kétszázados tolómérõvel mérve, két mérés után 1,84 majd 1,86 mm vastagságot mértem. A fékezõfelület pedig 14 mm.
köszönöm:)
kétszázados tolómérõvel mérve, két mérés után 1,84 majd 1,86 mm vastagságot mértem. A fékezõfelület pedig 14 mm.
Van valakinek új xtr tárcsája? Ha igen, tudna mérni tolómérõvel egy pontos vastagságot?
köszönöm
HARDYYYY ?Jó, de már nem Denebem van, hanem hardy:) És a tárcsákat leszámítva? Azt utólag is tudok venni nagyobbat.
En valahogy a hayes-re voksolnek azt hiszem.a Denebre elmegy elore a 185os pizza azert.Hello! Lenne egy kérdésem: Melyiket érdemes venni az alábbiak közül?:
http://piacter.bikem...t=114303&cat=17
vagy
http://piacter.bikem...=114222&cat=all
az utóbbi egy éves. Vagy esetleg 33 ért juicy 7. Bár az drágább..
Elõre is kösz.
a cirip ciripet addig még szinte semmi (hangyafasznyi) 8 as sincs a tárcsában addig ki lehet iktatni
csak jól kell beállítani.
szerintem majd még fogsz különbséget felfedezni amikor terepen jössz majd lefele nagyobb sebességgel és nem kell may ugy tépni a fékkart mint a v-nél hanem 1ujjal abszolválod(habár sd7 is simán 1ujjas, na mind1
akkor is minden bizonnyal jobb lesz tárcsával)
Az a vicc, hogy tényleg nem érzem _sokkal_ erõsebbnek. Persze, erõsebb, de nem annyival, amennyire azt az ember várná. Valószínûsítem, hogy nehezebb emberek jobban észrevennék a különbséget.ha jól látom, 185mm-es tárcsa van elöl. az sd7 tényleg hozta (majdnem) ez a fékerõt?
Érdekes, mert fékerõben viszont "csalódtam". Marha jól fog, de az elõzõ SD7-em is hasonló (persze némileg gyengébb) volt.
Ami nyilván pozitívum lesz (személyesen még nem próbáltam ki ugyanis), hogy sárban-esõben-fagyban-cunamiban is ezt a fékerõt fogja adni /állítólag/.
Nem így a V-fék.
Öszefoglalni nem szeretném, mert akkor még a végén olyat állítok, amibõl oldalakon és moderátorok idegein át tartó vita lesz.
Mindenki vonjon le belõle kettõt.
ps: összeségében nem bántam meg, hogy váltottam!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nekem mindketto egyenes csatlakozasu egyebkent, csak az 5oson lehet allitani a szoget a becsatlakozasnak, de derekszogbe nem lehet allitani meg ugy sem.juicy 3 vs 5: egyel kevesebb tömítés a karban és egyenes csõcsatlakozás a nyergen míg az 5ben 90 fokos (vagy fordítva, az a lényeg, hogy más)
ezek alapján a 3 egy tökéletes fék...