szerintem levegõ van a rendszerben, ami hõ hatására tágul
lehet hülyeség, de jobb ötletem nincs
Erre en is gondoltam, de akkor nem azt kene csinalnia, hogy lejto aljan befog, de ha lehult, visszaall?
szerintem levegõ van a rendszerben, ami hõ hatására tágul
lehet hülyeség, de jobb ötletem nincs
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nagyobb lesz, egyszeruen azert mert nagyobb az erokar (a csavaro ero egyenesen aranyosan no a tengelytol valo tavolsaggal)
Ha gyengebben huznad akkor valoban megegyezhetne a ketfele terheles merteke.
De nem fogod gyengebben huzni a kart. Ugyanolyan erosen fogod, pont azert vesz az ember nagyobbat hogy erosebb legyen ugyanolyan terhelesnel, vagy kisebbnel. Meg most mi a cel? Az hogy a telonak/feknek jo legyen vagy hogy meg tudj allni. Termeszetesen a ketto osszefugg, ezert kell jol megvalasztani a "konfiguraciot"
Pontosan
Pont ugyanez a gondom nekem is csontra!! Valaki segitsen pls mi a megoldas. Azon gondolkozom mar csak a legtelenites segit, mert igy nem tudom visszanyomni a dugattyukat egy foknal jobban, mar csak ide oda tologatom, de igy is fogja a tarcsat...
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Van nekem egy Avid Juicy Five -m. 2 hete tekertem vele, minden rendben volt. Ma indúltam volna újra, de a hátsó fék fogta a tárcsát igen erõsen.Nem is volt útja a fékkarnak.Kapásból fogott. Nem volt vele sem perec, sem szerelgetés./El tudom képzelni, hogy ugy lett lerakva, hogy folyamatosan be volt húzva picit.Nemtudom ez okozhatja -e/
Szétszedtem, fékpofákat ki, visszanyomtam dugattyúkat.Annyira, hogy a másik már jött kifele, ha a párját toltam be/nemtudom ez normális -e/.Tehát megpróbálltam az aranyközéputat eltalállni, de így is befog.
Gondoltam megkérdezek /még mielött teljessen elrontom /nálam rutinosabb embereket olajos fékekrõl, nekem elég új. Mit tegyek?
A segítséget elõre is köszönöm.
203mm-es bb7 elõre nem lesz sok a 60 kilómhoz polar x-be? hátul sima egyszerû v fék van és lesz még egy darabig..
nem fogok elõrebukfencezni egy meredekebb pályán ha meghúzom erõsebben a féket?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"