Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18551 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

'Féket keresek 45-50 k-ig Juicyt meguntam, mert szívok vele, már megint.'

Nem kötekedésbõl, szimplán kiváncsiságból kérdezném (mivel én is Juicy-zok) mivel 'szívsz' és melyik Juicy-d van?

érzetre elég takony.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nálam egyedül akkor nem fogott j5, amikor nem gyári betétet raktam bele. ha mégegyszer vennék abban az árkategóriában akkor valószínû újra ezt venném (bár stroker trailen azért erõsen filóznék).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem nem volt gond az elso generacios juicy5-tel. havernak meg a teli sarozos gepen volt egy ujabb fajta [ezust-fekete] es soha sem panaszkodott ra. most cserelte le egy szett elixir-re, es atrakta oket a singlespeedre a hope mono minik helyett.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Formula?

ha jól rémlik drága hozzá az alkatrész -persze amig nem kell addig nem gond-
de a betét meg az adapter is
meg mondjuk egy K24 szett (E/H) 80K....az is túl van az 50en, annyiért inkább saint...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Juicy 5-je van.
Nekem is volt, le is b*sztak a boltban, hogy megvettem.
Engem nem gyõzött meg még fékhatás ügyileg sem.

Inkább BB7... :/

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Sphere

Sphere

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
'Féket keresek 45-50 k-ig Juicyt meguntam, mert szívok vele, már megint.'

Nem kötekedésbõl, szimplán kiváncsiságból kérdezném (mivel én is Juicy-zok) mivel 'szívsz' és melyik Juicy-d van?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

még mindig

stroker trail
avid elixir jónak tûnik (bár az több lesz mint 50)

Formula?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

magura lusia fr ami is rögzitésû valahogy a pm 203 adapteres vilálmra rá lehet tenni?!

Futottam egy kört a rötyiben ;)
No itten van neked adapterdömping :)

Van itt minden, és itthon is forgalmazzák (bringapont)

Ride everywhere.

.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
SD7 merev volt tényleg, csak lógott gyárilag. Jó kis csapágyas Tektro, kicsit nehezebb, de teszek rá. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
remelem ha nekem nem fog haragudni h simanjo tarcsaval hasznalom....elvileg kisebb a shimi fekezo felulete mint a hayes-e

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Féket keresek 45-50 k-ig Juicyt meguntam, mert szívok vele, már megint. Ki ,mit ajánl?

még mindig

stroker trail
avid elixir jónak tûnik (bár az több lesz mint 50)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
gyere te is stroker-ezni....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Féket keresek 45-50 k-ig Juicyt meguntam, mert szívok vele, már megint. Ki ,mit ajánl?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ha ugyanazt nyújtja ugyanazért az árért a könnyebbet választom. Egyébként bármerre billen a mérleg akkor nem számít.

Kérdés:
Valakinek nincs elfekvõbe egy hfx9 fékkarmembrán?
Esetleg meg tudom hackelni a dugó melletti részt?
Nem a légtelenítés volt szar hanem ez...

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tényleg ennyire fontosak a grammok amikért egy vagyont kérnek el? Olvastam valahol ami szerintem nagy igazság, hogy elõszõr a saját súlyunkat csökkentsük a minimálisra aztán nyissuk ki a pénztárcát:-)

Már nagyon sokat beszéltünk errõl és sok cikk is íródott ezzel kapcsolatban (ne kezdjük újból).
Valakinek számít, valakinek nem...

A sebesség mindent megold.

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Tényleg ennyire fontosak a grammok amikért egy vagyont kérnek el? Olvastam valahol ami szerintem nagy igazság, hogy elõszõr a saját súlyunkat csökkentsük a minimálisra aztán nyissuk ki a pénztárcát:-)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
rendben koszonom, akkor marad a trail szurkeben....
talan jovoheten mar lesznek is tapasztalatok....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

bikeradaron a stroker gram van, nincsenek tole elszallva. rugalmas, a nyomaspont nem allithato, pedig az araert kaphato osszes konkurens feken igen, es kb 100grammal elmarad a konnyusulyu elmezonytol. ezen kivul a megmunkalasa szerintuk egy negyedannyiba kerulo fek szintjet hozza. en kihagynam ez alapjan. 394grammot irtak csavarokkal adapterekkel.

leirasok alapjan sima stroker vagy trail [esetleg karbon fekkarral]

az ace meg DH fek. minek az? eros mint a barom, de nehez is, es draga is.

nem annyira nehéz az amúgy . vicces de azonos tárcsákkal nem nehezebb mint a hfx mag(az üresen volt adapter nélkül 430g, ehhez jön a folyadék) gondolkozom rajta én is de csak akkor veszek ha szignifikáns különbség érzõdik egy stroker trail-lel szemben (az egyébként adapterrel 6"-os tárcsával 408 g, bár igazából legjobb esetbn 90 kilóval annyira pont nem lényeges)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bikeradaron a stroker gram van, nincsenek tole elszallva. rugalmas, a nyomaspont nem allithato, pedig az araert kaphato osszes konkurens feken igen, es kb 100grammal elmarad a konnyusulyu elmezonytol. ezen kivul a megmunkalasa szerintuk egy negyedannyiba kerulo fek szintjet hozza. en kihagynam ez alapjan. 394grammot irtak csavarokkal adapterekkel.

leirasok alapjan sima stroker vagy trail [esetleg karbon fekkarral]

az ace meg DH fek. minek az? eros mint a barom, de nehez is, es draga is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Én viszont az SD7 fékkart nem ajánlom. Rettentõ szutyok egy valami...

3 eve hasznalom, kezdetben montin, aztan atugrott a varosira. konnyen beallithato es eleg merev.

----

FÁJVÓ

----