Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal #3
Írta 2006. február 06. - 00:55

2. zsirtalanitás
3. alapozás ( jobban tapad rajta a festék)
4 több rétegben festés( mindig megvárni amig megszárad)
5. lakkozás (minnél több rétegben , nehogy megfojjon!
mindenzt min+20 fokban!!!!!
festõ csinálta bár rokon ezért leszarta....
uj vella talán kedden ha erõt veszek magaommon és kimegyek érte
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. február 06. - 00:52

hát nemtudom, ha nem nagyon ramaty, nem éri meg szórakozni vele.
de ha már kell, akkor rendesen apró darabokra szedni, majd fényezni szerintem, kizárólag rendesen, fényezõnél, precizen.
Írta 2006. február 06. - 00:47

meg pl. a váll mögött mit csint vele?
a gond az,h a sajátomat nem kell csiszolni, szal 1-2 helyen le van pattogva eléggé a festék, és nem tudom, mi legyen vele
nem akarom teleb@szni matricákkal, mert az még 1 tré megoldás...

Írta 2006. február 06. - 00:45

Írta 2006. február 06. - 00:44

hogy szedted le róla a festést és mit nyomtál rá
jöhet privibe
tjah meg az is,h végülis megérte-e a procedúra, vagy barommarha legyek, ha megpróbálom?
amúgy meg sose sajnáld
mert yó volt, yó volt, de mégsenem 1 Drop Off Triple!
Írta 2006. február 06. - 00:43

Írta 2006. február 06. - 00:41

fájó szívvel búcsuzok tõle.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. február 06. - 00:28

jajj, fogadjunk má' hogy e' tik vagytok, he!Pécs, Polgárszölõ u. 13 - Ciklon Kisáruház.
pölö

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. február 06. - 00:15

minden topikban fordítást vállal.
endroo párat már kitörölt, de pl lokálpatriótákban is van pár
mire megnéztem a méljeimet Rob má' mindent eltakarított

Hol lehet kapni / minek hívják az olyan hajszínezõt ami kék és 2-3 mosásból kijön ?
Pécs, Polgárszölõ u. 13 - Ciklon Kisáruház.
pölö

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 05. - 23:11

most van sokkal fontosabb dolgom is mint lumbágósnak lenni
Írta 2006. február 05. - 23:05

J üzeni hogy fodrászkellékesnél van, a Kosztolányi-n a pest felé menõ 7-es megállójában, meg a feneketlen tónál is, de egy mosással is kijön, de bármilyen fodrászkellékesnél lehet kapni.
Köszönöm J-nek !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. február 05. - 22:58

My brother, you love her
But don't give up your instincts
Hang onto you know what
They'll be gone fast as you blink
They're trained to seduce you
Suck you dry quick as they can
They bite down, reduce you
Now you're barely a man
Oh my God
How can you deny the flood
That's flowing through you
Hey you
You're saying that she's all that you desire
Liar
Hey you
You think you can throw water on this fire
Liar
It's not wrong to let go
And let the woman ride you
For fuck sake, don't lose touch
With the dog that's inside you
She wanted what you had
You bet she smelt the spore
Don't wimp up, fuck her up
One more time, slam that door
Oh my God
How can you deny the flood
That's flowing through you
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. február 05. - 22:56

most van ilyen elöször, holnap beszélek a dottórével és bárhova utal, rutinosan nem megyek el, itthon pihi, gyógyul, szerdán má dolgozni akarok
mer project van, kurvanagy, és hajtani kell.
Let the people speak
Írta 2006. február 05. - 22:47

Reumatologiara kerj beutalot a haziorvosodtol. Ha az sztk-ba akarna kuldeni, akkor mondjad neki, hogy neked jo lesz az IMS is. Obudan van, magan cucc, de a tb kartyadra megy a balhe. Viszont mivel magan intezmeny, foglalkoznak veled, ha idopontra mesz, akkor nem varsz semennyit es az esetleges tornan max negyen vagytok. Es az sem mellekes, hogy a gyogytornasz is figyelni fog rad, ha lazsalsz vagy rosszul csinalod rad szol, ez pedig a te erdeked.
most van ilyen elöször, holnap beszélek a dottórével és bárhova utal, rutinosan nem megyek el, itthon pihi, gyógyul, szerdán má dolgozni akarok
mer project van, kurvanagy, és hajtani kell.
Írta 2006. február 05. - 22:38

motörhead pólót.
nagggyon nice.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 05. - 22:33

nemtom becsípõdött e vmi szar, vagy gyulladt vagy mi
emelgettem kurvanehéz APCket, lépcsõn háttal, ami ugye szar, de még decemberben, lehet hogy most fogta fel a derekam hogy fájnia kéne
Let the people speak
Írta 2006. február 05. - 22:32

Hol lehet kapni / minek hívják az olyan hajszínezõt ami kék és 2-3 mosásból kijön ?
J üzeni hogy fodrászkellékesnél van, a Kosztolányi-n a pest felé menõ 7-es megállójában, meg a feneketlen tónál is, de egy mosással is kijön, de bármilyen fodrászkellékesnél lehet kapni.
Írta 2006. február 05. - 22:31

Serv = kibujik az ideg a csigolyak kozti "zselebol" -> mutet.
Csigolya kopas = a csigolya felszine megserul (akar egy rossz mozdulat, bemelegites nelkul fordulsz es emelsz) es elindul a kopas.
Mind a haromban az a jo, hogy nem gyogyithato. Hiaba mutenek meg servvel, majd lesz masik, lumbago is barmikor elofordulhat es a kopast sem lehet visszaforditani. Ami meg kozos bennuk, hogy aki nem idiota az beutaltatja magat reumatologushoz, aki elkuldi gerinctornara. Es aki egy kicsit sem idiota, az utana a gerinctornat naponta megcsinalja otthon is. Az ugyanis arra jo, hogy megerositi az izmokat a gerincoszlop korul es kisebb az eselye annak, hogy ismet gond legyen. Ez sem szaz szazalekos megoldas, de baromira javitja az eselyt a tunetmentes eletre. Amikor pedig eppen cumi van, akkor a fizikoterapia is sokat segit. Ezeknek a betegsegeknek kedvez a gerincferdules - amikor az orvos azt mondja jarj uszni (hatuszas), ne hord egyik oldalon a hatizsakot, akkor nem beszel hulyeseget - es a tulsuly is.
A meszesedesnek pedig semmi koze a lumbago/serv parosnak, pont azzal "segit", hogy elkezd meszesedni a zsele es nehezebben tud becsipodni vagy kibujni egy ideg. A meszesedes mas problemakat hoz.

Novemberben mentem el dokihoz - miutan kozel fel eve, napi 24 oraban fajt a derekam - es mostanra vagyok jol. Eloszor a gyulladast kellett kezelni, az egy honap, aztan jott a fizikoterapia es a gerinctorna. Par napja amugy megint szar kezdett lenni, de el is kezdtem a tornat itthon ujra. Szoval nem hulyeseg.
Lumbago az az idegbecsípõdés,nem?
És vhogy összefügg a csigolya kopással is, ami meg meszesedés esetén nagyobb mértékû, ami meg az öregkorral jár.
Amúgy kinek mi, a mostani koromhoz képest a 30 évesek is öregek
Legalábbis ha kicsit kevesebb mint 5 évvel fiatalabb lennék akkor dupla olyan idõsek lennének mint én
Let the people speak
Írta 2006. február 05. - 22:25

A neten nem találtam semmi használhatót:(
elõre is köszi
Írta 2006. február 05. - 21:40

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.