Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az idei bighit 1es kinek van itt a fórumon?
írjon már egy sözszenyetnyit rolla,külhonban eléggé occsó lett,aztán egy dánia kinézõben van mostanába :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Prokop: mivel direkt Prokop kérésére épült, erõsen bmx-es a geometria: meredek villaszög, hosszú, elnyújtott felsõcsõ, meg tengelytáv, de alacsony nyeregvázcsõ.

Talán az egyik legkönnyebb 4X váz, hiszen egy picivel 2 kg alatt van. Én 85 mm-t mozgó villával használtam, és így elég nehéz volt kiemelni, de nagyon jól gyorsítható és jól ugrik. Viszont szokni kell egy kicsit a geometriát, ha mondjuk egy magas és kompakt kis dirtgéprõl ülsz át rá.

Könnyen lepattogzik a festése, és nincs túlépítve, tehát nem lehet állat módra gyilkolni, ha azt akarod, hogy sokáig váz maradjon.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Van ha nem is konnyen, de jol tekerheto DH gep ~20cm rugouttal (F/R), csak tobb mint 1millioba kerul.

itt van e:

http://www.bionicon....0000fdee57b7b3e

Kona01

Kona01

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Van ha nem is konnyen, de jol tekerheto DH gep ~20cm rugouttal (F/R), csak tobb mint 1millioba kerul.

Köszi! Annyit azért nem szánnék rá. Max 550-600 körül. Stinky 570 körül van. Annyiért én azt találtam a legjobb vételnek a kategóriában. De lehet tévedek.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Hello Mindenkinek!!!

Hatalmas segítségre lenne szükségem.
Ha vki bármi érdemelegeset tud nekem mondnai az Author Prokop 4X vázról az legyen szives minden elõnyét és minden apro hátrányát leirni mert nagyon fontos lenne.
Ha megvan vakkor vagy ide de legjobb lenne ha mialben erre a címre: milan89er@freemail.hu minden apróságot leirna a vázról.

Elõre is kössz.
Csáó

The best part of racing: the adrenalin rush...

Kona01

Kona01

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Jobb, ha megbékélsz a gondolattal, hogy ilyet nem fogsz összehozni. Vagy erre jó, vagy arra. Jó öszvérmegoldás nincs.

Köszönöm a tanácsokat! De azt hiszem egy kicsit félreértettetek. Én nem mondtam egy szóval sem azt ,hogy egy massziv dh géppel könnyen lehetne hegyet mászni. Azért ennyire ismerem a bicókat, még versenyeztem is igaz már jópár éve és cc-ben indultam. De mindig szerettem a lejtõzést.
Tehát én tudom hogy ha veszek egy dh gépet azzal kemény dió lesz felfelé tekerni. Nem keresek könnyen tekerhetõ dh gépet mert tudom hogy olyan nincs mert az nem hegymászásra való. De ha van rajta egy elsõ váltó és átkapcsolod a kis tányérra a láncot azért lassacskán csak feltekersz a hegyre. Legalább is könyebben mint egy közepes vagy nagy tányérral.
Nekem a lényeg hogy igazi fr/dh bicó legyen. Bírja a kiképzést. Ezért is mondtam hogy masszív fr gép kell. Meg lábedzés miatt is kell. Súlyzós edzések kiegészítéseként.Guggolni nem szertnék mert az nagyon megfingatja a térdet. Hadd erõsödjön az a comb meg vádli, nem baj hogy nehezebb vele felfelé tekerni még jól is jön. A térdem meg nem nagyon szereti már a merevvázas bicaj áldását a köves gyökeres lejtõkön.
Én is közben meg hánytam vetettem a kérdést és lehet jobban járok ha nem vázat meg villát veszek hanem eladom a bicóm vagy beszámittatom 150 körül ér kb és rádobok kb.4 kilót és kiguritok egy zsír új stinkyt vagy valami hasonlót. Szóval tanácsokat még mindig várnék, hogy van e valami stinky kategóriájú gép amit szerintetek érdemesebb venni. Természetesen hasonló árban. Bocs de kicsit hosszúra nyúlt.
üdv.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Specialized p street vázat lehet még kapni?ha igen hol? mennyiért? elõre is köszi

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
ez pl?
http://www.konart.ne...INKYAIR_med.jpg
persze ha az ár nem számít :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

OK. Vegyél egyet és add oda egy körre.:D

én úgy gondoltam Te szponzorálod :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

sztem elõször próbáljunk ki egyet....:)

OK. Vegyél egyet és add oda egy körre.:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ilyen gyönyörû vázra, ilyen értelmetlen ocsmányságot összeépíteni. Elnézést az 'S' fanoktól. Ráadásul szubjektív vélemény úgyhogy nem megkövezni! :)

sztem elõször próbáljunk ki egyet....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ilyen gyönyörû vázra, ilyen értelmetlen ocsmányságot összeépíteni. Elnézést az 'S' fanoktól. Ráadásul szubjektív vélemény úgyhogy nem megkövezni! :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Berakhattok ide akármilyen enduro/AM bringát, de az nem fog megfelelni annak a követelménynek, hogy masszív FR/DH gép.

hegymenetben tekerhetõ masszív FR/DH gép duplsvállas telóval meg nem létezõ kategória....

de gyõzzetek meg hogy van olyan terep itthon ahova egy pl reignx, coiler, régi stinki, vagy sx trail vázra épített talas 36, 66 ETA, lírik/domain telóval , dhx/air/ roco tst taggal, saint/hone cuccokkal erõs de relativ könnyû kerekekkel épített gép nem elég....és ez bõven 16 kiló alatt kihozható és akár maratonozi is lehet vele :) (tudom hogy nem ez az árkategória, csak mondom)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

specialized enduro

gondoljátok, hogy ilyesmire gondolt, és ilyen árban? :D

Feltöltött kép
máj féjvörit :)
http://terrengsykkel...full/stinky.jpg

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Berakhattok ide akármilyen enduro/AM bringát, de az nem fog megfelelni annak a követelménynek, hogy masszív FR/DH gép.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Enduro bringa kell neked.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
specialized enduro

Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ami fontos, hogy lehessen rá elsõ váltót tenni, mert ez lesz az egyetlen kerékpárom és hegynek felfelé is szertnék tekerni vele. Persze ez nem azt jelenti hogy valami össztelós cc gépet szertnék. Egy massziv freeride/dh váz kéne. Meg egy dupla vállas villa.

Jobb, ha megbékélsz a gondolattal, hogy ilyet nem fogsz összehozni. Vagy erre jó, vagy arra. Jó öszvérmegoldás nincs.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Régebbi Stinky, vagy Coiler, Reign... Attól függ, mennyi zsozsó van rá :)
Vagy, bár én nem szeretem az idrive-ot;
http://piacter.bikem...ct=85432&cat=15
esetleg
http://piacter.bikem...ct=85413&cat=15
http://piacter.bikem...ct=85374&cat=15

stb