Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:39
Írta 2006. március 10. - 12:34
bike katalog adat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 10. - 12:21
"4350g +tag"
A High Octane nincs ennyi. Nagyon konnyu vaz.
Valahol fel volt irva hogy mennyi pontosan, de most nem talalom.
A High Octane nincs ennyi. Nagyon konnyu vaz.
Valahol fel volt irva hogy mennyi pontosan, de most nem talalom.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 10. - 11:34
Írta 2006. március 10. - 11:28
dobáljatok + nyugodtan, de kiindulva bizonyos madeinusa feliratú termékek általános minõségébõl (most nem a cdalere gondolok nyalván) én 100 x inkább választanék egy tajvani robotok (áramot és nem rizst zabáló robotra gondoltam) által varrt kiváló anyagból készült speckót mint egy akármiluen hm in usa cuccot....most pusztán a gyártási tecnoligiára értve, és a mûködési elvet és egyéb szubjektív szempontokat figyelmen kívûl hagyva...bár a közeljövõbem men fenyeget a dh gép beszerzésenek veszélye
és ne legyen belõle 8 oldal meddõ vita, ez csak az én véleményem...
és ne legyen belõle 8 oldal meddõ vita, ez csak az én véleményem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2006. március 10. - 11:05
bazz, tényleg nem mûködik a módosít gombom!
a különbség az, hogy a demot ferde szemû gyerekek által irányított gépsorok csinálják a cannondale meg ugye "handmade in usa". szóval a specializadnál valszeg az innovációra megy el a lóvé, míg a kancsinál a handmade feliratra.
a különbség az, hogy a demot ferde szemû gyerekek által irányított gépsorok csinálják a cannondale meg ugye "handmade in usa". szóval a specializadnál valszeg az innovációra megy el a lóvé, míg a kancsinál a handmade feliratra.
Írta 2006. március 10. - 11:03
magától érthetõdõ. mi más lenne a király? persze, hogy nyernek bármilyennel. peat is most majd sc-n fog nyerni nem az egyforgáspontos orange-n. szóval az tök szubjektív, hogy kinek mi tetszik. többnyire az,amilye épp van. de nekem nincs cannondale-em, úgyhogy én tudok objektív lenni;)
még kb. egy hétig.
még kb. egy hétig.
Írta 2006. március 10. - 10:57
jó mivel nem érted mire akarok kilyukadni úgyhogy: cannondale a kirááááály. csak megint arról van szó, hogy azért mert cedric egyforgáspontos cannondallel nyeri a vk-t (nem a 2900 grammossal, hanem a ~4 kg-os dh-val ) rögtön az az isten technológia. pedig valószínûleg, ha alátennének egy fagyistriciklit, azzal is nyerne
de azért maradjunk annyiban, hogy olcsóbb elõállítani egy egyforgáspontos valamit és utána lecsiszolgatni a heggesztéseket (az nagyon tetszik, tényleg szép) és végül ugyanannyiért árulni mint mondjuk egy agyonforgáspontozott demot.
de azért maradjunk annyiban, hogy olcsóbb elõállítani egy egyforgáspontos valamit és utána lecsiszolgatni a heggesztéseket (az nagyon tetszik, tényleg szép) és végül ugyanannyiért árulni mint mondjuk egy agyonforgáspontozott demot.
Írta 2006. március 10. - 10:49
helyesbítek: olcsóbb elõállítani de most megint kis himbakaros megoldás van, szóval újra kezdenek bonyolítani.
olcsóbb lenne tajvanban gyártatni,gépsorokon vagy nem lecsiszolni a hegesztéseket. mégsem teszik.
Írta 2006. március 10. - 10:36
énis éppen ezen gondolkodtam miért hagytáka hiprszuper felfüggesztéseket, és tértek vissza az egyforgáspontosra.a cannondale sosem volt olcsó. sõt így is drágább, mint az ultrainnovatív egyéb cégek.szóval nem hiszem,hogy az ár számít nekik.
lehet hogya kifinomultabb hiperszuper felfüggesztés által jelentkezõ többlettömeg valamint a rosszabb felfüggesztés és az alacsonyabb súly közötti versenyben az utóbbi a nyerõ?
Írta 2006. március 10. - 10:35
helyesbítek: olcsóbb elõállítani de most megint kis himbakaros megoldás van, szóval újra kezdenek bonyolítani.
Írta 2006. március 10. - 10:26
vagy mert olcsóbb elõállítani?
a cannondale sosem volt olcsó. sõt így is drágább, mint az ultrainnovatív egyéb cégek.szóval nem hiszem,hogy az ár számít nekik.
Írta 2006. március 10. - 10:24
hihetetlen hogy valakinek milyen 0km-es régi ritkaságai vannak.
érdekes a középcsapinál az a lemeznyúlvány hátra. gyári láncfeszítõ?
érdekes a középcsapinál az a lemeznyúlvány hátra. gyári láncfeszítõ?
Írta 2006. március 10. - 10:13
Írta 2006. március 10. - 10:06
ha jól emlékszem,akkor hajtástól független felfüggesztés volt.
szóval õk már akkor csináltak virtuális felfüggesztést,amikor mások még talán csak gondolkodtak rajta. azóta meg inkább visszatértek az egyforgáspontra.
biztos azért mert az rosszabb...
szóval õk már akkor csináltak virtuális felfüggesztést,amikor mások még talán csak gondolkodtak rajta. azóta meg inkább visszatértek az egyforgáspontra.
biztos azért mert az rosszabb...
Írta 2006. március 10. - 09:58
újra egy Cannondale ritkaság:
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
nem értemén ezt a vázat konkrétan a hajtás nem tiszta. mi akar ez lenni?
Írta 2006. március 10. - 09:42
4350g +tag
hát, Vole akkor az elég messze van a 2900 grammos geminitõl meg a 3100 grammos lapierre-tõl. ja, persze tudom; ezek nem dh vázak...
újra egy Cannondale ritkaság:
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
Írta 2006. március 10. - 09:16
Írta 2006. március 10. - 09:12
4350g +tag
Írta 2006. március 10. - 09:08
Írta 2006. március 09. - 20:26
áááá eszembe juthatott volna, hogy hazabeszélszNem. Ti beszéltek a Scott-ról, én meg a Turner-rõl. Micsoda fantáziatlan névválasztás (mármint a Turner részérõl, mivel a Scott a régebbi modell).