igaz cl-es..
Már meglett. Hone, Saint karral. Vagy mondhatnám, hogy LX+XT Dark Edition

A CL-nek asszem mégis utána kell kérdeznem. Fõ gondom, hogy pl. Mavic, DT, és még többi kerékgyártó 6 csavarossal dolgozik. Nem tudom, melyikre szavazzak.
igaz cl-es..
hat sracok, koszonom a hasznos es gyors valaszokat. Ezek fenyeben most mar maskepp allok en is a dologhoz. A kiskereskedovel, tehat ahol vettem a szajret, ott nincs semmi baj, a pali az jo haverom. Neki mondtak ezt a nagykernel, ahol o szerezte be a fekeket. Ezeket majd elmondom neki is, meg kicsit hatra talpra all es megoldodik. A helyzet az , amit meg meselt hogy SRAM-eknal most szimmeringek is ki vannak fogyva es varnak 1 szallitmanyt amin jonnek azok is.Tehat ha akarnak se tudnak most javitani a fekeket. Viszont egy masik pali, 2 feket is kuldott vissza ezen a kiskereskedon keresztul ugyanoda, meg decemberben. Azota ott van, ugyan csak a cserealkatresz hiany miatt. Na de remelem a legjobbakat.Egy segítõ szándékú belekotyogást ha megengedtek... Technikai oldalában nem vagyok otthon, de a garancia terén igen. A gond az, hogy a kisker számít, ahol vetted, mert egyedül vele kötöttél szerzõdést. Az más kérdés, hogy a bpi nagyker sem mondhat(na) ilyet, mivel a 151/2003. korm. rendelet alapján kompletten kerékpárra 1 év kötelezõ jótállás van, ez alól kivétel, darabka, alkatrész, fõalkatrész nincs, a teljes cucc használhatóságáért felel. Kivéve ha bizonyítja (külsõs szakvéleménnyel pl.), hogy nem gyári hiba, hanem te rontottad el. Ez a magyar szabály, itthoni kiskerre.
Viszont az egész EU-ban harmonizált szabályok alapján 6 hónap mindenképp van rá, ugyanilyen feltételekkel! Szóval meg kellene böködni kicsit a kiskert, hogy álljon a sarkára, no meg érdemes lenne megnézni az ottani szabályokat, fogyasztóvédelem honlapján pl. biztos fent van, cirka ugyanaz kell legyen, mint amit fent leírtam.
Bocs az offért.
de de... Budapesti szerviz... A forgalmazo az erdelyi, es a pesti szervizbe hordja a fekeket. Ott mondtak neki ezt, o sem tehet sokkal tobbet. Megveszi a szimmeringeket es kicsereli o maga.
hat ez az amit en sem ertek igazabol. Tulajdonkeppen semmi mas nem igazan romolhat el benne mint : tomitesek es a fekkarban esetleg az olaj pompahoz tartozo aprosagok. minden mas csak a "vas" ami nem romolhat el ha csak osze nem torod.ez bizony tényleg szar ügy...
de akkor mire van egy hidraulikus féknél gari ha nem a "tömitettségére" :chin:
de de... Budapesti szerviz... A forgalmazo az erdelyi, es a pesti szervizbe hordja a fekeket. Ott mondtak neki ezt, o sem tehet sokkal tobbet. Megveszi a szimmeringeket es kicsereli o maga.Ezt nem Magyarországon mondták, igaz?
Mennyi idõ alatt lehet rendesen lelégteleníteni 1 avid juicy 5-ös féket?
Kb 1 órája légtelenítetem de még mindig jönnek azok a gonosz kis buborékok.
Persze csak akkor amikor már azt hiszem hogy kész.
basszameeeeeeg, az uj 08as XT fekem elol/hatul ereszti az olajat....
Hat igen, ket ilyent is kifogni .... ehez is szerencse kellnaja, most olvasom. puhulast en sem ereztem, csak iszonyatosan sikit a fek, es nulla fekero van, a tunetek meg detto nekem is, eloszor azt hittem, hogy valami felcsapodott, lejtozes utan megint fog, leteszem, legkozelebb megintcsak zero fekero...... es raadasul mindketto!!!!! ekkora luzer vagyok, h kettot is kifogok???? pffffffffffff........
Oh ...error van. Kepzeljetek,kb4 honapos a fekem es egyszer csak elfogyott a fekero. Gondoltam (akkor) hogy biztos valami rafolyt a tarcsara,nem baj ... megoldjuk. Mentem is a hegyre, lefele kicsit megporkoltem, ujra kezdett fogni. Ok. Letettem a bikeot, masnap persze ugyanaz... semmi fek. Na ez igy ment egy hetig, ma kiszedtem a pofakat, mert igy mar nagyon gyanus volt, s haat ... mit latok... olaj a pofakon. Nezem kozelebbrol a fektestet. haat ott meg folyik az egyik dugattyu. Egy hatso Avid Juicy 3 rol van szo. Letezik hogy annyi olaj folyt volna el hogy bekoszolja a pofakat de meg mindig nem erzodik a fekkaron a puhulas , a levegos feeling ? Mert igazabol nem erzodott a karon. Meg valoszinu hogy kifogtam egy gyarilag selejtet ?
tehat akkor ma elobb feltett kerdesem ... szoval nem vagyok egyedulbasszameeeeeeg, az uj 08as XT fekem elol/hatul ereszti az olajat....
Sziasztok!
Lenne egy kérésem: Elvesztettem az Avid bb7 manualját és most kellene nekem, Nem tud valaki belinkelni vagy adni nekem egyet, lehetõleg pdf formátumban?
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?