoltesz, ha beszelsz rola az nem. Szoval nem kell tulparazni es befosni...
ja próbálj meg a SOAD hypnotyze-rõl online gépen media playerrel wma-t csinálni......Amugy ha mar belementunk a temaba. A vilagon a legnagyobb vicc, hogy a kormanyok nem kezdemenyeznek eljarast az osszes ceg ellen, amely musoros cd-t, dvd-t, szoftvert ad ki. Ugyanis a masolasvedelem az megakadalyoz vagy nehezebbe teszi a biztonsagi masolat kesziteset, amihez pedig jogom van. Tehat elvileg nem lehetne semmin masolasvedelem. Es ezt a jogserto magatartast evek ota engedik a cegeknek. Na ezek utan rohejes ha ok arrol papolnak, hogy ne kalozkodjon xyz.
ja nem jár viszont volt olyan fincsi módszere is, hogy telcsi :....-kérnék gyors árajánlatot ilyen konfigra......-ennyibe kerül -jó....-de nem kérnénk rá oprendszert....- de úgy nem adunk ...stb stb kb 5 percig hogy neki nem kell, meg rajta lehetne e mégis felejteni, meg igy úgy....na miután maradtam a nem -nél, akkor közölte hogy Õ Gipsz Józsi a BSA-tól és akkor kapcsoljam má neki a fõdirektor urat..........szal szépen így vadászgattak hogy ki fog nekik belemászni a csapdájukba......BSA úgyis ritkán jár, én legalábbis még nem hallottam róla hogy kimentek volna valahova
.
Let the people speakde dc-n ott vannak a megosztók is, akik már akárhogy nézem nem legálisak, õket miért nem lehet 'kihúzni a sorból'?
Let the people speak"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
akkor még mindíg dc. megosztod a családi fotó és videó albumot és utána mindent letölthetsz.
Let the people speakJelen pillanatban letölteni is legális jogvédett tartalmat, ha saját használatra teszed. Ha nem lenne az, nem vehetnél fel rádióadást sem, stb. Ami illegális, az, ha mások számára elérhetõvé teszed, vagyis megosztod.
Let the people speak