szerintetek a merev cc-gépre : juicy five, saint, vagy hfx karbon ?
160 as tárcsával....
saint dh fék, én juicy hívõ vagyok, de a hfx karbonnak a legnagyobb a májerfaktora. szal az.
szerintetek a merev cc-gépre : juicy five, saint, vagy hfx karbon ?
160 as tárcsával....
Még egy kérdés: hfx-9 tartálytömítést csak az x-factornál vagy máshol(speciális tömítésekkel foglalkozó boltban) is lehet kapni, mert 3400 ft egy új fedélért elég sok.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Eddig is azt a fékfolyadékot használtam, amit a kocsinkhoz, csak arra voltam kiváncsi, hogy jobb-e a gyári hayes vagy csak a márkanévért fizetek.elsõ kérdésedre benzinkút/autósbolt, és veszel fékfolyadékot, dot4 vagy dot5.1 ezek szabványok, hayesbe pont jó lesz.
fékcsõ: a csõ maga ugyanaz, csaka fittingek mások, én legalábbis ugy tudom.
harmadik: pirospassz.
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Brezo!
203as Avid elõre nem volt elég erõs?
Egy koleszban nincs alkohol??? Ezek a mai fiatalok...
szégyen gyalázat, hát milyen iskola ez ?!
tapasztalt XT (4dugty) tféktulajok: milyen pofát érdemes venni hozzá? Sh, Jagw, BBB ?
Én is erre gondoltam, remélem helyre is hozza a féket. Valamivel javult a helyzet, csak nem volt mivel letisztítanom õket mielõtt felraktam.