Az adapterek arra valok, hogy a kulon fele fek konzol standardos teleszkopos villakra felszerelehesd a fektestet. hagyomanyos villara sehogyan sem fog oszejonni, hogy felszereld a tarcsa feket, kell legyen rajta valamien tipusu pl IS vagy Post Mount tipusu fek szem. Majd az adapterekkel ezeket alakitod at egyiket a masikra. A Felnik okesak, nem kell lecserelni oket, birni fogjak a tarcsafek agyas kikepzest, persze ez mar toled fugg hogy mire akarod hasznalni utana a bringat. Viszont nekem jo darabig hatul ien felnim maradt, kemenyen adtam neki , lepcsok befele, ugralas, stb, es nem sikerult megolni, sz-tem birna nalad is sokaig 
Köszi, most már legalább tudom, mire valók az adapterek:) Igazából telót nem akarok, mert csak túrázni meg városban használom a gépet és nincs is annyi pénzem, de egy tárcsafékszemes merev villára ezek szerint mindenképp szükség lesz.
Az Acrobat felni nekem is bejött, mondjuk én nem durvulok, de 1000km enyhe terep és városi utak után is olyan, mint új korában:) Szóval, ha lehet akkor ez szeretném megtartanimert olcsó és jó. Azt meg tudnátok még mondani, hogy ha egy ilyen elsõ kerékbe szeretnék tárcsás agyat fûzetni, ahhoz kell a háromkeresztes kialakítás? Szívesen neki állnék is és, csak félek, hogy elszarom, mert még sosem fûztem kereket.
Mindenkinek ++kösz++ a segítséget!