Es Endroo a koromlakk is ugyan ez

Csak kell a kozelben tartozkodnia egy noi egyednek

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Tudja valaki, hogy melyik loctite (milyen színû) a menetrögzítõ (amit a fékkar távolság állító csavarra kell cseppenteni)?
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
A sebesség mindent megold.
egyszer vettem formula féket (szépemlékû b4 racing) a német bike tesztje alapján.német bike, Formulo Oro Puro:
160-as tárcsánál 312 gramm, super minõsítés, CC/Race besorolás.
180-asnál 357 gramm, sehr gut, enduro besorolás.
200-asnál 399 gramm, super, freeride.
annyira nem lehet rossz, könnyebb, mint az xtr (382, 444, 489 gramm), és mindenhol eggyel magasabb mnõsítést kapott (xtr: gut, sehr gut, sehr gut).
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
1x belevegõsõdõtt - mikor bekopott, pont ilyen volt az xt-m is- de a Szabi megcsinálta azóta semmi baja nem volt....olajcsere nem volt még....A lujzán betétcserén és olajcserén kívül volt valami szerelni való?
és ezzel könnyebb mint a shimano?
lehet újra mérnem kell.
és ezzel könnyebb mint a shimano?azért írtam hogy a régi tárcsával......840 gramm kompletten mindennel együtt a szett....
azért írtam hogy a régi tárcsával......840 gramm kompletten mindennel együtt a szett....Nem beszélve arról, hogy a Maguráknak azért vannak/voltak megbízhatósági problémáik. Ha mûködik, akkor nagyon jó, de néha ok és magyarázat nélkül beeshet a kar. A csapatunk gyárilag magurázik, úgyhogy ez nem kamu info.
A Louise nagyon jól fog, ez vitathatatlan. A gyári tömeg adat nem tudom mennyire hiteles, de én lemértem a hiperszuper VentiDisc-jüket, ami irreálisan nehéz a Shimanohoz képest. Szóval kissé nehezen hiszem el, hogy a komplett cucc majdnem 100 g-mal könnyebb a Saint/Lx kar kombónál.
!
Bár nekem LX-em van, de próbáltam XT-t is és volt Deore-om is. Fékerõben nem éreztem különösebb változást, inkább az adagolhatóság és persze a súly terén jobb az XT. De a 60kg-odhoz és CC felhasználásra biztos hogy elég a Deore teljesítménye, fõleg 200-as tárcsával. Persze a májerfaktor, az sokat nyom a latban, én is tudom:)