én is 75 kg körül vagyok. de lehet, hogy a rugóstag topicban kéne folytatni...
nekem is ez a meglátásom, legyen úgy

a bullitomon 325-ös volt, elõtte a csákó olyan 80 kiló lehetett, akitõl vettem, neki 375-ös volt. (de sok sag-gel ment, ahogy én is)úgy tûnik,hogy geminim lesz 5th element-tel. a vanilla rc-n 550-es rugó volt. a 5th-en akkor milyen kell? mert ugye azon puhább rugót kell választani.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
szerintem ugyanakkora mint nzolinak.....kb olyan hosszú a felsõcsöve mint a 19-es kikapunak...vagy merevseggû konának...csak a középcsapágy magasabb azért méretezik hosszabbraNekem 185 centihez mekkora coiler kellene?
jó lesz......ha tekerni is akarsz vele akkor sztem kell akkora....
jó lesz......ha tekerni is akarsz vele akkor sztem kell akkora....Thx Dig, mojo mondja 525x2.6 kell nekem. Látok ilyeneket:
Vázméret: én 186 vagyok, a Coiler 18as lesz, remélem nem lesz nagy. A 2004es 17es Coiler pont akkorának tünt, mint a 16,5ös Polarxem (2002es), ami nekem egyébként pont jó, igaz tekeréshez a megengedett fölé kell kicsit húznom a 400mm-es nyeregcsövet. A 2006os 18as felsõcsövét fél collal mondja nagyobbnak az angol honlap, mint a 17esét, az a 12mm nem hiszem, hogy zavaró lehet.
Merida CX500
jólJol lattam, hogy Stinkybol 17-es a legnagyobb, de coilerbol 20-as?
A coiler 17-es nagyon kicsi?
Merida CX500
nekem mivel inkább tekerõs cucc, eff felsõcsõ hossz, 23 - 23.4 zoll között jön be, ez kona fullyknál 17-es.....és azt még át is tudom lépni.....merevbõl ugyanez ált 18-as......ja 177cm vagyok13-15-öt mozgó fully vázból mekkora méret kell 185 centis emberkének?
Ugyanakkora kell, mint CC-bõl?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.