Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
na ilyenektõl parázok énis:(
és ezért nem merem szinte sehol otthagyni az autót:(:(

részvét.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
biketrigger valaszolj mar ha tudsz a vazas topikban levo kerdesemre.

az autot ha megeri ellopjak
vagy egybe lesz eladva vagy alkatresznek
mikor mi

az egyszeru elmegyek kiprobalni a verdat tipus ellen jo az ilyen immo meg rejtett kapcsolo.
de hat kicsi az esely, hogy pont egy pogot akarnak elvinni rajjera.

a profi meg elviszi.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
és a csilivili az miért rosszabb?

nem barátságosabb mint bármilyen underground kispince?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
na többek közt én ezért sem viszem SOHA nagy csili vili márkaszervízbe az autót....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Dig gyere MSN vagy privi vagy valami, na.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

egy ismerõs állt be a garázsba csak kicsit elrontotta, leverte a tükröt és hopp, egy kulcs esett ki belõle...

Én ezt 0km-es autóval hallottam úgy, hogy nem fért be az új VW T5 a garázsba, behajtotta a tükröt és jéééé mi van itt. Ezeknek mind le kéne vágni a kezét, és nem lenne több lopás.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
egy ismerõs állt be a garázsba csak kicsit elrontotta, leverte a tükröt és hopp, egy kulcs esett ki belõle...

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

GreatVictory

GreatVictory

vendég

• fórumtag
  • 141 hozzászólás
Ez a nap is szép volt. Látszik, hogy még hiányzik a rutin. Felmentem Normafára az Istenhegyi úton. Latyak meg lé mindenfelé. Persze sátvédõ zéró. Visszafelé megeresztettem a gépet, mint egy nemnormális. Most mosom le a pofámról azt a sok trágyalét amit felszórt a bringa. Remélem kapok valami kis bacit tõle...
most akkor mivan?
na de Mr. Garrison!

28! Öreg, 28! Miért? Csak! Nem érdekel, nyomolunk tovább!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kitaláltam még valamit, bomba a kocsidba ha elviszik nyomsz egy piros gombot és fasírt..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem nem voltunk most vele szervízben, még tavaly voltunk tavasszal vele, de azóta semmi, viszont az egyik régebbi autónk Wagen Vento CL-t _MINDIG_ a szervíz után próbálták feltörni..egyszer majdnem sikerrel, de akkora mákunk volt, hogy annó a házunkban volt egy nõ akinek rendõr pasija volt és épp jött meg a fazon éjjel és elkapta a fószert..

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Szemben az internetkávézós haver passatját is közvetlen szerviz után vitték el a ház elõl egy hang nélkül.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
illetve még egy:

a minap valamelyik külföldi adón láttam kocsilopási dolgokat
1 perc alatt vitték a ház elõl trélerrel

módszer: olyan emelõ mint amit defektszerelésnél használsz, csak van 4 kereke, mint a bevásárlókocsinak
4 kerék alá be az emelõt, megemelik, elgurítják a kocsit a trélerhez, irányba gurítják, tréler felveszi, aztán heló
1 perc 10mp

ez ellen védekezz....:-/
Autist Team:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jaaa, juteszembe.. igen, a Skodánkat is 2 nappal azután vitték el, hogy a klímát beleszerelték a szervízben. Furcsállottuk is, hogy tökölnek a kulccsal.. nem találták... aztán persze elõkerült.. köcsög buzik.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Dig: sajnálom énis:(

tudom hogy késõ bánat, de a gyári immobilizer szart sem ér...

viszont egy fontos kérdés: voltatok vele szervízben mostanában?!

apám cégénél 307-es volt a céges flotta, és többet is elloptak, immobilizer nem segített
érdekes módon szervíz után vitték el az egyiket, a ház elõl......
utána kapott az összes kocsi diamond lockot

illetve ez másoknak is szól: szervízbe nem a pötyögtetõs kulcsot kell odaadni hanem a mezei kulcsot
mert kitudja......
Autist Team:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Ilyen titán váltózárast mesélte egy haverom, hogy innen a Fáy présháztól loptak el. Hallotta, hogy viszik az autót, kiszaladt, de már csak azt látta, hogy tolatva porolnak lefelé vele az úton ezerrel. Mindíg hátramenetben zárta rá, mondván, akkor nem lehet ellopni.

Már jó gyors lett a net 20mp/oldal :wallbange

Ehhe.. ügyesebben kellett volna parkolni.. hátramenetben hagyni, és háttal egy fal felé megállni, vagy fordítva...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ha volt gravír akkor tuti alkatrész lesz belõle hamar. :(

Hát mostmár ez van..
Az tuti hogyha a bringám viszik akkor azért ölre megyek, mondjuk azt talán egyszerûbb lenne megtalálni..

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ilyen titán váltózárast mesélte egy haverom, hogy innen a Fáy présháztól loptak el. Hallotta, hogy viszik az autót, kiszaladt, de már csak azt látta, hogy tolatva porolnak lefelé vele az úton ezerrel. Mindíg hátramenetben zárta rá, mondván, akkor nem lehet ellopni.

Már jó gyors lett a net 20mp/oldal :wallbange

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ha volt gravír akkor tuti alkatrész lesz belõle hamar. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Közben kiderült hogy volt gravír az üvegen..
Szóval leszarták a tolvajok, igazából nem tudom mire jó akkor?
Mert egy 1.3 1.4 millás kocsi(most annyi kb) nem éri meg hogy sokat szórakozzanak vele mint pld meséltek a zsaruk egy bmw-rõl amit kettévágtak és az eleje meg a hátulja két külön kocsi volt..
Szép helyen élünk..
Nekem egyébként az a megoldás tetszik amit a totalcaron olvastam hogy az ülésen egy párna benne pedig sok sok hegyes szög és vagy üvegszilánk az ég felé meredve..szerintem ha az összeszúrja a heréjét seggét combját, többet nem nagyon ül autóba..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

A következõ autónk akármi lesz fel lesz szerelve a legdurvább szarokkal az tuti.

Há' ja. A mi Octaviánkat is lenyúlták egyszer, szerencsére céges volt.. a következõbe már került pár cucc: ez a titán rúd a váltóba, indításgátló, ami csak x kombinációjú gomb/pedál megnyomása után engedi elindítani az autót, mindeféle gravírozás és persze az elmaradhatatlan sárga kormányzár :) öt perc beindítani a kocsit.. :)