Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
rájöttem, hogy _csak_ Hope agyat szabad venni.

..mert a remény hal meg utoljára.

:D :D

ja, és ez a 'szlogen' copyright, ha vki használni szeretné, nálam érdeklõdjön a feltételekrõl :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Én ezt az _egészet_ NEM neked címeztem -, pusztán a "warez-jellegû" dolgok kapcsán beindult oda-vissza pörgést leállítandó. Égvilágon semmi gondom veled, csak jeleztem, hogy ezek - sajnos - gázosak lehetnek - nekem. Don't aggódj! ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
al: na ez lett volna a következõ, amit akartam írni:
ZORG SZÉPEN MEGKÉRT MINDENKIT, HOGY NE CSINÁLJA.

szerintem ezzel le is zárhatjuk, hogy ezen a fórumon szabad-e vagy nem. ééérrrrtttteeemmm? :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
zOrg

Valoban nem tartozik ram. Direkt link viszont nem volt az adott hozzaszolasban. Tehat meg mindig ott tartunk, hogy teljesen feleslegesen lettem megszolitva. Nem mellesleg egy korabbi hozzaszolasomban volt direkt link, arra megsem ugrott egyik modi sem. Egyebkent toroltem a file-t - amire a link mutat - hogy nektek ne lehessen gondotok meg veletlenul sem. Adott hozzaszolasom miatt viszont tovabbra sem ertem miert van porges, hiszen csak egy kerdes volt. Reszemrol itt lezartam. Egyebkent nem szukseges atkuldened, meg van nalunk is.

Röviden: direkt linkek "sorozata" (idézet tõlük), a többit nem írom le, mert:
- nem tartozik rád és egyetlen fórumozóra sem, csak a fórum üzemeltetõire;
- nem szeretnék tippeket adni, se pro se kontra...

Attól, hogy még nem teszik, _nagyon_ szopatóra tehetnének jópár fórumot.
Nem, nem per(ek)re kell gondolni; nagyon egyszerûen megtehetik a jelen magyarországi jogszabályok (elnagyolt megfogalmazása mellett), hogy minden egyes empéhárom/etc. után pontos összeget behajtsanak - és itt a kunkor! - az üzemeltetõtõl!

Hazai tartalomszolgáltatással kapcsolatos, az üzemeltetõkre/fenntartókra/tulajdonosokra érvényes szabályok _kivonatos_ gyûjteménye megvan egy száznéhány oldalas PDF-ben. Ha nagyon-nagyon sok idõd van átküldöm.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Jelen pillanatban letölteni is legális jogvédett tartalmat, ha saját használatra teszed. Ha nem lenne az, nem vehetnél fel rádióadást sem, stb. Ami illegális, az, ha mások számára elérhetõvé teszed, vagyis megosztod.

Kivéve software, azt saját örömödre sem töltheted le.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Olvastam es? Akkor az is irja le zorg, hogy mi miatt volt veluk beszelgetes. Azert mert megkerdezem, hogy kinek van meg xyz mp3-ban meg nem zarhatnak be semmit. Sot, leszophatnak. Jogilag ugyanis az illegalis, ha letoltesz, ha beszelsz rola az nem. Szoval nem kell tulparazni es befosni...

Röviden: direkt linkek "sorozata" (idézet tõlük), a többit nem írom le, mert:
- nem tartozik rád és egyetlen fórumozóra sem, csak a fórum üzemeltetõire;
- nem szeretnék tippeket adni, se pro se kontra...

Attól, hogy még nem teszik, _nagyon_ szopatóra tehetnének jópár fórumot.
Nem, nem per(ek)re kell gondolni; nagyon egyszerûen megtehetik a jelen magyarországi jogszabályok (elnagyolt megfogalmazása mellett), hogy minden egyes empéhárom/etc. után pontos összeget behajtsanak - és itt a kunkor! - az üzemeltetõtõl!

Hazai tartalomszolgáltatással kapcsolatos, az üzemeltetõkre/fenntartókra/tulajdonosokra érvényes szabályok _kivonatos_ gyûjteménye megvan egy száznéhány oldalas PDF-ben. Ha nagyon-nagyon sok idõd van átküldöm.
"In idem flumen bis non descendimus"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
esetleg vmi dc gurunak, én rühellem azt a progit!

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Miután egész kis "iparág" épült a különbözõ mp3-képes kisebb nagyobb kütyük gyártására, egyre kevesebb embernek áll érdekében tiltani/visszaszorítani bármit is...
Ki venné meg a jó pénzért mért iPod-okat, divX lejátszókat? Vagy akár a nyers lemezeket?
Like a rock...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
msn ugye cenzúrázza a warezos linkeket, ezt eddig tudtuk.
de hogy az eMule se enged rákeresni hogy windows xp... durva

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
"gépen oprendszer nélkül hogyne lehetne?
ha mondjuk linuxot akarsz rádobni, nem kell rá winfos
vagy tévedek?"

nem volt még linux....legalábbis csak nagyon szûk körben terjedt.....
1ébként nem akartam részletezni....de úgy volt hogy mivel mûködõ komplett rendszert adsz el, és op rend. nélkül nem az, így nem adunk....vagy bejön kipróbáljuk és utána legyaluljuk.....de lényegtelen az ember oda akart kilyukadni hogy hadd kapjon már olyan gépet amin úgy "rajta van felejtve" a winydóz,,,az volt az akció lényege
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Amugy ha mar belementunk a temaba. A vilagon a legnagyobb vicc, hogy a kormanyok nem kezdemenyeznek eljarast az osszes ceg ellen, amely musoros cd-t, dvd-t, szoftvert ad ki. Ugyanis a masolasvedelem az megakadalyoz vagy nehezebbe teszi a biztonsagi masolat kesziteset, amihez pedig jogom van. Tehat elvileg nem lehetne semmin masolasvedelem. Es ezt a jogserto magatartast evek ota engedik a cegeknek. Na ezek utan rohejes ha ok arrol papolnak, hogy ne kalozkodjon xyz.

ja próbálj meg a SOAD hypnotyze-rõl online gépen media playerrel wma-t csinálni......
de a poénos az hogy pl asszony mp3 as auto cd-je se játsza le az eredti cd-t....akkor ilyenkor egyébként mi a f@sz van ?
eccer megvettem, utána még töltsem le vmik fizetõs zeneáruló helyrõl hogy +bírjam hallgatni....vagy mi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
gépen oprendszer nélkül hogyne lehetne?:)
ha mondjuk linuxot akarsz rádobni, nem kell rá winfos
vagy tévedek?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

BSA úgyis ritkán jár, én legalábbis még nem hallottam róla hogy kimentek volna valahova :)
.

ja nem jár viszont volt olyan fincsi módszere is, hogy telcsi :....-kérnék gyors árajánlatot ilyen konfigra......-ennyibe kerül -jó....-de nem kérnénk rá oprendszert....- de úgy nem adunk ...stb stb kb 5 percig hogy neki nem kell, meg rajta lehetne e mégis felejteni, meg igy úgy....na miután maradtam a nem -nél, akkor közölte hogy Õ Gipsz Józsi a BSA-tól és akkor kapcsoljam má neki a fõdirektor urat..........szal szépen így vadászgattak hogy ki fog nekik belemászni a csapdájukba......

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Amugy ha mar belementunk a temaba. A vilagon a legnagyobb vicc, hogy a kormanyok nem kezdemenyeznek eljarast az osszes ceg ellen, amely musoros cd-t, dvd-t, szoftvert ad ki. Ugyanis a masolasvedelem az megakadalyoz vagy nehezebbe teszi a biztonsagi masolat kesziteset, amihez pedig jogom van. Tehat elvileg nem lehetne semmin masolasvedelem. Es ezt a jogserto magatartast evek ota engedik a cegeknek. Na ezek utan rohejes ha ok arrol papolnak, hogy ne kalozkodjon xyz.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Bonyolult. Egyreszt ha DC-re akarsz menni, akkor megosztanod is kell. A legtobb helyen minimum 10, de inkabb 20Gb cuccot. Ha a BSA kivancsi volna rad, akkor a hub logjat nem kerheti el, mert nincs ra jogalapja, hiszen az csak egy chat. Ha viszont bemegy a hubra, akkor megnezik a megosztasat es ha szemet, akkor kibaxak a francba. Ha viszont rendes cuccot oszt meg, akkor tole is tolteni fognak, tehat eleve jogsertest kovet el. Jo, mi? :) Persze nyilvan tudnanak nagyon mocorogni az egyeni userekre, ha akarnanak, de ok is tudjak, hogy nincs mogotte rendes jogi szabalyozas es ebredezik a civil szfera. Szoval elobb-utobb akar ok is bajbakerulhetnek, ha valamilyen torvenyt megszegnek.

de dc-n ott vannak a megosztók is, akik már akárhogy nézem nem legálisak, õket miért nem lehet 'kihúzni a sorból'?

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
BSA úgyis ritkán jár, én legalábbis még nem hallottam róla hogy kimentek volna valahova :)
ASVA meg nem tehet semmit, nem fogja végigjárni a 4 millió háztartást magyarországon

bruce, neked csak legális szoftvereid vannak?
ezért.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
de dc-n ott vannak a megosztók is, akik már akárhogy nézem nem legálisak, õket miért nem lehet 'kihúzni a sorból'?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A vicces, hogy nem is a viszonylag szélesebb jogkörrel bíró BSA szokott legyeskedni, hanem az ASVA.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Es ebben az esetben leophat a bsa :) Jol latod.

akkor még mindíg dc. megosztod a családi fotó és videó albumot és utána mindent letölthetsz. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ezert nem tudjak megfodni a DC hubokat.

Jelen pillanatban letölteni is legális jogvédett tartalmat, ha saját használatra teszed. Ha nem lenne az, nem vehetnél fel rádióadást sem, stb. Ami illegális, az, ha mások számára elérhetõvé teszed, vagyis megosztod.

Endroo

Hiaba ironizalsz, igazam van. Olvasd amit Jorus irt. Egyebkent a BSA-ra valasz a MACI, alakul a felhasznalok erdekszovetsege. Nem pont emiatt, de (pl. a masolasvedelm biztonsagi masolat kesziteseben akadalyoz, hatraltat, igy jogserto magatartas) megalakult es mar a masik oldal sem olyan hangos. Hidd el, eleg rendesen koruljartam mar a temat.
De ha nem akarjatok, tobbe nem irok ilyen kerdest. Csak a felesleges maszlagot hagyjuk ki, hogy jajj mert becsukjak a forumot. Mondjuk ki, nem akar a bikemag semmi balhet es ezert lecci ne. Ne mellebeszeljunk.

Enyim Paripa

Let the people speak