Kicsit megcsúszva de ittvan a fékem:
Akkor most ez melyik széria is?
Itt pedig a fékpofák amik már avétosak voltak anélkül is így nemsajnáltam õket reszelni flexelni csapkodni. Jól látni a két fékpofán az olaj vagy nemtom milyen trutymót ahol épp érintkezett a tárcsával. Ahol nemérintkeztek ott a gyári szine lenne tiszta állapotban. ilyennek kéne lennie mindig szinte miután megvan tisztítva minden. Tárcsa fémtisztára tisztítva, pofárkról ez a trutyi lekaparva/mosva. Majd nemkell több 5-6 fékezés és ismét ilyen szinûek lesznek mint itt a képeken láthatóak és a tárcsát is össze trutymákolják és úgy visít miattuk a fék és berezonál az egész bicaj hogy az nemigaz. Persze fékerõ az nuku.
Elsõ ilyenfajta volt:
Gold Fren Ceramic Carbon Másik fajta pedig:
Shimano M07 fél/fémesEzen pofák története és bemocskolódása ismeretlen hogy hogy sikerült, de az fix hogy egyik pillanatról a másikra ilyen lett és megtisztítani nemlehet õket. Próbáltam már mindent, kiégetni, mosni smirglivel leszedni de mind eredménytelen. "Tisztítás" után tiszta felületet kapok majd pár fékezés után ismét olyan lesz mint amit a képeken láthattok.
Mielõtt bki lehurrogna leírom még1x ezeknek a betéteknek már amúgy is mind1 mi történik velük.
Most épp a01s resinnel nyomulok ez eddig a nyerõ nekem.
De a lentebbi hozzászólásra is válaszoljatok légyszi hogy milyen az a betét.
Kici óccó alliggator volt már nekem és bajom nemvolt vele.