Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

mar csak az a baj, hogy nehez lesz jovore uberelni :)

addigra normális áron kapható lesz a cannondale perp;) de remélem, hogy annyira megszeretem ezt, hogy majd nem akarom lecserélni. persze még meg sem vettem, mert nem kapok a boltból választ a kérdéseimre:(

lcs: dhx air-en gondolkodok bele. csak kéne valami tapasztalat róla...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
kevés vagy sok?
manityu rugó nehézkes :-(. majd egyszer titán. rudacska is van :)

marin 3.9 volt...mindennel. És ott volt 10".
jah, kéne kéne...csak kaki a kcs.

télleg...valaki adjon már egy pig-et vagy valami jócskát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Így a gemini dhx-el meg manityu rugannyal meg szûkítõs kcs-vel, meg nyeregcsõ+bilincs = 5.5kg :-/
:)
..já, meg tengely

ezt hogy hoztad ki? nincs benne az acél rudacskád, hátul? :)
vagy a manitou rugó? :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
marin súlya mennyi volt?

(kéne majd gurulni egyet hétvégén...:))
Autist Team:)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Gemininek is elégnek tûnik ez a 180mm...bár még komolyabban nem sikerült tesztelni:)
..súlyát mondjuk soknak tartom picit.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A sokak által tanknak tartott Demom, hasonló kiszerelésben, csak 250 g-mal nehezebb:) (váz:4.382g, kcsap: 97g, nyeregcsõ 270g, bilincs 40g, tag+rugó: 901g, tengely+csavarok: 65 g= 5.755g), és hát a tartóság, mozgás tekintetében nekem bõven megéri ezt a minimális súlyt.

Egy közepes gumival (pl Big Betty), meg simán 18 kilo alatt lesz. Csak állna már össze, hogy mehessek edzeni, mert a cc géptõl már szenvedek.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Így a gemini dhx-el meg manityu rugannyal meg szûkítõs kcs-vel, meg nyeregcsõ+bilincs = 5.5kg :-/
:)
..já, meg tengely

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

2004-es Stinky Dee-Lux úgy "tört" ketté a linkplate-nél mint a fene, szóval ebben nem lennék biztos!:)
Lehetett anyaghibás is, de Én nem vennék mérget, erre sem;)

Ne mond el senkinek de ezt a 2006-os Stab Supreme-el is képesek voltak elõadni a kis mókusok. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mennyi egy ilyen, taggal, fejcsövekkel?
régen akartam, de a Scottok horror árban voltak pl. a Geminihez képest
nekem is nagyon bejön, h szanaszét állítható

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mar csak az a baj, hogy nehez lesz jovore uberelni :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

rocsi,nézd meg ha találsz valakinél képet vagy a bikkmagban a középrésznél hogy és hányszor van átlapolva+keresztbe egy "rúd"ami ad a merevségnek rendesen!!
Emlékszem mikor megvettem a Gabesztol,állandóan a hátsó kereket rángatta mert hogy az nem lehet hogy az rm7ese rugalmasabb,én meg csak vigyorogtam :D

bizony bizony :)
a cserélhetõ / forgatható fejcsõ meg.....áhh bazz kurvajó. ha kitágul (ugyse fog) lehet cserélni occsón.
tökély....DHX-et bele

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egy szûkítõvel, amit adnak hozzá átalakítható 1/8ossá is. amúgy pedig a fejcsõ elforgatásával a fejcsõszög állítható anélkül, hogy a bringa más paramétereit átszabná.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Feltöltött kép

Ennek cserélhetõ a fejcsöve?:D vagyis ha akarom 1.5 ös ha akarom 11/8 ados? nice:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az rm7 egy gagyi szar, és picsául rugalmas:)

az iscg-t néztem. de nem érdekel. a geminin volt, de nem használtam, mert a roox nem olyan. soha meg sem moccant.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Rocsi, azt nezted hogy nincs rajta iscg ugye?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
rocsi,nézd meg ha találsz valakinél képet vagy a bikkmagban a középrésznél hogy és hányszor van átlapolva+keresztbe egy "rúd"ami ad a merevségnek rendesen!!
Emlékszem mikor megvettem a Gabesztol,állandóan a hátsó kereket rángatta mert hogy az nem lehet hogy az rm7ese rugalmasabb,én meg csak vigyorogtam :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Biztos nem rossz ,de igy ranezesre szerinem a Konak oldaliranyban erosebb terhelest birnak , ill. az hogy egy hatso csillapito rendszer szepen mozog elsosorban a rugostagon mulik. Szoval a legtobb osztelos vaz kozott szerintem ez adja az elsodleges kulonbseget, na jo es persze az allithatosag.
(Az allandoan valtozo (fejlodo?) geometriak kapcsan egy magyar csoka talalmanya jut eszembe lasd itt : http://index.hu/tech...ny/spidron5030/)
Most ezzel arra a kulonbsegre probalok utalni ami a nagy gyartok vazai kozott van es amely kulonbsegek ellenere minden "vaz" jol tud szerepelni a megfelelo emberrel a nagy versenyeken.

2004-es Stinky Dee-Lux úgy "tört" ketté a linkplate-nél mint a fene, szóval ebben nem lennék biztos!:)
Lehetett anyaghibás is, de Én nem vennék mérget, erre sem;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

szerintem se hallgass másra! az én scottomból kiindulva, (ami nekem ugyan kurva nagy volt..) nagyon jó kis váz lehet! ha lehetne scottom, bármikor elcserélném rá a kojlert... és õ nehezebb mint a gemini? mert a gemini se olyan könnyû... az én octaneom 4 kiló körül volt taggal, a gemini az inkább 5 felé van, nem?

A DH 4.2 volt taggal, floaterrel, átütõvel.
Amúgy, egy rendes taggal lehet, hogy jó ez a váz, de amit Én próbáltam, az kaka volt, szerintem, de mint írtam, ki mit szeret!:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem a piros jobban tetszik:) az elsõ háromszög ránézésre változatlan, úgyhogy akár rendelhetek rá egy átütõs lengõkart is.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
http://www.scottusa....t.php?UID=9689#
A 2007-es már hátul átütös,ráadásul brutál ez a fehér szin.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro: