Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18540 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a lényeg talán nem is a fékkaron van, sokkal inkább a csövön. ha már mûanyag, akkor oly' rossz nem lehet.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

tapasztalt XT (4dugty) tféktulajok: milyen pofát érdemes venni hozzá? Sh, Jagw, BBB ?

Piros Jagwire a kiraly ;)
Ha Grimeca tarcsad van akkor mindegy milyen pofat veszel, szar lesz.

Ha nem akarod hogy nyulos legyen a fek, akkor pedig vegyel hozza ket uj XT vagy Saint fekkart ( vagy barmilyen mas uj Shimanot :) ).
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Én is erre gondoltam, remélem helyre is hozza a féket. Valamivel javult a helyzet, csak nem volt mivel letisztítanom õket mielõtt felraktam.

NE tekerj vele behúzott fékkel!!!!
tükrösre fog kponi a pofa,aztán az istennek sem fog fogni!!!
gyors tempóval jó nagy fékezz állóra,ezt megcsinálod 3-4x akkor kb be fog kponi a pofa!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Hali! Vettem az ebike-on egy Unique C Force mechanikus tárcsaféket elõre, ha valaki tud róla valamit ossza meg velem is. Az árából ítélve nem a csúcs, de nem villogni kell csak megállni. Köszi!

Asszem egyszer már írtam, de még mindig nem értem.
Vettél egy féket (PM - jó jel :D), szal vettél egy féket, aztán kérdezed tõlünk hogy szuperál. Én vagyok itt a hülye vagy mivan?
Menj ki inkább, koptasd be, és írd le, hogy jó-e vagy sem.
Köszi.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Hali! Vettem az ebike-on egy Unique C Force mechanikus tárcsaféket elõre, ha valaki tud róla valamit ossza meg velem is. Az árából ítélve nem a csúcs, de nem villogni kell csak megállni. Köszi!

mivel tárcsával, csavarokkal 5000 ft... Tényleg nem a csúcs. Szerintem jobban jártál volna, ha ezt a kérdést a vásárlás elõtt teszed fel, kiverted volna a fejedbõl ezt a féket, és vettél volna egy rendes v-féket, ha nem akarsz többet rászánni!

fishkiller

fishkiller

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
tapasztalt XT (4dugty) tféktulajok: milyen pofát érdemes venni hozzá? Sh, Jagw, BBB ?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Brezo!

203as Avid elõre nem volt elég erõs?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Egy koleszban nincs alkohol??? Ezek a mai fiatalok...;)

szégyen gyalázat, hát milyen iskola ez ?! :D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...csak nem volt mivel letisztítanom õket mielõtt felraktam.

Egy koleszban nincs alkohol??? Ezek a mai fiatalok...;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Én is erre gondoltam, remélem helyre is hozza a féket. Valamivel javult a helyzet, csak nem volt mivel letisztítanom õket mielõtt felraktam.
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
olajos a tárcsa/pofa
menj pár lejtõs hegyoldalt.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Hy! Vettem egy használt XT féket és nem igazán akart fogni, azt mondom bejáratom és a kolesz folyosón tekergettem behúzott fékkel meg stb azt olyan jól felforrósodott pár pillanat alatt, hoyg füstölt, mint állat :S Ez mitõl lehet?
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

helyesba

helyesba

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

nehéz kerékhez mint a tied, kevés lesz a mini, még akkor is ha 205-ös tárcsával használod.

Köszi a válaszokat M4 lesz

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
[/quote
Mi az a két lyuk az egyik pofában?[/quote]

az a a fékbetét alapja. arra öntik,sajtolják vagy mittudoménmicsinálnak vele a fékbetétet.
és gondolom, hogy ne essen le róla olyan könnyen, ezért a lyukacsosra csinálják, hogy abba belefolyva, jobban tartson.
és ezen mivel már lekopott minden fékezõ felület a lyukakban levõ ferrodol vagy mi a szösz is kiesett a helyérõl :D

remélem értelmesen írtam le

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem volt már meglepõ, mivel 2,5év és 12500 km eredménye :D[/quote

Mi az a két lyuk az egyik pofában?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Sziasztok!Vettem egy használt 2006-os Magura Julie-t,de nem igazán találtam hozzá sehol sem leírást,úgyhogy a beállítgatásokhoz szeretném a segítségeteket kérni(fõként fékpofa állítás,már ha egyáltalán lehet),vagy,ha tudtok valami címet ahonnan tudok letölteni használati útmutatót,azt megköszönném.Továbbá kiváncsi lennék a személyes tapasztalatokra ezzel a fékkel kapcsolatban,mivel annyira nem "ilyedtem" meg a fekerõtõl amit produkál.Elõre is köszi a segítséget!

a julie-val kapcsolatban a tapasztalatom az, ahogy rob is írta-> kizárólag túra. cc-re is kevés a fékereje, hamar megsül, stb...

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

A tegnapi verseny megadta a kegyelemdöfést az vid fékpofáknak. Teljesen szétkoptak.
kicsit meghúzta a tárcsát is.

1.kép - 1024x768
2.kép - 1024x768

2048x1536
1.kép
2.kép

nem volt már meglepõ, mivel 2,5év és 12500 km eredménye :D

Áhoj!
Szépek a pofák,grat hozzá :DDbár elég rozsdásak...az enyémek nem azok,pedig keményen kapnak,igaz nem maratonon meg cc-n...:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
A tegnapi verseny megadta a kegyelemdöfést az vid fékpofáknak. Teljesen szétkoptak.
kicsit meghúzta a tárcsát is.

1.kép - 1024x768
2.kép - 1024x768

2048x1536
1.kép
2.kép

nem volt már meglepõ, mivel 2,5év és 12500 km eredménye :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nehéz kerékhez mint a tied, kevés lesz a mini, még akkor is ha 205-ös tárcsával használod.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.