Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

a baj az hogy csak egy méretben van és az ekkora...remélem azért jo lesz megnéztem, az arc 100% pozitív, így bízom benne amennyire lehet. amit vennék az egy corratec x-vert s.02-es lesz ha nem licitálnak rám

Es miert esett a valasztas pont erre a vazra ? Amiatt hogy ritka itthon? vagy nagyon olcso ? ugyertem millio cc vaz letezik , erdekel miert pont ez ?:)

Nordenfor

Nordenfor

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Használj eBay bidder programot a sikeres licit reményében:) Nekem bevált!

henya

henya

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
a baj az hogy csak egy méretben van és az ekkora...remélem azért jo lesz megnéztem, az arc 100% pozitív, így bízom benne amennyire lehet. amit vennék az egy corratec x-vert s.02-es lesz ha nem licitálnak rám

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha centiben van megadva, akkor esélyesebb az országúti, gondolom én. Azért jól nézd meg ebayen kitõl veszel, ha sok pozitív értékelése van, akkor nem lehet gond.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Sziasztok!

most veszek új bicót az ebay-en, csak az a problémám, hogy nem tudom eldönteni, hogy az a vázméret jó-e nekem. 52cm van megadva neki, nincs ott hogy honnan mérve. Ez 20,5" ha jól számolok, én pedig 186cm vagyok.

Szerintem bõven elég... Lehet még nagyis...
Amugy milyen váz?

henya

henya

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!

most veszek új bicót az ebay-en, csak az a problémám, hogy nem tudom eldönteni, hogy az a vázméret jó-e nekem. 52cm van megadva neki, nincs ott hogy honnan mérve. Ez 20,5" ha jól számolok, én pedig 186cm vagyok.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ezért kérdeztem, mert ha nem muszi akkor nem veszek másikat. Ha muszi, akkor egyelõre alacsonyan lesz és majd veszek másikat :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nehogy már egy üléscsövön spórolj vegyél egy normálisat, olcsóbb mint a vázad
Sei, soku Si.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha 8-10cm-t benne van a vázban, az már bõven elég.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
elvileg a hegesztés felé nem szabad húzni, az a 1,5cm szerintem nem fog gondot okozni

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akkor nekem is lenne egy villámkérdésem...
Nyeregcsövet kicsit fentebb állítanám, megerõsítést kérnék hogy a váz még szeretni fogja (vagy sem)... máb másfél (max2) centivel fentebb lenne a legkényelmesebb, de nem fexik fel akkora felületen a csõ akkor a vázban. Vágott, azért van ez a centizés.

Feltöltött kép
anodö' pikcsö'

:prosze:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kicsit nagyon off a hozzaszolas...

probalkozz a retro topikban
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Richárd

Richárd

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
...folytatom mert lemaradt a vége. Nos szükségem lenne egy villára meg két felnire ehhez a méltatlanul lekicsínylett márkához. Segítségeteket elõre is megköszönöm !
Privi: daniel_r@invitel.hu

Richárd

Richárd

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok Sporttársak!
Nos kezdõ wok még itt szóval mindenkinek tengermély jónapot vagy ahogy tetszik!
T'om kicsit necces rögtön "tarhálással" kezdeni de azon magasröptû kerékpáros témákhoz amiben Ti utaztok nem nagyon t'ok hozzászólni.
Szóval a lényeg: -hozzájutottam egy harkovi remekmûhöz, igen XB3 azaz Fecske avagy Szputnyik és a fejembe vettem, hogy restaurálom, hogy minek azt ne kérdezzétek mert értelmes választ nem t'nék adni rá :)

Nordenfor

Nordenfor

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Nem tudja valaki, Corvus váz kapható valahol? Mert ahol eddig néztem, ott mindegyik új Magellan váz volt, csak éppen ez nem. Lehet, hogy külön nem is árulják...?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ja ok. Itt ül mellettem egy haverom. A Neuzerben dologozik. Õ erre az árra nem emlékszik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ezt honnét szedted?

probike árlista
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

69,9 a listaára.

Ezt honnét szedted?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Én is gondolkozom a kula vázon (a geoja nagyon jó), de szerintem nincs a nagykerben. Annyira azért nem drága, 60e ft.

Én kb. 2 hónapja vettem egyet, akkor még csak komplett bicajként volt az országban, de visszabontották és napokon belül megjött. Állítólag már tengeren volt a "csak váz" szállítmány, azóta talán ide is ért... Sajna a tárcsafék nyoma meglátszott a vázon. Ez persze csak azért volt gond, mert én nótórius V-fékes vagyok. Amúgy nagyon kényelmes és egy kicsivel gyorsabban reagál mindenre, mint a geometriájában minimálisan eltérõ Kelly's Imagine váz, amit lecseréltem. A Kula alatt 4 grammal mutatott kevesebbet az asszony konyhamérlege, mint az Imagine Kinesium Premium Alu váza alatt. (Ha jól emlékszem...)