Hellósztok
Szerintetek xc-re milyen tárcsaféket vegyek? A juicy3 és a juicy5 között mi a különbség? Esetleg valami mást ajánlanátok? Elõre is kösz.
Nézd srác nekem Shimano-m van én arra esküszöm,lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok de ezeket a legegyszerûbb beállítani,légteleníteni és az újabb modelleknél nem kell az adapterrõl sem leszerelni a fékbetét cserénél.Ami azért jó mert a csere után nem kell újra féket állítani.Az újaknál csak ki kell hajtani a sas szeget kihúzni és a fékbetétet hátulról kell kihúzni be az újat sas szeget vissza (A VÉGÉT KIHAJTANI NEHOGY KICSÚSSZON!!)és készen is van.Nem tudom mennyit áldozol erre de LX-bõl már egészen jót lehet kapni,de az igazán ütõs a 08-as XT.Ez az XT brutál jóra sikerült inkább ezt ajánlanám vagy a régi Deore-t,a BRM 525-öst.
De azt is gondold végig,hogy fontos-e neked a tárcsafék.
Mert ez alapból új kerekkkel indúl nem ajánlok gagyi agyakat,felniket küllõket
mert ha spórolsz csúnyán póruljárhatsz.Nekem például elõl LX féknyergem,XTR 180-as tárcsám,XTR átütõs elsõ agy( a R.S.Pike miatt)és
Mavic 317-es szegecselt felnim van és persze DT küllõk.Ha segítség kell csak írj remélem tudok segíteni.