tamaska said
Köszi! A Hope Mininél csak egy dugattyút láttam a robbantott ábrán, a többirõl nem találtam semmit, ezért inkább rákérdeztem az összesre.xtr, marta SL, oro, karbonos hayesek, avid ultimate/juicy karbon
mintha nem tudnad...
tamaska said
Köszi! A Hope Mininél csak egy dugattyút láttam a robbantott ábrán, a többirõl nem találtam semmit, ezért inkább rákérdeztem az összesre.xtr, marta SL, oro, karbonos hayesek, avid ultimate/juicy karbon
mintha nem tudnad...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nkarcsi said
ehavi fritz mbikeban....teszt vanA Code-ról lehet már tudni valamit? Tesztek esetleg külföld oldalakon?
nkarcsi said
Német MTB-ben tesztelve:A Code-ról lehet már tudni valamit? Tesztek esetleg külföld oldalakon?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
málna said
nem tudom milyen tárcsád van az avidhoz, de ha az új, amin sok lyuk van, akkor nem érdemes lecserélni, mert egy remek tárcsa. a két legjobb egyike (a másik a hayes). a shimano tárcsák is elég jók, xt, saint szinten, de a hope tárcsája se rossz, az elég könnyû. ez a tárcsa nem néz ki rosszul, és úgy tûnik, hogy sok lyuk is van rajta, tehát nem hülhet rosszul, de nem tudni, hogy mennyire fogja szeretni a féked.. az alligator tárcsákról sokan nem hallottam, mindenki csak kérdez felõlük... én maradnék az új avid/hayesnél
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Andris_savaria said
Nincs pardon...olvass vissza, vagy keresõ...4000x lett kibeszélve a téma...bocs, hogy nem olvasom végig mind a 150 oldalt..de lenne egy kérdésem:
Andris_savaria said
bocs, hogy nem olvasom végig mind a 150 oldalt..de lenne egy kérdésem:
Milyen tárcsaféket vegyek,amit csak megveszek,és felrakok a Manitou telómra annélkül,hogy mindenféle adapterekért kellene futkároznom?
XC felhasználásra gondoltam,bóvdenes kivitelben..
PLS HELP!!!!
Andris_savaria said
PM felfogatásut.....bocs, hogy nem olvasom végig mind a 150 oldalt..de lenne egy kérdésem:
Milyen tárcsaféket vegyek,amit csak megveszek,és felrakok a Manitou telómra annélkül,hogy mindenféle adapterekért kellene futkároznom?
XC felhasználásra gondoltam,bóvdenes kivitelben..
PLS HELP!!!!