Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18551 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Fasza, akkor holnap meg is rendelem:clap:
Csak a gép lenne már itt...

Az Avidnak ugye nem "flip-flop" a fékkarja, mint a hfx9-é?

"májerfaktorhoz": van itt egy okostibi, héha benéz a bótba, na a yetijén rózsaszín dmr pedál, meg dura-ace hátsóváltó figyel..."bling bike":D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
májerfaktor csak ne bringázz vele komolyabban;)
azaz ne jöjjön faág, semmi. nekem 5ös van, eddig bevált.

nincs szükségem arra a csavargáló bizgentyûre.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem nem hibalehetõség, a mûködése relativ egyszerû
és nagyjából igen, csak az a különbség.
meg a májerfaktor ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Az Avid Juicy5 és 7 csak a speed dialban különbözik egymástól?
Nemtom megér e annyit az a tekerentyû, mint amivel többe kerül, meg ugye még egy hibalehetõség...:confused:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

elsõ kérdésedre benzinkút/autósbolt, és veszel fékfolyadékot, dot4 vagy dot5.1 ezek szabványok, hayesbe pont jó lesz.
fékcsõ: a csõ maga ugyanaz, csaka fittingek mások, én legalábbis ugy tudom.
harmadik: pirospassz.

Eddig is azt a fékfolyadékot használtam, amit a kocsinkhoz, csak arra voltam kiváncsi, hogy jobb-e a gyári hayes vagy csak a márkanévért fizetek.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elsõ kérdésedre benzinkút/autósbolt, és veszel fékfolyadékot, dot4 vagy dot5.1 ezek szabványok, hayesbe pont jó lesz.
fékcsõ: a csõ maga ugyanaz, csaka fittingek mások, én legalábbis ugy tudom.
harmadik: pirospassz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Még egy kérdés: hfx-9 tartálytömítést csak az x-factornál vagy máshol(speciális tömítésekkel foglalkozó boltban) is lehet kapni, mert 3400 ft egy új fedélért elég sok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Érdemes megvenni a gyári hayes fékfolyadékot vagy lehet nála jobbat kapni?
Goodridge fékcsõbõl van többfajta is vagy csak egy, és igaz az hogy megnõ tõle a fékerõ?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
patikában van 96%körüli
nekem a srác mondta hogy nem szabad meginni,még higítva sem!! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
off: helyes, jaeger nem a féktárcsára való, hanem a gyomorba :D on

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Brezo!

203as Avid elõre nem volt elég erõs?

Elöl az is maradt, hátra vettem az XT-t Julie helyett. Az XT azért sokat javult a tegnapi János-hegy után, de leginkább a nemfogás az azért volt, mert a srác akitõl vettem a féket nem ezzel a tárcsával használta amit adott és a pofa és a tárcsa is másképp volt megkopva. Össze kellett szokniuk 1picit :D
Az Avid BB7 amúgy nagyon harap, de így lejtõzés közben mintha elfáradna, de azért jól fogott.

Egy koleszban nincs alkohol??? Ezek a mai fiatalok...;)

szégyen gyalázat, hát milyen iskola ez ?!

Tévedés ne essék, alkohol van bõven :D Csak mivel a Jagerben, whiskyben, meg stb.. más ragacsos cucc is van, nem voltam benne biztos, hogy azzal le kéne törölni.
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a lényeg talán nem is a fékkaron van, sokkal inkább a csövön. ha már mûanyag, akkor oly' rossz nem lehet.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

tapasztalt XT (4dugty) tféktulajok: milyen pofát érdemes venni hozzá? Sh, Jagw, BBB ?

Piros Jagwire a kiraly ;)
Ha Grimeca tarcsad van akkor mindegy milyen pofat veszel, szar lesz.

Ha nem akarod hogy nyulos legyen a fek, akkor pedig vegyel hozza ket uj XT vagy Saint fekkart ( vagy barmilyen mas uj Shimanot :) ).
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Én is erre gondoltam, remélem helyre is hozza a féket. Valamivel javult a helyzet, csak nem volt mivel letisztítanom õket mielõtt felraktam.

NE tekerj vele behúzott fékkel!!!!
tükrösre fog kponi a pofa,aztán az istennek sem fog fogni!!!
gyors tempóval jó nagy fékezz állóra,ezt megcsinálod 3-4x akkor kb be fog kponi a pofa!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Hali! Vettem az ebike-on egy Unique C Force mechanikus tárcsaféket elõre, ha valaki tud róla valamit ossza meg velem is. Az árából ítélve nem a csúcs, de nem villogni kell csak megállni. Köszi!

Asszem egyszer már írtam, de még mindig nem értem.
Vettél egy féket (PM - jó jel :D), szal vettél egy féket, aztán kérdezed tõlünk hogy szuperál. Én vagyok itt a hülye vagy mivan?
Menj ki inkább, koptasd be, és írd le, hogy jó-e vagy sem.
Köszi.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Hali! Vettem az ebike-on egy Unique C Force mechanikus tárcsaféket elõre, ha valaki tud róla valamit ossza meg velem is. Az árából ítélve nem a csúcs, de nem villogni kell csak megállni. Köszi!

mivel tárcsával, csavarokkal 5000 ft... Tényleg nem a csúcs. Szerintem jobban jártál volna, ha ezt a kérdést a vásárlás elõtt teszed fel, kiverted volna a fejedbõl ezt a féket, és vettél volna egy rendes v-féket, ha nem akarsz többet rászánni!

fishkiller

fishkiller

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
tapasztalt XT (4dugty) tféktulajok: milyen pofát érdemes venni hozzá? Sh, Jagw, BBB ?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Brezo!

203as Avid elõre nem volt elég erõs?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Egy koleszban nincs alkohol??? Ezek a mai fiatalok...;)

szégyen gyalázat, hát milyen iskola ez ?! :D