Sala bácsi, nekem isteni

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
:clap:
látom valakire hatnak a tanitásaim.
legyen máár kész a meglepim
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Sziasztok!
Pár napja panaszkodtam, hogy az új biciklimen a Juicy 3 súrlódik, meg minden baja van. Fogott rendesen, csak a kerék alig forgott kiengedett fékek mellett. Végre sikerült megoldani a problémát.
Leszereltem a féktesteket.
Kiszedtem a pofákat.
Kb. 5ször ki be tologattam a munkahengereket. Az elején a jobb oldali meg se moccant. Nehezen lehetett visszatolni õket, aztán szép fokozatosan megindultak. Mintha be lettek volna ragadva. Ezért súrlódtak folyamatosan menet közben, mert a rugó ne tudta a helyükre visszanyomni a pofákat.
Végül beállítottam rendesen a féktestes állását. Naivan azt hittem, hogy ezt a gyárban rendben megcsinálták. Egy nagy ....t.
Akinek hasonló fékproblémája van, annak remélem tudtam segíteni.
magyarul?
betét köne a fékedhez?
fuck me, i'm famous!
pici hernyócsavar ami toszigálja a pici dugattyút a karban.
vagy 2mm vagy 2.5mm imbusszal mûködik
Hali!
Avid Juicy3-nál lehetséges valamelyik csavarral közelebb állítani a fékkart a kormányhoz? Dual Controlhoz szoktam, plusz kicsi a kezem, ezért lejtõk után mindig nagyon kiáll és fáj a tenyerem a fék húzásától... Tudom, tudom, nem kellene fékezni, de azért jól jön néha mégiscsak.
(Váltókarral dettó, de erre inkább a megfelelõ helyen kérdezek.)
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!