
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal #3
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 21:03
#981
Posted 2006. February 06. - 14:24

Ettem mar jo pizzat es a jo pizzara is rakok ketchupot mert szeretem a ketchupot. A rantott csirkere meg majonezt teszek, mert szeretem a majonezt. Ne magyarazzatok mar meg a jo pizza dolgot, mert tokonszurom magam.

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
#982
Posted 2006. February 06. - 14:23

ammégrosszabb!
én órarendben;
ejtõzés,ejtõzés,fõzés,kaja,gép,tekerés,úszás,barátnõ,kaja,barátnõ
még 5 napig
én órarendben;
ejtõzés,ejtõzés,fõzés,kaja,gép,tekerés,úszás,barátnõ,kaja,barátnõ
még 5 napig
#983
Posted 2006. February 06. - 14:20

akkor keress egy lyukas-t 
közgázra muszáj sajna...
amúgy közgáz-marketing

közgázra muszáj sajna...
amúgy közgáz-marketing
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#984
Posted 2006. February 06. - 14:20

#985
Posted 2006. February 06. - 14:20

enis talaltam orarendet.
aszongya lyukasora.
:-)
aszongya lyukasora.
:-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
#986
Posted 2006. February 06. - 14:17

amúgy megváltozott az órarendem és nemtom milyen óráim lesznek... faja.
találtam órarend, jupííí.. 19:20ig órám van :-/
kémia, közgáz, közgáz, matek, matek, angol, angol, angol.
kémiáról lekéstünk..

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#987
vendég_Charon_*
Posted 2006. February 06. - 14:11


Nyami. Köbö ezt tolom befele. Csirkemáj, hagyma, szalonna sütve.
Az ízek harmóniája, kész gyomornirvana.
#988
Posted 2006. February 06. - 13:47

digre simán lehet hallgatni fõzésügyben. úgy sajnálom, hogy nem vettük fel a zöldtésztát pirosszósszal. lehetett volna neki külön videó, megvágva, metált alá ...

#989
Posted 2006. February 06. - 13:41

én mindenre nyomok kecsapot kivéve amire nem
és nemérdekel hogy az olaszok hogy eszik, ott állítólag még a pizza is szar
és nemérdekel hogy az olaszok hogy eszik, ott állítólag még a pizza is szar

#990
Posted 2006. February 06. - 13:40

Egy jó pizzára nem raknál kecsapot;)
így van.
jó pizzára nemraksz. ha raksz, akkor nem jó pizza.
ha még nem ettél kecsap nélkül pizzát, akkor még nem is ettél jó pizzát

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#991
Posted 2006. February 06. - 13:36

#992
Posted 2006. February 06. - 13:36

Egy jó pizzára nem raknál kecsapot;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
#993
Posted 2006. February 06. - 13:35

Az amcsiknal meg a majonez kegyeletsertes. Kifaszt erdekel, hogy az olaszok hogy esznek valamit? Szerintem a jo pizzara is mehet a ketchup, fuggetlenul attol, hogy mit gondolnak errol a digok. Az viszont igaz, hogy a jo pizzara nem kell ketchup, de ha valaki ugy szereti, hat rakjon ra. Mondjuk tesztara en sem raknek, de rakjon aki akar.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
#994
Posted 2006. February 06. - 13:32

nemnem.. a virsli is csak mustárral az igazán jó 
sültkolbászt meg kecsappal.....

sültkolbászt meg kecsappal.....

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#995
Posted 2006. February 06. - 13:31

jaja kepöcs az kegyeletsértés
igazából még a sült kolbász is csak mustárral meg tormával jó,
kepöcsöt a virslivel kell enni
igazából még a sült kolbász is csak mustárral meg tormával jó,
kepöcsöt a virslivel kell enni
#996
Posted 2006. February 06. - 13:30

na remélem egyszer az én életszívonalam is megemelkedik annyival, hogy rendes paradicsomból lesz a teljes szósz 
addig meg Felix..
evvan.
amúgy megváltozott az órarendem és nemtom milyen óráim lesznek... faja.

addig meg Felix..
evvan.
amúgy megváltozott az órarendem és nemtom milyen óráim lesznek... faja.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#997
Posted 2006. February 06. - 13:27

inkább sûrítet paradicsomot? azsejobb :-/
Ha aranyfácán akkor azzal lehet csodákat mûvelni:)
A kecsápnál minden jobb szerintem, én elhányom magam ha az van a szószban, sõt a nõvérem rányom fél üveggel a legjobb tésztára is.:hányás:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
#998
Posted 2006. February 06. - 13:26

enis attertem a hazi paradicsom paszirozvanyra a pizzan
mar csak a parasztkolbasszal kajalok kecsupot
mar csak a parasztkolbasszal kajalok kecsupot
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
#999
Posted 2006. February 06. - 13:22

inkább sûrített paradicsomot? azsejobb :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#1000
Posted 2006. February 06. - 13:21

ketchup-ot soha semmi szín alatt nem szabad olasz ételbe tenni, kivétel a fos mirelit pizzák mellé enni, de ezért olaszországban élvebonconak, a csajok melegnek tartanak:D
Szóval NE:D
Szóval NE:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.