Múltkor kérdezgettem hogy mennyire hõálló az Avid Roundagon és hát kiderült hogy annak ellenére hogy idáig okésan teljesített jó lesz óvatosan bánni vele ha nem szeretném hogy más színekben is tetszelegjen :-)
Tegnap mentünk hidegbe és esõben Gerecse TV tornyot (menet közben kezdett esni, mazo nem vagyok :-) ). lefele annyira fáztak az ujjaim hogy fékezni sem tudtam.100 méter lefele után gondoltam még langyos lehet a tárcsám, melegítem rajta az ujjaimat. 3× raktam oda, 3 sistergés ébresztett rá hogy ez bizony forró lehet máris... (a víz sistergett le az ujjaimról, mivel csont át volt fagyva nem éreztem még hogy forró lenne)
Felmerült bennem hogy a Roundagonból mi lenne ha Polygont csinálnék; már ez is valószínû dobna egy adagot hûtésben...

>
>

Másik, hogyha már nekiállok akkor már fúrhatok többet is, és az alábbi módon is kifúrhatnám:

(Van sûrûbben lukazott, de nagyon nem merem meggyengíteni a 160as tárcsát; csak jo
bb hûtést akarok elérni.)
Szerintetek érdemes nekiállni? 2×15 perc alatt megvagyok (tervezés,fúrás) és ha mégse lenne jó még mindig vehtek másikat :-). Még jó állapotban van, azért nem másikra akarom még cserélni.
Köszi a véleményeteket elõre is!
szerk: 160as Polygonon csak 3 luk lenne?
http://www.nejlepsic.../i/00060678.jpg Melyikkel (Polygon/Shimanos) lehet vajon jobb a hûtés? (Ugye XT-sen nem akarom szétfúrkálni...)