Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Csá szerintetek kona scrap 2005-be lehet pike sl-t? tenni? mert a pike 145-öt mozog, de a scrap ajánlott telóútja csak 100mm. Sokszor láttam ezt, vagy hasonló párosítást, és ha ez így király, akkor lehetséges, hogy én is ezt szeretném.

Sok õrült kombót látni, de attól még, hogy mások így csinálják, nem biztos, hogy jó.

Szvsz hülyeség, mert a 100mm meg a pike között fényévnyi a különbség, és gondolom te is láttál már törött Scrap-et.

Némely dirtváz müxik nagyobb villával, de szerintem a Scrap geoját 12 centi felett tuti elcseszi a teló.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
elvileg lehet csak elbassza a geot és a váznak se tesz jót
vagy vegyél uturnosat ahol lehet csökkenteni a rugóutat

ricsko

ricsko

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Csá szerintetek kona scrap 2005-be lehet pike sl-t? tenni? mert a pike 145-öt mozog, de a scrap ajánlott telóútja csak 100mm. Sokszor láttam ezt, vagy hasonló párosítást, és ha ez így király, akkor lehetséges, hogy én is ezt szeretném.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
attól függ mekkora és hol van a horpadás.
nem olyan jó váz amugy szerintem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Igazabol azt nem tudom, hogy ez most egy jo cucc vagy sem. :) A horpadas engem is aggaszt. Csak elgondolkodtam rajta.

nem drága, de a franc tudja....

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Errol valakinek velemeny? A szallitasi serules alatt horpadas es eros karc ertendo...

http://apro.bikemag....p?product=33835

nem drága, de a franc tudja....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Lehet, földhözragadt vagyok, de horpadt vázat nem vennék. Pláne ennyiért.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Errol valakinek velemeny? A szallitasi serules alatt horpadas es eros karc ertendo...

http://apro.bikemag....p?product=33835

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi az infókat! )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
magam nevében: 186 cm
tam alacsonyabb picivel, de nem biztos :D
de neki valami miatt nem passzolt a váz, legalábbis igy emléxem. meg azt mondta, nagy bele a pike ('02-es, elõzõ szériás as-x) de szerintem pont abba való volt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
thx Iljics!
igen tom h nekik van/volt, gondoltam olvassák )

edit: Ti mekkorára nõttetek rob? :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tam nem szerette a yetit.
vagy rövid volt, vagy hosszu.
nekem ugyanaz a yeti épp jó volt. "M"-es volt.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Iljicsnek, Tamáskának vagy Jorusnak intézd a kérdést.

vagy Zap-nak.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
182 centimhez az M-es (18.5") tökéletes volt. (50-es stucnim volt és egyenes nyeregcsövem, hátratolt nyereggel)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Iljicsnek, Tamáskának vagy Jorusnak intézd a kérdést.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
érdeklõdésképp:
akinek yeti asx-e van/volt mekkora váza volt, hány centihez?

tom hogy van táblázat yeti honlapon de konkrét tapasztalatra vok kiváncsi ) nem túl rövidke a váz?

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
CSao
hátjó köszi =D
mirõl beszéljek akkor? amirõl méginkább fogalmam nincsen?:D..biztos van olyan amirõl te is csak halandzsáznál :D
szal akkor a különbésg a csésze...mert akkor integrált volt benne... jo kis olajos zsííííros belül, jol forgott
akkor ha veszek egy..bike+ race cspit akkor az jo lesz...szuper..?

kössz a segitéget!!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Hellóóóóóóó

Az olyan vázba ami nekem van umf dirt fun, amihez itegrált fejcsapágy köll...
ahhoz megfelelõ ámérõvel jo a félintegrált is ugye..igazából gõzöm nincs mire jo ez a sok kavarás...meg különbség..de valamiért kitalálták....

kössz
csao

Összebeszélsz mindent. :D

UMFekbe félintegrált van. Ez gyak. ugyanaz mint egy hagyományos, csak bele van süllyesztve a nagyobb átmérõjû homlokcsõbe.
És mint ilyen, adott esetben (ha tönkremegy de ez nem valószínû) lehet cserélni. Van belõle bike+ FSA stb. A beépítési magasság így kisebb.

Integráltnál a csapágy közvetlenül a homlokcsõ megfelelõen kimunkált részén fekszik fel, ami halott megoldás. Azaz nincs cserélhetõ csésze.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az umf-ben nem félintegrált van?
a teljesen integrált az azt jelenti, hogy egybõl a vázba teszed a csapágyat, nincs süllyeszett csésze.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
Hellóóóóóóó

Az olyan vázba ami nekem van umf dirt fun, amihez itegrált fejcsapágy köll...
ahhoz megfelelõ ámérõvel jo a félintegrált is ugye..igazából gõzöm nincs mire jo ez a sok kavarás...meg különbség..de valamiért kitalálták....

kössz
csao