írjon már egy sözszenyetnyit rolla,külhonban eléggé occsó lett,aztán egy dánia kinézõben van mostanába

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Van ha nem is konnyen, de jol tekerheto DH gep ~20cm rugouttal (F/R), csak tobb mint 1millioba kerul.
Van ha nem is konnyen, de jol tekerheto DH gep ~20cm rugouttal (F/R), csak tobb mint 1millioba kerul.
Hello Mindenkinek!!!
Hatalmas segítségre lenne szükségem.
Ha vki bármi érdemelegeset tud nekem mondnai az Author Prokop 4X vázról az legyen szives minden elõnyét és minden apro hátrányát leirni mert nagyon fontos lenne.
Ha megvan vakkor vagy ide de legjobb lenne ha mialben erre a címre: milan89er@freemail.hu minden apróságot leirna a vázról.
Elõre is kössz.
Csáó
Jobb, ha megbékélsz a gondolattal, hogy ilyet nem fogsz összehozni. Vagy erre jó, vagy arra. Jó öszvérmegoldás nincs.
én úgy gondoltam Te szponzorálodOK. Vegyél egyet és add oda egy körre.
sztem elõször próbáljunk ki egyet....Ilyen gyönyörû vázra, ilyen értelmetlen ocsmányságot összeépíteni. Elnézést az 'S' fanoktól. Ráadásul szubjektív vélemény úgyhogy nem megkövezni!
hegymenetben tekerhetõ masszív FR/DH gép duplsvállas telóval meg nem létezõ kategória....Berakhattok ide akármilyen enduro/AM bringát, de az nem fog megfelelni annak a követelménynek, hogy masszív FR/DH gép.
specialized enduro
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ami fontos, hogy lehessen rá elsõ váltót tenni, mert ez lesz az egyetlen kerékpárom és hegynek felfelé is szertnék tekerni vele. Persze ez nem azt jelenti hogy valami össztelós cc gépet szertnék. Egy massziv freeride/dh váz kéne. Meg egy dupla vállas villa.