jaa, valami ilyesmi:nekem valahogy sosem jött be a fékezés....
van bicóboltba tárcsaegyengetõ akármi néha
vagy fogó és ahol hajlott ott hajlítgatsz
http://ebike.hu/term...o-allvany/5109/
jaa, valami ilyesmi:nekem valahogy sosem jött be a fékezés....
van bicóboltba tárcsaegyengetõ akármi néha
vagy fogó és ahol hajlott ott hajlítgatsz
Most majd alligator titanuim nitrid csodaizével fogom használni, az elbírja vagy nemtudjátok?
A sebesség mindent megold.
Most majd alligator titanuim nitrid csodaizével fogom használni, az elbírja vagy nemtudjátok?Attól függ milyen tárcsával használod, a féknek nem lesz tõle baja, de a tárcsát megeheti.
elnyomja az a bajom
nem nagyon de elnyomja
együtt mozognak kb, csak a bal pofa fékfelülete szinte egy vonalban van a vágat szélével
Nézd meg, hogy a dugattyúk ugyanúgy mozognak-e! Lehet, hogy az egyik lassabb. Ilyenkor betétek ki és át kell mozgatni a dugattyúkat. De ha jól mûködik és nem nyomja nagyon el a tárcsát és kb ugyan úgy mozognak, akkor hagyd.van a fényeregben a vágat amiben fut a tárcsa
és ott a szélével szinte egyvonalban van a bal pofa, a jobb meg beljebb
ilyenkor baj van?
Azt egyébként honnan lehet tudni, hogy az adott tárcsa milyen típusú betéttel használható?
Konkrétan: az Alligator gyárt fémeset is, kerámiásat is (vagy Gold Fren-bõl is van pl. kerámiás) Avid BB7-hez.
Na most CleanSweep tárcsához mindegyik használható?
A sebesség mindent megold.
Attól függ milyen tárcsával használod, a féknek nem lesz tõle baja, de a tárcsát megeheti.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
egyébként szóljon már nekem az akinek ez valaha sikerült is !
![]()