Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem értetek hozzá!
a tolómérõ olyan,mint... a hagyma!

Thez; tehát beletenni a lyukba... kinyitni és yól odatenni... biztos,h a hegyen voltál,és nem épp az ágyikóból kászálódsz kifelé?:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
a tolómérõ pontosan úgy mûködik, mint a mikrométer, csak másképp' kell leolvasni. :-))
Ha vna, pézed, vegyé digitálisat, oszt' jóva'.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vagy belenyomni a mélységmérõjét egy lyukba, és leolvasni, vagypedig kiynitni és odatenni, és leolvasni...:P
de igen:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mi,h tolómérõ formájú lyukakba kell dobálni,vagy zárakban jobbra-balra kell forgatni? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de a tolomérõ használata nem így müködik.
ez olyan mint a kreatívság. mármint ez pusztán az.
kezedbe adnak 3 formát és bele tudod dobni e az azonos formájú lyukba. vagy esetleg egy kulcsot kapsz, és ki tudsz e nyitni vele egy zárat....

így müködik egy tolómérõ is.
asszem:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Endroo

Nebazz mar. Komolyan mondom eloszor erzem azt, hogy hulye vagy miota olvasom a forumot. Kellys topicrol van szo, de ugyis tudod. Take it easy, menj bringazni vagy valami. Es ha most megsertodsz, akkor plane hulye vagy. :)

Edit: Tamaskanal az igazsag. En sem tudok tolomerot hasznalni, de nem is akarok.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem, akkorse ertek egyet vele. ezer oka lehet hogy miert nem ert hozza. [nem tudom miert vedem, most ilyen kotekedos vagyok]

csak az a velemenyem, hogy valaki lehet attol teljes eletet elo ember, hogy nem hasznalt meg tolomerot. talan 8 nyelvet beszel. vagy agysebesz, es naponta menti meg emberek eletet. ki a faszt erdekel akkor hogy nem tudja hasznalni a tolomerot?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Lor: Igen az alsó része kívül domborítva van hogy passzoljon a csõ belsejéhez. Vonalzóval lemérve(mert ugye másik tolómérõm nincs:)) tényleg kb. 10mm.
Azt gondoltam hogy a tizedes részével kell valamit machinálni, de így minden világos! Köszi szépen, ezer hála! /És bocs az offért/

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

off: na ezér tart itt az ország, az emberek egy rohadt tolómérõt se tudnak használni brááááh
on

Tam azért tényleg van ebben vmi:)
Meg közben arra gondoltam,h ha vki azért gépész mert a tolómérõt tudja használni, akkor le7,h pályát tévesztettem és vannak sokkal könnyebb irányok is:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

nyeregvázcsövet akarsz mérni?:)
http://www.sulinet.h...k/Rab/0/27016/1
a felsõ csõr szerü szart ami hülyén visszafele nyílik - kell beledugni és leolvasni az okosságot

off: na ezér tart itt az ország, az emberek egy rohadt tolómérõt se tudnak használni brááááh
on

csak neki nem olyan sublere van amin van felsõ "csõr szerû szar", hanem az alsó szárak külsõ felét kell beledugni neki :) és ért szerûen ahogy azt lor leírta 10 milit hozzáadni...de nem járt mindenki mûszaki iskolába, nem kötelezõ tudni sztem......

lor amúgy még a köszörülés, a fürészelés és a szikraforgácsolás is forgácsolás
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
de egy tolómérõ? nemá...
technika óra, vagy valami
mintha nem tudna hatványozni vagy ienek
áh, inkább tanulok a holnapi vizsgára
a héten elöször értem haza 8nál elõbb, úgy hogy 5ig dolgozom :D :faszkivan:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemtudom, nem olvastam azt a topikot, szoval nem velemeny volt.

mindegy, lenyeg hogy tisztaztuk.
boldogsag

amen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem akkor jo a moderacio, ha a forumot erositi es szinte lathatatlan. Most benezve a kelly's topicba mit lat az ember? Torolve, torolve, torolve. Szoval a moderalasrol szol, ami nem jo. Mellesleg en se nem vagyok kellys club member, se nem van kellys-em. A lazadas pedig a vedjegyem. Masik oldalrol megertem a modik allaspontjat is es nehezfejunek sem erzem magam, szoval elsore is ertheto volt, hogy mostantol a tech szigoruan tech. Engem a mostani mukodes zavart kicsit, amit adott topicban lattam. Egyebkent en is voltam anno modi (ircnet nehany komoly mennyisegu latogatoval biro szobaban) es eloszor nem szerettek a tenykedesem, aztan en is lazultam es minden jo lett. Szoval mind a ket oldalt megertem. Tobbek kozott ezert sem akarnek modi lenni, sem itt, sem mashol. Bar szeretem ha minden ugy van, ahogy en akarom, de pontosan ugy. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

csak azt hittem nem ezen kezdesz el szorozni. de megegyszer bocs

Nem is akartam szõrözni, csak úgy éreztem ennyire nem süllyedt le a topik színvonala. (Vagy csak megbocsátó vagyok és nem vettem észre.. :))
De vettem, nem bántásnak szántad, csak általánosságban volt megfogalmazva.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
&roo: direkt valasztottal olyan birkat, amelyik spenotot rag, hogy belepasszoljal a uj forumba? :D

zolle: es az nem lehet, hogy o meg valami olyasmit hasznal termeszetszeruen, ami neked full kinai? :chin:

RAUH-Welt
B E G R I F F

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nyeregvázcsövet akarsz mérni?:)
http://www.sulinet.h...k/Rab/0/27016/1
a felsõ csõr szerü szart ami hülyén visszafele nyílik - kell beledugni és leolvasni az okosságot

on

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
jó akkor ezek szerint én kérek elnézést, de majd legközelebb igyekszem kicsit szájbarágósabban elõadni :)

smúzolás: barátkozás, szervezkedés, stb. ami nem a techbe való.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nekem senkivel nincs bajom! :) (Csak a böfögés bántotta a szemem..)

irhattam volna azt is, hogy

"ettem egy almat"
"egeszsegedre"

csak azt hittem nem ezen kezdesz el szorozni. de megegyszer bocs

A lényeg az volt, hogy legyen egy kialakult koncepció, ami alapján nincs gond.

nincs kialakult koncepcio, most alakul. turelem :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Lor:Igen ezt értem, 16.8 lenne ha a külsõ átmérõjét mérném. De nekem a belsõ kell, ami a képen látható méret és vonalzóval lemérve kb. 27mm
Szóval érted mit nem értek?! :-)

gondolom ugy nez ki az alja amit bedugsz a csobe, hogy pont 10mm a kivul mert meret akkor is ha tokre ossze van tolva.
ilyenkor azt hozza kell adni!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nekem senkivel nincs bajom! :) (Csak a böfögés bántotta a szemem..)
A lényeg az volt, hogy legyen egy kialakult koncepció, ami alapján nincs gond. És senki sem érzi magát szarul, hogy kimodizták. Enny volt a lényeg.
Megjegyzem engem nem igazán érdekel, mert mint mondtam, értem, hogy mi a cél. Csak vagyok olyan hülye, hogy magamra veszek "feladatokat", amivel más nem küzd meg.. :)

Edit: zOrg: Köszönöm.. :)