kopott gumival...

dignem nem jó beszólni mert frissen borotvált modi, meg übermens is, úgyhogy kitörli bármelyik szépen megfogalmazott postodat

beszólnál elõtte?
hát néha jól jön. tesztprogramok telepitése/inditása, winchester particionálók és virusirtók boot-disc készitése, bios frissités, stb. sok helyre kellhet, inkább legyen mint ne.Ez minek? Evek ota nem lattam ilyet kozelrol
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
pedig ennél mi sem egyszerûbb, csak nyomsz egy problémás üzi gombot, és mehet a szövegnincs kedvem imelt irni.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
flopi meghajtó, .
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakMer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
roger. jack elosztó, ventillátorrács, flopi meghajtó, infraport.mondjatok meg tesomnak hogy vegyen meg egy jack elosztot is.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
én mindenre nyomok kecsapot kivéve amire nem
és nemérdekel hogy az olaszok hogy eszik, ott állítólag még a pizza is szar
én órarendben;
ejtõzés,ejtõzés,fõzés,kaja,gép,tekerés,úszás,barátnõ,kaja,barátnõ
még 5 napig