én is hope floating tárcsával használom az xt-metSokan Hope floater tárcsával használják, hogy mutasson is valahogy. Még a Martahoz is jó.

de ez viszont uj info, hogy marta-hoz is jó, és kifejezetten örülök neki

én is hope floating tárcsával használom az xt-metSokan Hope floater tárcsával használják, hogy mutasson is valahogy. Még a Martahoz is jó.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A bike-discounton ezt adják 140 euróért:
Supply without brake disks and adapter for 180mm disk! * Conduit lengths: 1000mm (VR) and/or 1700mm (HR) * brake levers: BL-M975 * Brake caliper: BR-M975
Máshol meg ugyanez csak 117 euró (kar és dugattyú)
Thez: mennyiért vetted a tiédet?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sokan Hope floater tárcsával használják, hogy mutasson is valahogy. Még a Martahoz is jó.most azt olvastam, hogy hasznalhato a sima 6csavaros shimano tarcsaval is. persze az nem alu kozepu, es ugy mar tok nehez az egesz:D
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ugy néz ki a fékkarja mint a régi formulám volt anno (b5 racing
) de szép is volt.
igazán csinálhatna a shimano az xtr-bõl 6 csavaros tárcsát is, hogy ne kelljen megvenni az xtr agyakat. (bár van centerlockos dt hügi is :chin:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
workshop szerint ab 159,00 StückÉn azt a Formula Oro-t nézegettem, csak nem találtam árát neki, meg nem sok mennettapasztalatot olvastam....
Valaki tud róla nekem írni?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
és ha minden igaz a marta sl még könnyebb is...A Hope gyengeségének kifejtenéd kifejtenéd a topikjában? A Hayes fékkarja nekem sem kényelmes. Mondjuk egy XTR fék árából kijön két Hope, vagy akár Marta is akcióban...
A Hope gyengeségének kifejtenéd kifejtenéd a topikjában? A Hayes fékkarja nekem sem kényelmes. Mondjuk egy XTR fék árából kijön két Hope, vagy akár Marta is akcióban...szemelyes velemeny: hope minit en nem vennek. uj magurak elvileg nagyon jok, az xtr-rol is aradoznak a tesztek, meghat a shimano fekek igencsak jol vannak osszerakva, az avidok meg jo arban vannak es egyszeru oket rendbentartani. a hayes karbon fekka nekem nem kenyelmes.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F