Az nem egy norco akar lenni valamikor az elõzõ évezdredbõl?
Az egy tál hagymás bab, vagy krumplis hal.
Az nem egy norco akar lenni valamikor az elõzõ évezdredbõl?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ha ilyet írsz írd le mitõl, és milyen bringában, ez tenné teljessé a képet.a nixi felejtõs!nekem 3 hónap alatt elhajlott a nyaka...
szerintetek mûködne a dolog ha a hardy-ba vennék egy nixont?ami max 145mm-t mozogna?megéri eladni érte a torát?mer sztem a tora idõvel elfárad alattam...eladnám ugy 30ért ahogy már régóta tervezem,gyûjtenék rá egy kicsit és vennék egy használt nixont ugy 50-60ért?nem lenne a váznak baja?a torát is van h 130on használom de egy nixont nagyobbra is állíthatnám?igazából nemtom meddig bírná egy hardy. tanácsaitokat megköszönném.
mûxik gond nélkül, több embernek a vázolt konfig....üdv!
az lenne a kérdésem h egy alu cc váz és acél merevvilla párositás mennyire szerencsés? cc-re kéne ss gép lenne belõle. 2005-ös kona blastra gondoltam szintén kona merevvilával csak v fékkel. 75 kiló vagyok amúgy
elõre is köszi a válaszokat