Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11011 hozzászólás a témában

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Na köszi nektek a segítõ hozzászólásokat, közben átrágtam magam a lényegen.
Igazából az a bajom, hogy a jó ára miatt bevállaltam egy 20 collos 04'-es Kikaput és kicsit nagynak bizonyul a fejcsöve a telómhoz, mert én hülye azt elõre nem mértem le, hanem a szerencsére bíztam magam. Ezenkívül az sem tetszik benne, hogy olyan kis törékenynek néz ki az én súlyomhoz és ráadásul semmiféle erõsítés, felülhegesztés nincs rajta sehol. Egyébként szép.
Ha a fejcsõprobléma meg is oldódik egy 19-esre cserével (holnap derül ki, van-e még a nagykernek), akkor is még kell egy olcsó! 165-ös tag, mert sajnos anyagi lehetõségeim végén járok, és még akkor is ott van az, hogy marhára törékenynek néz ki.
Ezért gondoltam, hogy továbbadok rajta, és kis ráfordítással vesnnék egy Warhorse-t amihez ugye van tag. Csak az a 375-ös csapágyház magasság az tényleg sok...
Egyébként tényleg minden más megvan, van egy elég korrekt gépem, csak a váz olyan art rendszerû egyforgáspontos, kicsit nehéz és és pogózik, azt szeretném leváltani.

Nem tudom, mitévõ legyek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Meg a nomad kicsit többet mozog, mint amire szükségem lenne.

Te írtál endurót.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
A VT hátulja semmivel nem kolbászol jobban , mint más össztelós társai....
Tapasztalatból mondom, nem csak ránéztem.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Meg a nomad kicsit többet mozog, mint amire szükségem lenne.
Gondoltam még erre: Commencal VIP Supreme6, Foes 2:1 FXR

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
csak a nomad azért egy más árkategória ;) 5.5-bõl meg van annyi mint szemét és ezért olcsóbb.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Köszi, már segített. Tényleg én voltam béna hozzá... :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
viszont a blur lt-nek nem rövid a felsõcsöve (mondjul a speckónak sem) és az nem is kifejezetten enduro váz ....sc-bõl inkább a nomad....sztem

VV, Bagi, csak az a topik elsõ része volt......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Oké, értem. Tényleg régen jártam már itt.

Lényeg az, hogy írtam, higy keresõvel kezdtem, de két találatot dobott ki mindössze. Mindegy, biztos én csináltam rosszul, próbálkozom újra.

Amennyiben nem segít a keresõ, menjél vissza kb. szeptemberig, és rágd át magad a topicon. Elég sokat beszéltek róla; lesz mit olvasnod.

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Akkor már csak az érdekel, hogy szerintetek melyik? a vpp tetszik, meg intense-nél van xs is méretben, az jó.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem reklám de iljics vagy vole:D

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Még szép, hogy nem feltétel, csak ki hozza be? :)
mert pl a speci enduro az itthon kissé drágább, meg mind drágább, mint kis hazánkban.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Oké, értem. Tényleg régen jártam már itt.

Lényeg az, hogy írtam, higy keresõvel kezdtem, de két találatot dobott ki mindössze. Mindegy, biztos én csináltam rosszul, próbálkozom újra.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
bagi: nekem müxik de akkor valszeg valahol hiba van a rendszerben :) mindegy, az a lényeg hogy írd be a részletes keresésbe a mali war szavakat és keress hozzászólásokra. elég sok teória lett felállítva róla, de legjobb tudomásom szerinte még nem volt a fórumon akinek lenne is.

prof8: ennyi zsébõl kintrõl szinte bármit tudsz hozatni. 05 speci enduro, intense 5.5, blur lt ... persze, ha nem feltétel, hogy itthon is hozzá lehessen jutni. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ne haragudj, ezt nem értem. Azt írja ki a linkre, hogy nincs találat, próbáljak más kifejezést. Mit akartál ezzel?

A Keresõ segítségével kutakodjál ebben a topic-ban, mivel korábban elég alaposan kivesézték a vázat.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

kezdésnek olvasgass kicsit ;)

Ne haragudj, ezt nem értem. Azt írja ki a linkre, hogy nincs találat, próbáljak más kifejezést. Mit akartál ezzel?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Giant AC
az dirt-dh váz

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Na kérdés.

Március végén kapok zsét. Ebbõl kb 250-et szánok vázra. Endurót szeretnék, 165 magas vagyok, és 50 kiló, tehát nem egy Piedone. Csak hagyományos fejcsapis érdekel, és szeretném, ha minél kisebb és rövidebb felsõcsöve lenne, továbbá mozogna kb 130-150-et, mert Pike megy bele.

Csõváz

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kezdésnek olvasgass kicsit ;)

nos amit még felrónak még hibaként, hogy magas a középcsapágyház ... egyébként elvileg jó lenne arra amire szeretnéd. fõ elõnye, hogy a kvitelezéséhez képest olcsó.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Sziasztok!

Légyszi segítsetek nekem, nem találtam sokmindent a Mali Warhorse vázáról, mindössze annyit, hogy az baj vele, hogy Mali és hogy egy homokfúvás csodákat tud tenni... :-)
Namost én 90 kiló körül vagyok és maratonozni, túrázni szeretek. Semmi ugribugri, déhá meg divatos frííííííség, de lefelé azért nem húzom folyamatosan a féket.
Ami adott, az egy Marzo EXR alapteló 100 mm-rel, 19,5 cm nyakkal (meg persze a többi cucc, ami egy bringához kell, de az most lényegtelen), a kérdésem, hogy jó-e ehhez a telóúthoz ez a váz, mekkora a mozgása, való-e egyáltalán iylen jellegû felhasználásra?

Köszike.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Vagy ha nagyon fully, akkor kisbighit:)
De a merev is jó szeritem. Pláne spálya tanácsa