Simán bírja a "8-at
Én hidrós féket vettem alapul.. Mivel valaki említette. Meglepõdnék ha a Tora freeride teló lenne és szeretné a durvulást.
Simán bírja a "8-at
Mondjuk hátra azért elég kéne hogy legyen a bb5 nemde?
Simán bírja a "8-ata tora becsúszói 32 mm-esek.
gyári adatlap szerint: CC all mountain kategória tehát nem biztos hogy a 180-asnál nagyobb tárcsa jólesne neki.
Alligator tárcsa az csak inkább ócsó,vagy simán jó is?
sztem elõre tegyen 203 ast..
sztem elõre tegyen 203 ast..Hello!Haverom tárcsásítani szeretne,persze minél olcsóbban.A kérdés az lenne,hogy a bb5 160-as tárcsával elõre hátra elég lenne e,hogy megfogja a 90 kilóját?Nem cc-re használná,inkább durvulgatna,egy hardy-ra kéne.
Hello!Haverom tárcsásítani szeretne,persze minél olcsóbban.A kérdés az lenne,hogy a bb5 160-as tárcsával elõre hátra elég lenne e,hogy megfogja a 90 kilóját?Nem cc-re használná,inkább durvulgatna,egy hardy-ra kéne.
A sebesség mindent megold.
cc-s haverom 190 magas meg olyan 85-90 kg környékén jár (nagydarab, izmos gyerek, kondizik meg minden), és elég jó technikája van, szilvás 117 km U19 bajnok volt két éve (azt hiszem)...és bármilyen furcsa, a jános hegyrõl cc-s tempóban (tehát nem szaggatva, mint állat) lefele simán megsütötte az xtr féktest+180 elöl/160 hátul xtr tárcsa kombót...ott mutatta meg szagoltatta velem, hogy mennyire olyan "égett tárcsaszaga" van, addig még nem láttam olyat...azóta már vett egy saint féktestet, a tárcsák -ha jól tudom - maradtak 180/160...
amúgy ez a 203 vs 160 ebben a stílusban ("minek az? jó a 160 is, engem megfog.." érzed?) értelmetlen. mert akkor azt is mondhatnátok, hogy minek venni sok pénzért shimano xt/xtr tárcsát vagy hope floating rotort, amikor óccsóé' is kehet kapni a teszkóban/ósánban féktárcsát, oszt' azt is megfog egy idõ után, ha jól van beállítva...?
szerintem mindenki olyan tárcsát tesz fel, amilyet akar és amire van pénze. az, hogy téged megfog abban a felhasználási környezetben és stílusban, amiben te bringázol, nem jelenti azt, hogy a másikat is 100 %, hogymegfogja...lehet, hogy neked nem okoz gondot a kisebb féktárcsa, mert: ismered az adott pályát,hegyet/jobb technikád van/bátrabb vagy...lehet, hogy valaki csak most kezd el dh-zni/ugrálni, és neki jóval nagyobb biztonságérzetet és magabitosságot nyújt az, ha tudja, hogy 4,03 centivel nagyobb tárcsája van...és szerintem azért nem mellékes, hogy egy olyan sportban, ahol gyakran a testi épséged forog kockán, mekkora biztonságérzeted van, fõleg ha kezdõ(bb) vagy. ha nem vagy biztos abban, hogy a bringa rendesen viselkedik alattad, nem esik szét és megfog, amikor te meghúzod a féket, akkor ez bizony visszaveti a teljesítményed, mert folyton azon izgulsz, hogy "mikor esik már szét ez a szar/forr fel a tárcsa és nem fog meg egy fa elõtt és nekimegyek 40-el..?" és nem a sportra koncetrálsz....ha Askenak az elöl-hátul 203-203 a jó és biztonságos, akkor örüljünk, hogy neki ez jó. amúgy is felesleges cseszegetni, hogy minek az a 203/203, elvégre ha nem tudná, hogy mit akar (esetleg nem értene hozzá), akkor a vásárlás elõtt kérte volna ki a véleményünket. így viszont megvette, mert tudja, hogy neki az a jó, és beírta, hogy nagyon örül annak, hogy megjött és hogy milyen szépek...