Aztán majd megint elõjön. Legalábbis nekem így volt. Levegõs az valahol.
Persze ha nem hidrós, akkor nem szóltam.
hát, levegõs ezexerint, de egy szakszakember légelenítette le egy vagyonért amikor kábelt kellett cserélni.. na mind1.. most mûködik

Aztán majd megint elõjön. Legalábbis nekem így volt. Levegõs az valahol.
Persze ha nem hidrós, akkor nem szóltam.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
1: nem a shimano hibája:wow: Shit mano... :-/
Legalább a tárcsád épen maradt?
hát reméljük, de ezt most komolyan nem értem.. hirtelen sok ilyen dolog történik velem.. pl. kerestem egy könyvet már egy hónapja, egynap megnéztem egy adott helyen, nem volt ott.. este meg látom hogy ott van..
pedig a családból senki se tudta hogy hol a köünyv... hát most mond meg!
a tövighúzós nemfogós tárcsafék problémám megoldódott... magától... haza jöttem angliából és hirtelen jó lett..:wtf:
Ez most komoly? Akkor egyszer csak az enyém is jó lesz?a tövighúzós nemfogós tárcsafék problémám megoldódott... magától... haza jöttem angliából és hirtelen jó lett..:wtf:
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Egyszerûen. Elég hozzá 70-80 kilcsi is. Nekem középtávon kopott el, és hidd el, nem vagyok az a fékbe kapaszkodós fajta. Ezt tanúsíthatja thez, tAmS, Málna, Conor, etc..., mert rám még nem kellett várni a Jani-hegyen, a közös déházások alkalmával. Nézz körbe az érintett topicban; ott találsz képeket dögivel, és megérted az okát.hogy a francba tud 11akármány km elkopni ennyire a fékbetét?
De a régit tettem vissza.az uj fékpofának (még ha használt is) össze kell kopnia a tárcsával.
persze lehet nem csak ez a baj, de ez biztosan.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.