Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mondjuk rá, hogy eddig ennek a legjobb a festése.(szerintem)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem klón,hanem ikertesó, mivel ugyanabból a gyárból jön. ettõl függetlenül szerintem nem rossz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ez 207 eft (ebike)
Feltöltött kép
és tényleg elég durva vega klón :D

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Hi All!!!

Nem tudjak valaki közületek mennyibe kerül az új UMF Duncan DH váz???Hát nem tudom ti hogy vagytok az umf vázakkal de szerintem eléggé kemény lett!!!
www.outlawriders.fw.hu

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mondjuk gyárilag is szerelik pike-kal. nem valószínû, hogy letépné a fejcsövet. egy mozo, na az igen :D de az már tömegpusztító fegyver.

Shoo

Shoo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszi a választ. Én ugy értettem a Stuffot hogy veszek egy vázat és még pár dolgot hozzá...a többit meg a régi bringámból teszem át...

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Akkor pontosítok elvi síkon érdekelne az, hogy egy polarx-be(49 cm) hogy állna egy teljesen kiengedett pike.(52 cm) Persze láttam már képen(kiengedve)+mittomén. CSak így menet közben mennyire bassza el a geót? (azon kívül hogy elégé:)) Mert ugye én nem vagyok egy profi meg mittudomén...

Vagy mondjuk más megközelítésbõl: sok lenne a polarx-nek? Bírná a fejcsõ?
Mert mint tudjuk a pike nem kimondottan nagy ugrásra van így nem is kapna olyan nagyon nagy terhelést....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
minden adat alapállapotra vonatkozik. 30mm az 15 mm monoblokkmagasság és kb másfél, két fok fejcsõszög változás.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mondjuk egy 20-at mozgó villánál nem akkora gáz, de pl. verseny cc vázba 8 helyett 13 centis villát rakni kreténség.

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Azt szeretném megkérdezni, hogy adott egy váz amihez van egy ideális villamagasság is ugye....de ha van egy villa ami "kicsit" nagyobb ettõl konkrétan 3 cm-el:) akkor az olyan hûdenagyon rossz már? Mert ha veszük azt, hogy összeül kb 2-2,5 cm-t akkor már elhanyagolható az a kb 0,5 cm nem? Vagy ez nem így mûködik?:afro:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
polar x-et
ha van még 2005ös akkor azt.. én is ezt tettem
használt vagy új lenne?
120ért sztem nincs kona stuff

Shoo

Shoo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
sziasztok! szeretnék összrakni egy olcsóbb gépet vagy venni, ami jó lenne 4X-ra, FR-ra és kezdõ dirt-re. kb. 120.000-em lenne rá. a mostani bikemagba néztem a dirt gépeket és az a-gang az tetszik is csak nemtom mennyire bírná. ha pedig összeraknám a gépet akkor egy '06-os Kona Stuff-ra gondoltam Truva cuccokkal és 120-at mozgó villával. szerintetek melyik lenne a jobb? és ha a Stuffos megoldás akkor 1 vagy 2(és mekkora) tányéros hajtómû lenne jobb? köszi! sziasztok!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ja. tényleg:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A Khs olcsobb es ugyan ilyen :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
két ritkaság az ebayrõl:

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

azt mondja a gyerek, hogy a kancsiból csak 12 készült a versenyzõk számára. mondjuk az biztos, hogy kereskedelemben nem volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

azért nem teljesen tökéletes, mert a Metel....

még nem használtam eleget a sajátomat hogy ilyen a véleményed róla?;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ha hátul 200as helyett 190es tagot rakok a vázba, mennyivel lehet alacsonyabb villát belerakni, azonos fejcsõszög mellett? a monoblokkház magasság természetesen csökken, de za nem is lenne baj...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Málnával és robival értek egyet, az eleje egy elbaszott tomac a hátulja és a rugózása viszont király, csak metel..;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

danivok...

danivok...

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Csõ azt akarom kérezni tõletek hogy mi a vélemyényetek a Author Exe nevû vázrõl?!
IRJATOOK !!!!:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a hátulja nagyon tökéletes, de az eleje elég bumfordi...
szép csövekbõl lenne, akkor tetszene igazán!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.