Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aztán Dig hadd digtárkodhasson... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Szabadonfutóba egy Kelly's Klub (vagy akármi) topik.
Ott lehet "megmozdulni", sörözni, csajozni, etc.
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hirtelen sokan lettunk, nezzetek el hogy az uj moderatorok meg nincsenek velunk egy hullamhosszon. 2 nap alat nem hinnem hogy bele lehet rtazodni tokeletesen

nem volt szandekom alazni, bocs ha ugy sikerult.

de akkor a lenyeget most mar ertitek?

megmozdulas-lokalpatriotak-szabadonfuto valasszatok, -> uj topik mehet oda; nem fogunk belekotni

igy mindenki boldog?

beke :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
zOrg: köszi olvastam már. De ettõl még nem lettem megvilágosodott.

LL: a smúzolást kérdezd meg Endroo-tól, õ alkalmazta a kifejezést.
A lokalpatrióta, inkább földrajzinak tûnik. A megmozdulás megmozdulás. A szabadonfutóba ezekszerint lehet mindent? Vagyis megmozdulást?

Mielõtt valaki gyépének néz. Nem értetlenkedek. Ha a modik kitörölnek egy adag hozzászólást és utána azt mondják, hogy... Aminek egy másik modi ellentmond, akkor kinek kellene megfelelni?

Én berakom a Szabadonfutóba, de Endroo szerint a megmozdulásnak nem ott a helye. Két fórumot meg nem kellene még nyitni.

tamaska: ne alázz már! Nem erre kérdeztem rá és más sem! A tech-es résszel egyetértettem, ha olvastad! Egyébként megjegyzem, hogy talán ancitrus írta, ha valaki betévedt, akkor egyból kapott választ és az emberek többsége semmit nem hajlandó vissza olvasni.

EDIT:Endrro: olvasd el mi volt a gond..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kb ezt szerettem volna írni amit tamáska: tehát valamelyik jóképességû kellys club member aki megtalálja az új téma gombot, nyít egy topikot valamelyik szabadabb szellemû :) szekcióban és ott nyugodtan folytatódhat a csetelés. a techet szeretnénk a továbbiakban szakmai jellegû résznek használni, ott az offolást a továbbiakban is szankciók követik. nem értem mi a próbléma azzal ha nyittok egy topikot a megfelelõ helyen? nem azt mondtam hogy akkor az összes kellyses törölje a regisztrációját. :rolleyes:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
okos, oreg en? haggyama :D

telleg csak annyi, hogy tech a techbe

a kiralynot megolni nem kell felnetek jo lesz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Lor:Igen ezt értem, 16.8 lenne ha a külsõ átmérõjét mérném. De nekem a belsõ kell, ami a képen látható méret és vonalzóval lemérve kb. 27mm
Szóval érted mit nem értek?! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nyissatok egy KellysKlub vagy akarmi topikot a megmozdulasba, es ott lehet megdumalni a kovetkezo hetvegere tervezett kozos kirandulast, etc. Vagy a Szabadonfutoba, es akkor lesz egy sajat Kellys-es uzenofalatok, ahova be lehet irni, hogy
/FONT]

visszavonom a fentebb írt gondolataimat. hallgassatok az öregebbre :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem ha a Kellysesek egy kis tarsasagot alakitottak ki a forumon, az csak jo. csak ne legyunk mar elhetetlenek. nyissatok egy KellysKlub vagy akarmi topikot a megmozdulasba, es ott lehet megdumalni a kovetkezo hetvegere tervezett kozos kirandulast, etc. Vagy a Szabadonfutoba, es akkor lesz egy sajat Kellys-es uzenofalatok, ahova be lehet irni, hogy

"bufogtem. budos"
"egeszsegedre"

akarmi

Mi csak annyit kerunk, hogy a Tech-be ha beteved egy ember, es a Kellys biciklikrol akar erdemi informaciot megtudni, az ne a privatbeszelgetesetekre bukkanjon. ez azert elfogadhato, nem?

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Tehát kétféle méretezésnek kéne rajta lenni + a tizednek? Ezen csak egyféle van. A külsõ átmérõt meg tudom mérni vele, de most pont a belsõt kéne.

Na tettem fel egy képet, ide
Ezt kéne leolvasni

ez kb 16,8

eloszor a 0-as vonal adja az egeszt utan kell nezni a kis vonalakat melyik esik egybe barmi massal es az adja meg a tizedesek.
ez a tolomero 0,2 mm pontossagu

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

F@ce

F@ce

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
ÕÕ, bocs, de nem illik ide... Leginkább ehova sem..

Munkát az ex Csekésnek? Valaki?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mi az a smúzolás?

szabadonfutóban én úgy tudom nagyobb a rugalmasság e-téren.
ahol "vasSzigor" van az a tech.
Az hogy megmozdulásba, vagy lokálba rakjátok.... szerintem döntsétek/döntsd el.
(én talán inkább a lokálpatriótákba tenném.)(nem, nem elfogultság

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
http://forum.bikemag..._tanacsok_forum
"In idem flumen bis non descendimus"

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

raycoon:lapozz vissza a kellys topicban, hogy nemrég javasoltam hogy tegyetek egy topicot a megmozdulás, vagy a lokálpatrióta részbe, mondjuk Kelly's klub néven.
szerintem érthetõ, hogy miért

Nem kell, hogy visszaolvassak, mert emlékszek anélkül is a felvetésedre.
De Endroo szerint a megmozdulás a megmozdulás alá, a smúzolás a szabadonfutó vagy a lokálpatrióüták közé tartozik.
Szóval el kellene dönteni, hogy melyik modi hogyan gondolkodik és szépen leegyeztetni, mert szerintem senkinek sincs kedve azzal küzdeni, hogy megtanulja kinek mi a heppje, ki mit enged, vagy ki mit gondol egy adott témáról.

Egyébként értem a tech szét választást, de a másik álláspontot is, hogy minden Kelly's-es dolog egy helyen van. Mindkettõnek meg van a logikája. Szerintem a tech szétválasztás nem merev szabályokról szólt, hanem arról, hogy egy fékes vagy telós topikban nem kellene szájat tépni és nem kellene vicceket írogatni, hogy jobba átlátható legyen. Szvsz ez itt nem olyan érdekes. Rugalmasság.

Ha nincs rugalmasság, akkor viszont ti mondjátok meg, hogy mit hova lehet.
Szabad-e a szabadonfutóban megmozdulást szervezni, vagy ki lesz törölve? (Mert ugye a megmozdulásnak ott a megmozdulás.)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lazadni fogok. Miert kellene nyolc topicot nyitni kulon helyeken? Kelly's topicra gondolok. Az is kelly's ha talalkozo van. Leszarom magasrol, hogy tech vagy sem. Nem a topicban zajlo beszelgetessel van gond, hanem a topicok rendezesevel.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

lorral kettesben maradtam.... többiek mi jobbat csinálnak/tok?

meghalt a netem tegnap este.
görcsöltem rajta 2ig, aztán ma reggel rájöttem hogy hálozatoknál delete, aztán reinstall. :rolleyes:

raycoon:lapozz vissza a kellys topicban, hogy nemrég javasoltam hogy tegyetek egy topicot a megmozdulás, vagy a lokálpatrióta részbe, mondjuk Kelly's klub néven.
szerintem érthetõ, hogy miért

Ralph: jobbulást a lánykádnak!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

akkor kérnék egy kis figyelmet mert csak egyszer mondom el :).

a tech mostantól kezdve kimondottan a technikai jellegû kérdések megvitatására szolgál. ajánlom mindenkinek összeröffenések szervezésére a megmozdulás topikot, egyéb jellegû smúzolásra pedig a szabadonfutót vagy a lokálpatriótákat.

köszönöm a figyelmet, ennyi volt.

Csak egy kérdés és nem kötözködés.
Teljesen rendben van, hogy rendet akartok a tech-ben.
De ezek szerint nyitni kellene néhány teljesen azonos címû topikot x helyen. Az egyikben marad a technikai rész, a másikban megmozdulunk és a harmadikban smúzolunk. Vagyis, ha el akarok menni tekerni, akkor a smúzolásba nem rakhatom, de ha felmerül egy megmozdulás post miatt egy vicc, akkor át kellene mennem a smúzolásos részbe. Vagy ennyire nem véres a dolog? Jó lenne elõre tisztázni, hogy hol is van az a határ, mint folyamatosan szembesülni vele..

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Valóban LOL, de hát mit csináljak? Kerestem a gugléval de nem adott semmi értelmeset, és tudnom kéne mennyi széles beleül ez a szutyok csõ. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Alex, azért ez LOL! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Egy fõskála van rajta, ha megnézed a külsõ és belsõ mérõélek egybe esnek.
Like a rock...