Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal #3

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3224 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A rendõrök mondták hogy most a Citroen Xara Picasso a legkelenõbb, csak a héten négyet vittek el belõle..
Áh faszom az egészbe..
Inkább legyen szétszedve szerencsétlen autó és soha ne derüljön ki, minthogy kattogjon rajta mindenki:(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nálam hibátlan
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
B@sszus nagyon beindultak megint a tolvajok, mostanában többet is hallottam ismerõsöktõl, jobb lesz vigyázni :(. Enyémen is van uv gravír meg trükkös ind. meg immo meg nagy sárga kormányzár, de ezek visznek mindent. A GPS-hez meg nem kell semmi takaró csak egy mobiltelefonból átalakított zavaróadó és már nem is tud adni :(

Más: nálatok megy rendesen a fórum? Nekem 30-40 másodperc alatt töltõdik le és minden más oldal megy szépen.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nembaj, akkor visszafele. A Hatchet Wire -t elviszik addigra de a Whisker nalam lesz, az talan jobb is neked. 5 - fel 6 -ig tuti a nyugatinal vagyok, arrafele gyere haza :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Akkor ez most nem nyert nalam. En ugyanis budaorson melozom es 18:00 elott nem erek be Budapestre. :(

------------------------------

http://mobilarena.hu...mod=10&id=17686

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Al, torolj privit.
Felhivtam a szemcsi gazdajat, ugyhogy holnap 3 korul kene taliznunk hogy megmutassam oket. Utana mar viszik is el.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jol fog kinezni az uj pannon design :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

meg ilyen trükkös indítás hogy teszemazt meg kell nyomni két gombot és csak akkor indul az autó..

ilyen van a clioba.
legegyszerûbb. egyedi, meg szerintem olcsó is, és _még senki_ nem tudta beindítani, sõt ha elmondod neki hogy kell, még akkor is szenvednek vele. (meg tán májer is nemcsak véd:)
taliztunk hétvégén 3 renault-clubossal, megnézték a verdát: "beinditanád?"
-indísd(?) csak be nyugodtan, itt a kulcs.
a végén már mindhárman probálták inditani, végül 5perc múlva eluntuk és megmutattuk hogyis van ez.

a pízsóért meg részvét.

amúgymeg: flanc
Posted Image
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
juuj Dig sajnálom!
majd ha léátok ezentul P-t akor megnézem a rendszámát!

kicsit más
nincs valakinek fölös Vampire szabálykönyve!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Ne aggodj, viszik a szarokat is. Az a gyakorlas a kezdoknek, meg a vizsgafeladat ;)

Hát ennek külön örülök:)
Gyakoroljanak máshol...a kígyó megfagy ilyen hidegben,a jegesmedve meg feltûnõ...
És komolyan van ilyen vizsga?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ne aggodj, viszik a szarokat is. Az a gyakorlas a kezdoknek, meg a vizsgafeladat ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Van még jó megoldás...emlékeztem a Snake rendszámú Hummer-re a tolvajtempóból?
De tényleg gáz,hogy a legmodernebb rendszerekkel felszerelt gépeket is elviszik.
Abban bízok,hogy az én 91-es autóm nem kell senkinek:)
Állítólag 500 ezret fizetnek egy átlagos autóért...na akkor az enyémbõl 2 kellene ehhez ellopni:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
hiába gravírozod tele, totalcaron volt cikk
1 nap múlva a kocsid 30 boltban a pult alat van darabokban

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hát majd ha ott vagyunk hogy lesz megint autó akkor körbekérdezek itt is mit érdemes:(
De egyelõre csak nézünk magunk elé..
A legszarabb meg hogy semmit sem lehet tenni, csak várni és remélni, persze szinte biztos hogy hiába de ez van:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
igen, nincs lophatatlan autó.
max. olyan, amit megtalálnak.

nagyon jó a nagy sárga egész kormányt befedõ kormányzár és a váltózár. ez eléggé riasztó lehet egy kezdõ/haladó autótolvajnak.
persze egy profinak ez se gond...

másik jó védelem az üveggravir és a karosszériaelemekre uv festékkel a rendszám felfestése, amit 10 réteg uj festékkel sem lehet eltüntetni. (persze ugy eltûnik, ha fémig csiszolod, de õszintén: megéri?)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
A gyári immobiliser hogy mûködik? Azt hittem, azt elég nehéz kijátszani.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
nem kell ólom. csak valami olyan szövésû takarófólia ami nem engedi át a jelet, nem bonyolult az sem. sajna olcsó autót tényleg nem lehet költséghatékonyan védeni.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A következõ autónk akármi lesz fel lesz szerelve a legdurvább szarokkal az tuti.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
al01
Ma beneztem az MM-be, asszem megtalaltam amit keresek. Bar meg nem dontottem el, de asszem veszek egy ilyet: AKG 12P vagy 14P. 126/127db! :-)

de ne ott vedd meg,hanem a vcomp.hu-n nézd meg elõtte ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Kocsiba csakis Pajzs rendszer. Eddig meg egyet sem tudtak ellopni amiben ez a rendszer volt.
Sajnos ahoz draga hogy olcso kocsikba megerje, de egy dragabb autonal siman alap.
Gyakorlatilag lophatatlan. Treler ellen pedig ott a GPS kovetes. Hacsak nem allnak be vele egy olomgarazsba :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!