Egy koleszban nincs alkohol??? Ezek a mai fiatalok......csak nem volt mivel letisztítanom õket mielõtt felraktam.

Egy koleszban nincs alkohol??? Ezek a mai fiatalok......csak nem volt mivel letisztítanom õket mielõtt felraktam.
nehéz kerékhez mint a tied, kevés lesz a mini, még akkor is ha 205-ös tárcsával használod.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Sziasztok!Vettem egy használt 2006-os Magura Julie-t,de nem igazán találtam hozzá sehol sem leírást,úgyhogy a beállítgatásokhoz szeretném a segítségeteket kérni(fõként fékpofa állítás,már ha egyáltalán lehet),vagy,ha tudtok valami címet ahonnan tudok letölteni használati útmutatót,azt megköszönném.Továbbá kiváncsi lennék a személyes tapasztalatokra ezzel a fékkel kapcsolatban,mivel annyira nem "ilyedtem" meg a fekerõtõl amit produkál.Elõre is köszi a segítséget!
Áhoj!A tegnapi verseny megadta a kegyelemdöfést az vid fékpofáknak. Teljesen szétkoptak.
kicsit meghúzta a tárcsát is.
1.kép - 1024x768
2.kép - 1024x768
2048x1536
1.kép
2.kép
nem volt már meglepõ, mivel 2,5év és 12500 km eredménye
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ugyanazzal a tárcsával raktam fel és már bevolt kopva.
már visszaraktam hátúlra hayest és elõre fogok majd rakni asszem az avidom (bb5) csak azzal az volt a baj hogy elég nyúlós volt és az se fogott nagyon hátúl lehet ,mert Lx karral volt fenn?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.