Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hello.Érdekelne engem h dirt ön használjak e hidrás fékket?mert bizony van néha olyan szitu h el kell dobni a bringát stb.h nem szakadna e el az olajcsõ v minek nevezik azt.Ja és az avid juci 5 rõl mit tudtok 160 as tárcsaméret. ha öszz hasonlitjuk hayes hfx 9 v avid jucy 5 öt melyk a jobb?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

üdv

nekem elöl-hátul is tárcsafékem van, és elöl a magurához sokat kellett alátétezgetni vékony alátéttel is eljátszottam egy darabig, de egy jó ideje egy kanyi hangja sincs a tárcsáknak. (lehet h mákom van?) a hátsót meg csak simán feldobtam a speckóra és pont jó. hozzá se kellett nyúlni. bár azt elismerem hogy a pm adaptereseket könnyebb belõni, de egyiket se lehetetlen.

Azert kell olyan sok Spacer mert csak 0,2mm esek. A Hatsora meg bisztosan nem FR tettel mert ott kötelezö a 1mm Spacer a Is nel.

A sok egyenletlen Spacerezest ugy is meglehet oldani ( az IS2000-nel), hogy
lefaragnak egy kicsit a villadbol ( pl.Magura grann-o-mat szerkenytyüvel)

Uraim!! A Hayes HFX9 utan a Magura Louise Fr-em egy nagy öröm!Tegnap aszthittem uj cajglit vettem. Vergre a Trailre lehet koncentrali es nem arra, hogy meg e tudok majd alni vagy nem.
Az olajos pofakat meg lereszeltem egy kicsit utanna par csep acetont raktam rajuk es smirglipapiral megreszelgettem öket. a tarcsat szinten acetonal attörültem.
Teljes az örömöm a Louise FR el sajnos sok energiat pazaroltam a Hayes-ba meg a görbe IS2000 felfügesztöre a Reban.

"Nincs rossz idö csak megfeleletlen öltlzet"

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
üdv

nekem elöl-hátul is tárcsafékem van, és elöl a magurához sokat kellett alátétezgetni vékony alátéttel is eljátszottam egy darabig, de egy jó ideje egy kanyi hangja sincs a tárcsáknak. (lehet h mákom van?) a hátsót meg csak simán feldobtam a speckóra és pont jó. hozzá se kellett nyúlni. bár azt elismerem hogy a pm adaptereseket könnyebb belõni, de egyiket se lehetetlen.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Oké!
Hát akkor maradok a lefujásnál! :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem nem lehet kapni fehér fékcsövet.
amire esetleg gondolhatsz, az fémszinû, és akkor goodridge lesz. de az 10k / fék.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Veszel feketét és átfújod???:)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Hello!
Tudna nekem vki segiteni?
Hogy hol tudok venni Shimano Saint-hez fehér szinû fékkábelt? :)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Hello,nincs valakinek Shimano fix nyereghez rögzítõcsavar alátéttel(gyári,a fején két lyukkal a drótos rögzítéshez),4db kellene?

Sztem EBike-on lehet kapni ilyen alkatrész-tartozékokat!

EBike Tárcsafék-Alkatrészek

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hello,nincs valakinek Shimano fix nyereghez rögzítõcsavar alátéttel(gyári,a fején két lyukkal a drótos rögzítéshez),4db kellene?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Akkor meg azért. Egyszerûen nem értem minek hasonlítgatni. Ha már úgyis megvette.

bocs kicsit felhúztam magam

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nincs túlárazva a hayes.
21 boltban kb?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Nem akarok flegma lenni, de nem kell mindig a Hayessal dobálózni.
Nálunk kicsit (nagyon) felül van árazva, ebbõl következik, hogy ez a hûdemekkora fék, a nagygépek többségén ez van.

Saint mindenhol drágább, ergó csak partiban kell lennie vele.

Ja és visszaolvasva a topicot, sehol senki nem mondta, hogy Sainttel bárminemû baja lenne. Nem úgy Hayessal. (ami másoknak tökéletesen mûködik)

Meg mit számít ki mit mond. Ha megvetted, és gondolom nem volt olcsó, az a leglényegesebb, hogy mûködjön.

Kész punktum.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
hát sztem pedig az egyik legjobb fék!
talán még odaver a hayes-s nek is!

Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
lehet sokat olvas testbike-ot a kolléga...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
???
Azt ki szarozte le?
Nekem nincs tfékem, de arról csak jót hallottam eddig...
U.i.: thez gyorsabb volt :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
senki se teszi;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Nem tudom mért szarozza le mindenki a Shimano Saint-et! :(

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
de tudja valaki, a forgalmazónál bizonyosan

az x factor nev bolt forgalmazza, keress rá a névre, van vhol neten telefonszám

van lurdyházban, 2000-2500/db tömítéssel együtt a dugattyú

tiszabalazs

tiszabalazs

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
hello
szeretnék egy kis segítséget kérni:
van egy hayes hfx 9 fékem... és elhagytam belõle a dugattyút(hosszú történet, nem írom le) és azt szeretném megkérdezni h nem tudja e vki h lehet e hozzá kapni, és kb mennyiért

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ilyen problémák elõfordulnak a fejcsõnél és hajtómûcsapágy helyén is. Nem megfelelõ megmunkálás. Sajnos. Pl. a Turnernél iskicsit reszelni kellett, hogy be lehessen rakni a hajtómûcsapágyat.