a tolómérõ olyan,mint... a hagyma!
Thez; tehát beletenni a lyukba... kinyitni és yól odatenni... biztos,h a hegyen voltál,és nem épp az ágyikóból kászálódsz kifelé?

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakRAUH-Welt
B E G R I F F
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
off: na ezér tart itt az ország, az emberek egy rohadt tolómérõt se tudnak használni brááááh
on
csak neki nem olyan sublere van amin van felsõ "csõr szerû szar", hanem az alsó szárak külsõ felét kell beledugni nekinyeregvázcsövet akarsz mérni?
http://www.sulinet.h...k/Rab/0/27016/1
a felsõ csõr szerü szart ami hülyén visszafele nyílik - kell beledugni és leolvasni az okosságot
off: na ezér tart itt az ország, az emberek egy rohadt tolómérõt se tudnak használni brááááh
on
RAUH-Welt
B E G R I F F
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNem is akartam szõrözni, csak úgy éreztem ennyire nem süllyedt le a topik színvonala. (Vagy csak megbocsátó vagyok és nem vettem észre..csak azt hittem nem ezen kezdesz el szorozni. de megegyszer bocs
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nekem senkivel nincs bajom!
(Csak a böfögés bántotta a szemem..)
A lényeg az volt, hogy legyen egy kialakult koncepció, ami alapján nincs gond.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Lor:Igen ezt értem, 16.8 lenne ha a külsõ átmérõjét mérném. De nekem a belsõ kell, ami a képen látható méret és vonalzóval lemérve kb. 27mm
Szóval érted mit nem értek?! :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!