Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11011 replies to this topic

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Akkor pontosítok elvi síkon érdekelne az, hogy egy polarx-be(49 cm) hogy állna egy teljesen kiengedett pike.(52 cm) Persze láttam már képen(kiengedve)+mittomén. CSak így menet közben mennyire bassza el a geót? (azon kívül hogy elégé:)) Mert ugye én nem vagyok egy profi meg mittudomén...

Vagy mondjuk más megközelítésbõl: sok lenne a polarx-nek? Bírná a fejcsõ?
Mert mint tudjuk a pike nem kimondottan nagy ugrásra van így nem is kapna olyan nagyon nagy terhelést....

Én ezt a kombinációt használom és sztem teljesen jó (mondjuk nem ugrálok nagyon). A PXem '02-es. Én felfelé is megyek vele, és csak lefelé tekerem ki 14 centire, ilyenkor kifejezetten jól jön, hogy laposabb lesz a fejcsõszög, nagyobb sebességnél nagyon kell. Általában meg 11-12 centin van, úgy szuper a geó.
És a Pike egyáltalán nem nagy ugrásokra való, amit az is mutat, hogy nekem pl az ajánlott SAG minimumát ûli be, és igy se nehéz leütni, ergó nem úgy tervezték, hogy nagy huppanásokat is elnyeljen.
Sõt, talán a PX sem nagy ugrásokra való (persze a nagy relativ...)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Egyébként megbízható forrásból tudom, hogy a Kínára és Tajvanra kivetett dömpingvám miatt egy csomó gyárat átköltöztetnek Indiába. Ott, ha lehet még olcsóbb a munkaerõ és ha lehet, még alacsonyabb a minõségi színvonal. Úgy tudom, hogy ezt a gyárat is költöztetik.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem, mert tényleg ugyanabból a gyárból jön. egyszer még a weboldalukat is megtaláltam.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
akkor maradjunk annyiban, hogy egy régóta bevált és világszerte alkalmazott konstrukció :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mondjuk rá, hogy eddig ennek a legjobb a festése.(szerintem)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem klón,hanem ikertesó, mivel ugyanabból a gyárból jön. ettõl függetlenül szerintem nem rossz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ez 207 eft (ebike)
Posted Image
és tényleg elég durva vega klón :D

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Hi All!!!

Nem tudjak valaki közületek mennyibe kerül az új UMF Duncan DH váz???Hát nem tudom ti hogy vagytok az umf vázakkal de szerintem eléggé kemény lett!!!
www.outlawriders.fw.hu

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mondjuk gyárilag is szerelik pike-kal. nem valószínû, hogy letépné a fejcsövet. egy mozo, na az igen :D de az már tömegpusztító fegyver.

Shoo

Shoo

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Köszi a választ. Én ugy értettem a Stuffot hogy veszek egy vázat és még pár dolgot hozzá...a többit meg a régi bringámból teszem át...

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Akkor pontosítok elvi síkon érdekelne az, hogy egy polarx-be(49 cm) hogy állna egy teljesen kiengedett pike.(52 cm) Persze láttam már képen(kiengedve)+mittomén. CSak így menet közben mennyire bassza el a geót? (azon kívül hogy elégé:)) Mert ugye én nem vagyok egy profi meg mittudomén...

Vagy mondjuk más megközelítésbõl: sok lenne a polarx-nek? Bírná a fejcsõ?
Mert mint tudjuk a pike nem kimondottan nagy ugrásra van így nem is kapna olyan nagyon nagy terhelést....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
minden adat alapállapotra vonatkozik. 30mm az 15 mm monoblokkmagasság és kb másfél, két fok fejcsõszög változás.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mondjuk egy 20-at mozgó villánál nem akkora gáz, de pl. verseny cc vázba 8 helyett 13 centis villát rakni kreténség.

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Azt szeretném megkérdezni, hogy adott egy váz amihez van egy ideális villamagasság is ugye....de ha van egy villa ami "kicsit" nagyobb ettõl konkrétan 3 cm-el:) akkor az olyan hûdenagyon rossz már? Mert ha veszük azt, hogy összeül kb 2-2,5 cm-t akkor már elhanyagolható az a kb 0,5 cm nem? Vagy ez nem így mûködik?:afro:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
polar x-et
ha van még 2005ös akkor azt.. én is ezt tettem
használt vagy új lenne?
120ért sztem nincs kona stuff

Shoo

Shoo

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
sziasztok! szeretnék összrakni egy olcsóbb gépet vagy venni, ami jó lenne 4X-ra, FR-ra és kezdõ dirt-re. kb. 120.000-em lenne rá. a mostani bikemagba néztem a dirt gépeket és az a-gang az tetszik is csak nemtom mennyire bírná. ha pedig összeraknám a gépet akkor egy '06-os Kona Stuff-ra gondoltam Truva cuccokkal és 120-at mozgó villával. szerintetek melyik lenne a jobb? és ha a Stuffos megoldás akkor 1 vagy 2(és mekkora) tányéros hajtómû lenne jobb? köszi! sziasztok!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ja. tényleg:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A Khs olcsobb es ugyan ilyen :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
két ritkaság az ebayrõl:

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

azt mondja a gyerek, hogy a kancsiból csak 12 készült a versenyzõk számára. mondjuk az biztos, hogy kereskedelemben nem volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

azért nem teljesen tökéletes, mert a Metel....

még nem használtam eleget a sajátomat hogy ilyen a véleményed róla?;)