az hogy most mibõl van, nemtudom
de ugrálásnál ezért szokták keményrugóval szerelni a bringát, de így sajnos bebukják az emberek itt a fórumon elõírt és gracia miatt kötelezõnek tartott sag-ot..
Semmibõl ?
User's manualt láttál már ?
az hogy most mibõl van, nemtudom
de ugrálásnál ezért szokták keményrugóval szerelni a bringát, de így sajnos bebukják az emberek itt a fórumon elõírt és gracia miatt kötelezõnek tartott sag-ot..
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
szerintetek, ha választani kéne akkor
UMF Duncan (kukás)
vagy Kona Stinky 05
??
1.-es ponttal kapcs.Nos igen.
1. Authort nem szeretnék. Meggyõzõdésbõl.
2. A Crux nagyon szép, de szerintem már nem kapható. Viszont lehetõségeket keresek.
Esetleg vmi más?
Köszi.
Sp
Sziasztok!
Tudnátok adni néhány márkát (esetleg site-ot), amelyik gyárt CrMo Mtb merevfarú CC cájgot?
Kettõt már találtam (Dmr, Kona), de megnéznék többet. Nem ártana, ha azért az Eu-n belül meg lehetne szerezni - bár ez szerintem manapság már nem különösen nagy elvárás. Köszi.
Sp
Merida CX500
A boát cserélném le erre a verdára, csak filózok az umf és az author között...
nem szoktam ilyen határozatlan lenni, de a bõség zavara elbizonytalanított...
HELP
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
nem tudja valaki, hogy Nathan Rennie és Sam Hill milyen vázzal mennek az Earthedben?
RAUH-Welt
B E G R I F F
És nekem milyen cro-mo dirt/street vázakat tudnátok ajánlani?
Fontos, hogy ne ilyen külföldi presztizsmárkák legyenek (pl.:NS, .243, Tank, stb.)...valami itthon is elérhetõt, de megbízhatót...max. 65 000-ig.
Ja, és csúsztatópapucsos legyen.
Más kívánságom nincsen Mikulás bácsi...