Rob az akkor is csak egy irreálisan túlárazott nagyjából tömeggyártott cucc, a Yasec meg sokkal inkább egy egyedi gyártott ipari mûalkotás....szerintem ezt azért gondold át még egyszer

Rob az akkor is csak egy irreálisan túlárazott nagyjából tömeggyártott cucc, a Yasec meg sokkal inkább egy egyedi gyártott ipari mûalkotás....szerintem ezt azért gondold át még egyszer
szerintem ezt azért gondold át még egyszerazért egy Yasec-hez képest ez is csak másfél kiló ipari hulladék
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
valaki ki lesz bannolva:D:D
amúgy ha a sznobizmus a fõ szempont akkor Yasec egyértelmûen..
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
szerintem semmi sznobizmus nincs benne.......valaki ki lesz bannolva:D:D
amúgy ha a sznobizmus a fõ szempont akkor Yasec egyértelmûen..
azért egy Yasec-hez képest ez is csak másfél kiló ipari hulladéka tobbit nezted amit irtam? vagy csak a kinesist?
mondjuk en tuti nem vennek alu merevvazat. az olyan snassz.
acelt siman [csakis reynolds 853!] titant, karbont...
najo, hazudok, van EGY alu is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
egyértelmû YasecEzeket már néztem chainreactioncycles oldalán. Ezeket sem ismerem és nem sok mindent találtam róla. Véleményezést meg fõleg nem. Te gondolom többet tudsz róla, mert hazai termék.
Ja, egyébként persze, hogy lehet import.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Na ez még meg sem fordult a fejemben. Nem nagyon tudom az árait, meg a súlyadatokat és azért nincs elõttem szerintem. De jó ötlet lehet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
És nekem is választ tudsz adni a privátban küldött kérdésre?illetve akkor tudom a kész excel táblát megnézni, ami az itthoni gépemen nincs meg...