Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:39
Írta 2006. július 29. - 20:25
es mondd, csak mentel is ezzel az alombringaval?
mert ha csak kinezetre alom kategoria, attol meg lehet, hogy egyszer ulnel ra es rajonnel hogy mi az az 1345 indok ami miatt nem passzol neked. erted.
nekem is volt alomvazam, yeti asxnek hivtak, yeti turkiz szinben, regi fajta, de 5th element taggal, M-es. Ez volt A vaz. ami kellett nekem. Mert ugy dontottem, hogy ez nekem jo lesz.
honapokig tartott, de megszereztem. amerikabol jott, minden ugy ahogy akartam.
aztan ket honap mulva eladtam. mert nagy volt, nem ugy allt benne a pike ahogy kellett volna, es meg sorolhatnam. nem azert mert rossz bicikli. hanem azert mert probalas nelkul, csak ugy ranezesre nem tudod megmondani, hogy mennyire fog neked bejonni.
most raultem egy FSR xc-re. nem erdekel milyen cuccok vannak rajta, nem erdekel a szine, a formaja, semmi. meg fogom venni. mert biztos vagyok benne, hogy jo lesz.
mert ha csak kinezetre alom kategoria, attol meg lehet, hogy egyszer ulnel ra es rajonnel hogy mi az az 1345 indok ami miatt nem passzol neked. erted.
nekem is volt alomvazam, yeti asxnek hivtak, yeti turkiz szinben, regi fajta, de 5th element taggal, M-es. Ez volt A vaz. ami kellett nekem. Mert ugy dontottem, hogy ez nekem jo lesz.
honapokig tartott, de megszereztem. amerikabol jott, minden ugy ahogy akartam.
aztan ket honap mulva eladtam. mert nagy volt, nem ugy allt benne a pike ahogy kellett volna, es meg sorolhatnam. nem azert mert rossz bicikli. hanem azert mert probalas nelkul, csak ugy ranezesre nem tudod megmondani, hogy mennyire fog neked bejonni.
most raultem egy FSR xc-re. nem erdekel milyen cuccok vannak rajta, nem erdekel a szine, a formaja, semmi. meg fogom venni. mert biztos vagyok benne, hogy jo lesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. július 29. - 19:25
mondom, böngéssz.
www.pinkbike.com / linkek
mivel senki sem tudja mit kellene keresnie így...
www.pinkbike.com / linkek
mivel senki sem tudja mit kellene keresnie így...
Írta 2006. július 29. - 19:23
Azért ne keseríts el! Olyan mintha az egyébként nagyon szép nucleonodra mondanák, hogy ennyi volt... Amúgy a srác rutinosan leszedte róla a matricákat és fém színû volt a váz. Nem nagy gáz, nem adtam neki túl sok reményt, de valami hasonló típusú is érdekelne. Van egy stílusjegye, amire emlékszem, hogy a középsõ tagot a váz hasonló kialakítása védte, mint a demokon (a túlfolyóstartálynál). Köszi az eddigi segítséget is, és ha valakinek valami eszébe jut ne féljen zaklatni vele:) Köszönöm!
Írta 2006. július 29. - 18:58
tigger: nalátod a pár ezerbõl a gyáriak már megvannak:D
amúgy szerintem reménytelen a dolog.
http://www.nicolai.net
itt is szép gépek vannak:D nicolai vázat mindenkinek. nekem egy nucleon tst az álmom fox 40-es telóval nem csúnya darab
amúgy szerintem reménytelen a dolog.
http://www.nicolai.net
itt is szép gépek vannak:D nicolai vázat mindenkinek. nekem egy nucleon tst az álmom fox 40-es telóval nem csúnya darab
Írta 2006. július 29. - 18:54
és ezek még csak a gyáriak.. az egyéni igényeknek megfelelõen összeszereltek még benne sincsenek.
www.pinkbike.com
ott linkek, szinte összes márka fel van sorolva, kezdd el végignézni õket!
www.pinkbike.com
ott linkek, szinte összes márka fel van sorolva, kezdd el végignézni õket!
Írta 2006. július 29. - 18:51
le is szükült vagy 150 -200 cégreja visszatérve az eredeti kérdésre pl a specialized szereli fox cuccokkal elöl-hátul a gépeit, vagy még pár cég (csak most egy se jut eszembe) , szal így már szûkül a kör.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 29. - 18:39
ja visszatérve az eredeti kérdésre pl a specialized szereli fox cuccokkal elöl-hátul a gépeit, vagy még pár cég (csak most egy se jut eszembe) , szal így már szûkül a kör.
Írta 2006. július 29. - 18:35
szerintem is. inkább a lengõkar hossza ill helyzete határozza meg h progresszív v lineáris az út, de ez már megint más téma.
és max annyi idõ kell a belezavarodáshoz mint amíg a fogas felér pl a jános kórházig, és ott akár le is szállhatunk és bemehetünk az elmeosztályra:D
és max annyi idõ kell a belezavarodáshoz mint amíg a fogas felér pl a jános kórházig, és ott akár le is szállhatunk és bemehetünk az elmeosztályra:D
Írta 2006. július 29. - 18:32
ugye nem látom jól hgoy elkezdtél gondolkodni rajta, kifejteni.... LOL.
ez csak vmi fogasos baromság.
ON.
ez csak vmi fogasos baromság.
ON.
Írta 2006. július 29. - 18:28
ha függõlegesen áll a tag akkor az ac és minden kona cécógép fr karakterisztikájú, és pont a cécós giantokban áll vízszintesen a tag, meg sok dh gépben. de szrintem ez hülyeség. mert a tagot úgy épited be ahogy akarod v elfér...
Írta 2006. július 29. - 18:26
nem sok ilyesmi van fõleg a mostani platformcsilis tagokkal és telókkal dh fr és cc kategóriában egyaránt. úgy pár száz ilyen felállás létezik. talán ha valami felirat a vázon rémlik az sokat segít. egy része is v ami hasonlít rá. asszociálj és majd kitaláljuk. (zsír új topik. ki mire asszociál bringamárkákról )
Írta 2006. július 29. - 18:24
de hány éves a kapitány?
milyen az mikor FR/DH-san áll a rugóstag?
én a fogason már megtudtam, hogy mikor függõleges a tag, akkor igazi FR egy váz.
ez tényleg igaz?
milyen az mikor FR/DH-san áll a rugóstag?
én a fogason már megtudtam, hogy mikor függõleges a tag, akkor igazi FR egy váz.
ez tényleg igaz?
Írta 2006. július 29. - 18:22
Írta 2006. július 29. - 18:10
Sziasztok!
Nem vagyok régi bringás, de azért folyamatosan fejlesztem a tudásom:D A helyzet az hogy Spanyolrszágban voltam ahol kicsit bringázgattam is, fõleg telókat próbáltam. Egyik nap sétálás közben elment mellettem az álombringám, de nem tudom milyen volt. Igazából a váza érdekelne. Érdekesnek találtam mert elsõre DH/FR váznak gondoltam volna, középsõ tag is úgy állt benne, de ahogy hajtotta a gépet látszott, hogy nem nyel el erõt. Tudtok ilyen vázakat? Az a baj, hogy lehet, hogy összerakott bringa volt, de mindkét tag Fox volt (ha esetleg van ilyen gyári bringa). Max. 1-2 éves lehetett. Tudom, hogy nem sok info, de ha ismertek ilyen vázakat, akkor lécci szóljatok, utánakeresek, hogy meglegyen az álombringám:D :afro: Köszi elõre is!
Nem vagyok régi bringás, de azért folyamatosan fejlesztem a tudásom:D A helyzet az hogy Spanyolrszágban voltam ahol kicsit bringázgattam is, fõleg telókat próbáltam. Egyik nap sétálás közben elment mellettem az álombringám, de nem tudom milyen volt. Igazából a váza érdekelne. Érdekesnek találtam mert elsõre DH/FR váznak gondoltam volna, középsõ tag is úgy állt benne, de ahogy hajtotta a gépet látszott, hogy nem nyel el erõt. Tudtok ilyen vázakat? Az a baj, hogy lehet, hogy összerakott bringa volt, de mindkét tag Fox volt (ha esetleg van ilyen gyári bringa). Max. 1-2 éves lehetett. Tudom, hogy nem sok info, de ha ismertek ilyen vázakat, akkor lécci szóljatok, utánakeresek, hogy meglegyen az álombringám:D :afro: Köszi elõre is!
Írta 2006. július 28. - 21:11
azt nem, az még nekem /176/ is rövid ahogy néztem....hmmm. az jó.
jeleneleg egy 20-as kalaharit hajtok 2002-eset.
de a rövid vázattudnám orvosolni egy hoszab stucnivel.
.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2006. július 28. - 21:05
hmmm. az jó.
de a rövid vázattudnám orvosolni egy hoszab stucnivel vagy veszélyes a térdemnek? amire kéne az heygre/dombra fel-le+ki a környékre.
naná h rúgósat veszek a taghoz. mondjuk ahogy olvastam a újságba a levegõs tora is szépen mocorog.
de a rövid vázattudnám orvosolni egy hoszab stucnivel vagy veszélyes a térdemnek? amire kéne az heygre/dombra fel-le+ki a környékre.
naná h rúgósat veszek a taghoz. mondjuk ahogy olvastam a újságba a levegõs tora is szépen mocorog.
Írta 2006. július 28. - 20:37
aha abból több méret is van. a scamp topicban van egy srácnak. õ biztos tudja, és aszongya h jó.
Írta 2006. július 28. - 20:07
de mintha a scutumból csak 17-es lenne, vagy azóta már van nagyobb is ?
Neked meg szvsz nagyobb kéne mer elég rövid a felsõcsöve.....amúgy igényes kis váz......nézd meg a scamp matricával árult változatát abból asszem van nagyobb.....
Neked meg szvsz nagyobb kéne mer elég rövid a felsõcsöve.....amúgy igényes kis váz......nézd meg a scamp matricával árult változatát abból asszem van nagyobb.....
Írta 2006. július 28. - 18:37
tutira jó ár, és szerintem jó párosítás. hajrá. asszem 130-at mozog az a váz, meg a tora is, csak valami rugósat vegyél a rugós taghoz
Írta 2006. július 28. - 16:02
és a váz maga úgy milyen? gondolom 60 kilómmal nem lesz baja.
Metel R-rel a 2006-os 115k ennyiér gondolom jó vétel. jameg egy 318 tora jó társa lenne-e?
Metel R-rel a 2006-os 115k ennyiér gondolom jó vétel. jameg egy 318 tora jó társa lenne-e?