A félfémes elvileg jobb, de fémes pofával is erõs fékerõt lehet elérni, persze fékfüggõ is egy kicsit.
inkább félfémes..a másik tartósabb
A félfémes elvileg jobb, de fémes pofával is erõs fékerõt lehet elérni, persze fékfüggõ is egy kicsit.
A félfémes elvileg jobb, de fémes pofával is erõs fékerõt lehet elérni, persze fékfüggõ is egy kicsit.Helo! Megtudnátok nekem mondani, hogy melyik pofával tudok jobb fékezési erõt elérni, a fémessel, vagy a félfémessel?
leginkabb csak evjarat
valoszinu vmi okosat es szepet kitalaltak hozza, hogy 'jobban' megerje az poligont venni.
az az ujabb
NE ÍGY! NE ÍGY!
Az Avidos légtelenitõ/feltöltõ cucc tényleg nagyon pöpec! Nem tudom, hogy a Hayes-é van ilyen jó. A két fecskendõn kis csõ van, a végük menetes. Az egyikbe felszivod a tiszta olajat, ezt a féktestre tekered rá, a fékkaron felül kitekered a kis torx csavart, oda megy a másik fecskendõ üresen. Aztán egyszerüen alul betolod az olajat, a felsõben pedig összegyülik a koszos. Ha ügyes vagy, egy csepp sem folyik mellé, 5 perc az egész.
A Hayes-t gyakran tárcsa és adapter nélkül árulják. A poligon tárcsával a Juicy sztem gyengébb, mint a HFX, de legalábbis hamarabb elveszti az erejét a melegedés miatt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!Lenne egy egyszerû kérdésem avid juicy 5 vagy inkább hayes hfx 9?Az avidról azt hallottam,hogy egy kiforottab rendszer,mármint légtelenítés,újratöltés esetén.Ennek van alapja,vagy csak a boltban akartak kábítani?Elõre is kösz!