Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2006. február 04. - 20:29

Írta 2006. február 04. - 20:26

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. február 04. - 19:43

~15 centi mozgással max. ez még mind szép is lenne, egyedül a 24es kerék lóg ki a sorból.
a villa méretre illik bele, 539 mm, kb azonos a boxxerrel.
szal ilyen téren tökéletes lenne bele
Írta 2006. február 04. - 19:39

az hogy most mibõl van, nemtudom
de ugrálásnál ezért szokták keményrugóval szerelni a bringát, de így sajnos bebukják az emberek itt a fórumon elõírt és gracia miatt kötelezõnek tartott sag-ot..
Semmibõl ?
User's manualt láttál már ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. február 04. - 19:18

tekerés,csapatás,megint tekerés.zal külcskérdés hogy menyire tekerhetõ?
ugy látom hogy e-tipusu váltót lehet föltenni,szal a másik kritériumnak eleget tesz.
z150adott,az nem lenne bele kicsi,(gondolom)de mozgára meg szögekre mien lenne??
azt látom hogy eléggé jól állítható,de kezembe még nem volt,szal mik az állások ??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 04. - 19:02

az hogy most mibõl van, nemtudom
de ugrálásnál ezért szokták keményrugóval szerelni a bringát, de így sajnos bebukják az emberek itt a fórumon elõírt és gracia miatt kötelezõnek tartott sag-ot..
Írta 2006. február 04. - 18:55

más is csinál? mert ugy biztatod, mintha minden boltban lehetne kapni...
(amig volt is ritka volt)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 04. - 18:48

nem csak lefelé szoktak gurulni az emberek, hogy 40 meg 50 % sag legyen, és a legkissebb bukkanón is a gumibak fogja meg .. lehet kicsit durvábban is használni egy bringát ennél.
szal keményebb rugó mindneképp, de inkább progresszívet végy, mert ugráláshoz az való.
szal vagy keméyn rugó, vagy egy közepes-kemény progresszív.
Írta 2006. február 04. - 17:55

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. február 04. - 17:46

most néztem a bunnys videóimat, és egyszerûen a nagyoknál, meg pláne, ha erõlködve csinálom, összeül.
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. február 04. - 17:38

tagom meg nincs még

ebbe ugye 12es agy kell? vagy sima gyorszár?
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2006. február 04. - 17:35

A metel tökéletes, pláne ha megtuniingoltatod, valahol úgy mint ahogy LCSék csinálták a bikkmakkban. Egy pár ezresért nagyonsokat javul a tag, és még rá is fújhatsz.
Hány kg vagy és milyen rugó van a tagon?
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. február 04. - 17:31

Metel RP-t raknék bele, mivel csak az van
Írta 2006. február 04. - 17:27

szerintetek, ha választani kéne akkor
UMF Duncan (kukás)
vagy Kona Stinky 05
??
Hát szerintem attól függ mire akarod használni, meg milyen taggal veszed.
A duncan (UMF DH) lineárisabb tehát pl. egy fox taggal(pl. Vanilla RC mint nekem:D) marha érzékeny dh gép lehet belõle amit orba-szájba tudsz állítgatni(rugózás karakterisztikát, monoblokk magasságot, fejcsõszöget), ha meg egy 4wayt raksz bele akkor BÁRMIRE jó, mert annak lehet állítgatni a progresszivítását.(kell is mert a váz igen lineáris)
A stinky az meg direkt letörés/ugartó használatra való. Hangsúlyozom én még nem használtam huzamosabb ideig ilyen vázat, de állítólag progresszív. A hátránya az, hogy a rugóstag végének átrakásán kívül(ami persze csökkenti a progresszivítást) semmit nem tudsz állítani.
Szerintem nem dönthetsz rosszul, de én a Duncant ajánlanám.

1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. február 04. - 15:53

1.-es ponttal kapcs.Nos igen.
1. Authort nem szeretnék. Meggyõzõdésbõl.
2. A Crux nagyon szép, de szerintem már nem kapható. Viszont lehetõségeket keresek.
Esetleg vmi más?
Köszi.
Sp
Már miért? Ha nem külsõ, optikai szempontokról van szó, akkor ajánlom, írj privit Zed fórumtársnak, neki volt/van ilyenje, és sztem elég jók a tapasztalatai vele kapcsolatban, a véleményére pedig lehet adni, a kerékpáriparban dolgozik és ért hozzá

Ha meg a festéssel van a baj; az is megoldható

Írta 2006. február 04. - 12:32

UMF Duncan (kukás)
vagy Kona Stinky 05
??
Írta 2006. február 04. - 10:47

Sziasztok!
Tudnátok adni néhány márkát (esetleg site-ot), amelyik gyárt CrMo Mtb merevfarú CC cájgot?
Kettõt már találtam (Dmr, Kona), de megnéznék többet. Nem ártana, ha azért az Eu-n belül meg lehetne szerezni - bár ez szerintem manapság már nem különösen nagy elvárás. Köszi.
Sp
Merida CX500
Írta 2006. február 04. - 02:10

A boát cserélném le erre a verdára, csak filózok az umf és az author között...
nem szoktam ilyen határozatlan lenni, de a bõség zavara elbizonytalanított...
HELP
Van jan-feb bikemagod? Nézd meg az elõzetest... (kövszámban teszteljük/em mind2-t de titok.. pszt!)
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2006. február 03. - 21:56

Írta 2006. február 03. - 20:32

nem szoktam ilyen határozatlan lenni, de a bõség zavara elbizonytalanított...

HELP