Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal #3
Írta 2006. január 11. - 20:49

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 11. - 20:47

Ott lehet "megmozdulni", sörözni, csajozni, etc.
Írta 2006. január 11. - 20:47

nem volt szandekom alazni, bocs ha ugy sikerult.
de akkor a lenyeget most mar ertitek?
megmozdulas-lokalpatriotak-szabadonfuto valasszatok, -> uj topik mehet oda; nem fogunk belekotni
igy mindenki boldog?
beke

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. január 11. - 20:42

LL: a smúzolást kérdezd meg Endroo-tól, õ alkalmazta a kifejezést.
A lokalpatrióta, inkább földrajzinak tûnik. A megmozdulás megmozdulás. A szabadonfutóba ezekszerint lehet mindent? Vagyis megmozdulást?
Mielõtt valaki gyépének néz. Nem értetlenkedek. Ha a modik kitörölnek egy adag hozzászólást és utána azt mondják, hogy... Aminek egy másik modi ellentmond, akkor kinek kellene megfelelni?
Én berakom a Szabadonfutóba, de Endroo szerint a megmozdulásnak nem ott a helye. Két fórumot meg nem kellene még nyitni.
tamaska: ne alázz már! Nem erre kérdeztem rá és más sem! A tech-es résszel egyetértettem, ha olvastad! Egyébként megjegyzem, hogy talán ancitrus írta, ha valaki betévedt, akkor egyból kapott választ és az emberek többsége semmit nem hajlandó vissza olvasni.
EDIT:Endrro: olvasd el mi volt a gond..
Írta 2006. január 11. - 20:41

Írta 2006. január 11. - 20:36

telleg csak annyi, hogy tech a techbe
a kiralynot megolni nem kell felnetek jo lesz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. január 11. - 20:35

Szóval érted mit nem értek?! :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. január 11. - 20:34

nyissatok egy KellysKlub vagy akarmi topikot a megmozdulasba, es ott lehet megdumalni a kovetkezo hetvegere tervezett kozos kirandulast, etc. Vagy a Szabadonfutoba, es akkor lesz egy sajat Kellys-es uzenofalatok, ahova be lehet irni, hogy
/FONT]
visszavonom a fentebb írt gondolataimat. hallgassatok az öregebbre

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. január 11. - 20:31

"bufogtem. budos"
"egeszsegedre"
akarmi
Mi csak annyit kerunk, hogy a Tech-be ha beteved egy ember, es a Kellys biciklikrol akar erdemi informaciot megtudni, az ne a privatbeszelgetesetekre bukkanjon. ez azert elfogadhato, nem?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. január 11. - 20:18

Tehát kétféle méretezésnek kéne rajta lenni + a tizednek? Ezen csak egyféle van. A külsõ átmérõt meg tudom mérni vele, de most pont a belsõt kéne.
Na tettem fel egy képet, ide
Ezt kéne leolvasni
ez kb 16,8
eloszor a 0-as vonal adja az egeszt utan kell nezni a kis vonalakat melyik esik egybe barmi massal es az adja meg a tizedesek.
ez a tolomero 0,2 mm pontossagu
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. január 11. - 20:09

Munkát az ex Csekésnek? Valaki?
Írta 2006. január 11. - 19:59

szabadonfutóban én úgy tudom nagyobb a rugalmasság e-téren.
ahol "vasSzigor" van az a tech.
Az hogy megmozdulásba, vagy lokálba rakjátok.... szerintem döntsétek/döntsd el.
(én talán inkább a lokálpatriótákba tenném.)(nem, nem elfogultság
Írta 2006. január 11. - 19:59

Írta 2006. január 11. - 19:55

Nem kell, hogy visszaolvassak, mert emlékszek anélkül is a felvetésedre.raycoon:lapozz vissza a kellys topicban, hogy nemrég javasoltam hogy tegyetek egy topicot a megmozdulás, vagy a lokálpatrióta részbe, mondjuk Kelly's klub néven.
szerintem érthetõ, hogy miért
De Endroo szerint a megmozdulás a megmozdulás alá, a smúzolás a szabadonfutó vagy a lokálpatrióüták közé tartozik.
Szóval el kellene dönteni, hogy melyik modi hogyan gondolkodik és szépen leegyeztetni, mert szerintem senkinek sincs kedve azzal küzdeni, hogy megtanulja kinek mi a heppje, ki mit enged, vagy ki mit gondol egy adott témáról.
Egyébként értem a tech szét választást, de a másik álláspontot is, hogy minden Kelly's-es dolog egy helyen van. Mindkettõnek meg van a logikája. Szerintem a tech szétválasztás nem merev szabályokról szólt, hanem arról, hogy egy fékes vagy telós topikban nem kellene szájat tépni és nem kellene vicceket írogatni, hogy jobba átlátható legyen. Szvsz ez itt nem olyan érdekes. Rugalmasság.
Ha nincs rugalmasság, akkor viszont ti mondjátok meg, hogy mit hova lehet.
Szabad-e a szabadonfutóban megmozdulást szervezni, vagy ki lesz törölve? (Mert ugye a megmozdulásnak ott a megmozdulás.)
Írta 2006. január 11. - 19:39

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. január 11. - 19:34

lorral kettesben maradtam.... többiek mi jobbat csinálnak/tok?
meghalt a netem tegnap este.
görcsöltem rajta 2ig, aztán ma reggel rájöttem hogy hálozatoknál delete, aztán reinstall.

raycoon:lapozz vissza a kellys topicban, hogy nemrég javasoltam hogy tegyetek egy topicot a megmozdulás, vagy a lokálpatrióta részbe, mondjuk Kelly's klub néven.
szerintem érthetõ, hogy miért
Ralph: jobbulást a lánykádnak!
Írta 2006. január 11. - 19:31

Csak egy kérdés és nem kötözködés.akkor kérnék egy kis figyelmet mert csak egyszer mondom el
.
a tech mostantól kezdve kimondottan a technikai jellegû kérdések megvitatására szolgál. ajánlom mindenkinek összeröffenések szervezésére a megmozdulás topikot, egyéb jellegû smúzolásra pedig a szabadonfutót vagy a lokálpatriótákat.
köszönöm a figyelmet, ennyi volt.
Teljesen rendben van, hogy rendet akartok a tech-ben.
De ezek szerint nyitni kellene néhány teljesen azonos címû topikot x helyen. Az egyikben marad a technikai rész, a másikban megmozdulunk és a harmadikban smúzolunk. Vagyis, ha el akarok menni tekerni, akkor a smúzolásba nem rakhatom, de ha felmerül egy megmozdulás post miatt egy vicc, akkor át kellene mennem a smúzolásos részbe. Vagy ennyire nem véres a dolog? Jó lenne elõre tisztázni, hogy hol is van az a határ, mint folyamatosan szembesülni vele..
Írta 2006. január 11. - 19:30

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. január 11. - 19:23

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 11. - 19:20