hazaérek nekiugrok összerakni

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
:wtf: szomorúan hallom...
már nem ez az elsö akitöl hallom :chin:
szerencsére az enyém még kiválókopp-kopp
Figyeltem a beállításra! Ha netán van benne 0,1-0,2 mm, azt majd utána kopja.persze! de mindenképp próbálj egy arrébb mozdítást
lehet megéri
Ezt fõleg a nem összekopott felület, a nem jól beállított fék, vagy a fékpofa/féktárcsa szennyezõdése okozza legtöbb esetben.
Próbálj ezek közül az elsõ kettõn változtatni, az utóbbi meg ezek után jön magától!
Szinte némán kéne futnia a rendszernek.
Ezt fõleg a nem összekopott felület, a nem jól beállított fék, vagy a fékpofa/féktárcsa szennyezõdése okozza legtöbb esetben.Üdv Mindenki!
180-as 6 csavaros XT tárcsa gyári fémes shimano betéttel /4dugattyúshoz/
most a bekoptatás idõszakában veszettül visít! Barátkozzak meg ezzel az állapottal, vagy összekopás után ezt elhagyja?
Esetleg ez a gyári betétek saját tulajdonsága és betétcserével orvosolható?
Van dt és mavic cl agyas kerék.
Gakos tudsz élni! Bringa,kerti tó,fotel,sörös üveg! Idilli kép,az tuti!
Azt meghiszemHa kell valamit ez ügyben intézni Bp.-en szólj, segítek szívesen. Kicsit közelebb lakom mint te
.
Ha kell valamit ez ügyben intézni Bp.-en szólj, segítek szívesen. Kicsit közelebb lakom mint teemberek ! ient hallottatok mar ? Elkezdett folyni a Juicy 3asom a dugattyunal. Erre felhivom a boltot es elmeselem, erre azt mondjak hogy sajna a szerviz, (ugyertem a hivatalos SRAM/AVID/RS...) szerviz erre nem vallal garanciat. Tehat ami egyszer szimmering hiba az nem garancias, szimmeringre 1 oranyi garancia sincs.
Azt mondtak ha megveszem a szimmeringet, akkor kicserelik.
nagyon elszomorito az ugy.
de van.nem lenne MAvic CL-es kerékszett?!...
Ebben teljesen biztos vagy ??ne legyunk mar naivan keremszepen. a boltban, ahol vetted kotelesek kicserelni, az, hogy a boltos ezt a nagykerrel hogyan jatsza le, mar legyen az o baja.
Ha kolbaszt zabalok, akkor engem sem erdekel, hogy kuzdott-e a boller a gyesznyoval, oldja meg, az a dolga.
koca: tobb helyrol is hallotal 08as XT parat? urban legend szinten, vagy kozelebbi?