igyekszünk elégedett felhasználókat szerezniez a Velotrade mennyire rendes, vevõ központú, mindenkinek segíteni akaró cég
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ettõl függetlenül cseréljük ha mozog a szegecs
ettõl függetlenül cseréljük ha mozog a szegecs.. en mar neztem, az enyem a szegecseknel is mozog, meg a fekpofa is.
ettol fuggetlenul nem hiszem, hogy ez garis dolog ..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hékás!
azért ne ferdítsd pls....
elõször meg kéne nézni, hogy a szegecsnél mozog e.
ha igen, akkor mutasd a boltosnak, garancia.
ha nem, akkor simán a fékbetét teszi - tépd a féket, próbáld úgy.
ha nem, akkor az agy-tárcsa csatlakozásánál.
ha itt, akkor érdemes levenni a tárcsát, és fordítani pár fokot rajta - megoldja a problémát.
de mindneképp irány a kereskedõ, ha úgy látod (érzed) hogy a tárcsa - agy a hibás a történetben.
Kisherceg: nópara!
hatalmas megelégedettséggel használom az SMRT97-et, több méretben is;)
(az xt sem játszik ilyet)
hékás!shimano szegecselt tárcsa (szegecsek nem birják)
jó lesz ha megbarátkozol vele
de azért neked is habzott a szád
fuck me, i'm famous!
shimano szegecselt tárcsa (szegecsek nem birják)
jó lesz ha megbarátkozol vele
fuck me, i'm famous!
A Shimano ásványi olajat használ (Magura is), a többi jelentõs márka pedig DOT-os (szintetikus) olajat. Ergo nem feltétlenül javasolt csereberélni, mert nem komázhatják az eltérõ fékfolyadékot.Hello,
Olyan kérdésem lenne hogy a hfx-9 es fékemhez milyen fékcsövek passzolnak mert néztem a ebikeon a shimano fékcsövet és mintha hasonlítana de nem vagyok biztos benne.Mert ha stimmelne a két rendszer akkor fele annyiból megusznám és esetleg az elsõ hátsót kicserélném.
ui.:piros fékcsõ ezt meg hol mennyiért más szín is létezik?esetleg egy web cím?