pedig az tényleg szarul mozog....Az, meg a Giant tetszett a legjobban. De Cube-t sem sikerült szerezni vázként. Használt lenne.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:39
Posted 2010. January 17. - 23:16

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. January 17. - 23:05

Scott Spark helyett, akkor vettem volna inkább egy Merida 96-et akcióban. Szerintem u.a.
100 az haladósabb és azért jobban tetszik.
sparknak okosabb a tagja. 3 állásban használhatod. meg azért az scott.
Posted 2010. January 17. - 22:59

Az, meg a Giant tetszett a legjobban. De Cube-t sem sikerült szerezni vázként. Használt lenne.....
Posted 2010. January 17. - 22:56

cube AMS?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. January 17. - 22:49

Scott Spark helyett, akkor vettem volna inkább egy Merida 96-et akcióban. Szerintem u.a.
Posted 2010. January 17. - 22:33

hát, maggi, sajna nem. de sztem keresgélj a neten vagy vidd el a sértetlen oldalit egy szakihoz. tutira csinál neked.
olee, tazerbõl sztem volt régen sima is, most meg nem látom. ha 120as bringát keresgélnél, akkor azért könnyebben találhatnál jobbat. fõleg ebben az országban. add el azt a villát.
esetleg egy scott spark? vagy egy gt marathon carbon?
olee, tazerbõl sztem volt régen sima is, most meg nem látom. ha 120as bringát keresgélnél, akkor azért könnyebben találhatnál jobbat. fõleg ebben az országban. add el azt a villát.
esetleg egy scott spark? vagy egy gt marathon carbon?
Posted 2010. January 17. - 22:23

rocsi: írtam neked privit....tudsz nekem valami okosat?
Olee: van neki egy pont, bár az lehet neked nagy
Olee: van neki egy pont, bár az lehet neked nagy
Posted 2010. January 17. - 22:22

Posted 2010. January 17. - 22:12

olee, rush sztem jó lehetne. lett itt egy pár a környezetemben, korrekt. 69es fejcsõszög, tehát egy alacsonyabb villával sem fog orra esni. és a kancsi garanciát a neten érvényesíted, tehát veheted bárhonnan, csak legyenek meg a papírjai. sõt, ha 90mm-el megelégszel, akkor egy scalpel. bár az nekem sem kéne
intense tazer?

intense tazer?
Posted 2010. January 17. - 22:00

szerintem nincs.
itt van pl.:
http://www.pedalon.c..._pivot_kit.html
elvileg készleten is van.
csak egy kicsit sem ismerem ezt az oldalt.
és nem olcsó...
itt van pl.:
http://www.pedalon.c..._pivot_kit.html
elvileg készleten is van.
csak egy kicsit sem ismerem ezt az oldalt.

és nem olcsó...
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2010. January 17. - 21:40

beszéltem vele, neki is van egy ilyen csak kissebb, bicajboltból vettem....
van neki elvileg felújítószett, holnap megnézi és küld....csak arra is felkészülök ha nem lesz
szóval akkro nincs parcsi?
van neki elvileg felújítószett, holnap megnézi és küld....csak arra is felkészülök ha nem lesz
szóval akkro nincs parcsi?
Posted 2010. January 17. - 21:15

vagy ha megkérdezed az elõzõ tulajdonosát, sztem õ is segíthet.

Posted 2010. January 17. - 21:09

elhoztuk a genius-t, itthon vettem észre h a bal láncvilla forgáspotnja kotyog, ahogy néztük valsz kikopott a csapágy melletti mûanyag tártartó baszás
a csapágy mellett kettõ van oldalanként, egy fém meg egy mûanyag, a fém illeszkedik a mûanyagba....
na most honnan tudok én szerezni ilyet, mert érezhetõ ha megrángatom a kereket, meg látszik h a csapágy két oldalábál nem egyforma a hézag
Szerezz Danamid rudat vidd el esztergályoshoz õ megoldja neked.
Csak egy példa lehet kapni itt a környékünkön a csapágyboltban,szerintem ilyen helyen keresgélj.
Posted 2010. January 17. - 20:54

elhoztuk a genius-t, itthon vettem észre h a bal láncvilla forgáspotnja kotyog, ahogy néztük valsz kikopott a csapágy melletti mûanyag tártartó baszás
a csapágy mellett kettõ van oldalanként, egy fém meg egy mûanyag, a fém illeszkedik a mûanyagba....
na most honnan tudok én szerezni ilyet, mert érezhetõ ha megrángatom a kereket, meg látszik h a csapágy két oldalábál nem egyforma a hézag
Posted 2010. January 17. - 20:45

Szerintem nem szokott gond lenni az angol és a német e-shopokkal, ráadásul a felsõ kategóriás vázak nem szoktak itthon sem olcsóbbak lenni.
Posted 2010. January 17. - 20:24

http://xfactornet.hu...o=1&keszleten=1
én meg ezt szerettem volna mutatni.
de nem mozog csak 63,5 mm-t.
meg gondolom kicsi is...
én meg ezt szerettem volna mutatni.
de nem mozog csak 63,5 mm-t.

meg gondolom kicsi is...
Posted 2010. January 17. - 20:20

Jöhet külföldrõl is, csak normális helyrõl ( még soha nem vettem vázat kintrõl ). Értem ez alatt a garanciát és az esetleges pótalkatrészek beszerzését. pl.: nem szabvány csapágy, stb
Osztrákoknál általában sokkal drágábbak a boltok, mint itthon.
Rush, használható 100-as villával?
Osztrákoknál általában sokkal drágábbak a boltok, mint itthon.
Rush, használható 100-as villával?
Posted 2010. January 17. - 20:11

Olee: miért nem szeretnéd a külföldi beszerzést? Ha jól tudom elég sokat vagy Ausztriában.
Posted 2010. January 17. - 19:59

Rush 110mm, ami nem nagy kulonbseg
yetinek ilyen kategoriaban csak ASR-C van, ami full karbon, es ez a buta fix nyeregcsove van, ami senem praktikus se nem szep. szerintem legalabbis. ja es a 400Ft kb a felet fedezne

ami most jo es Yeti az az ASR 5, mert uber konnyu, de az mar 5" ami 125mm.
yetinek ilyen kategoriaban csak ASR-C van, ami full karbon, es ez a buta fix nyeregcsove van, ami senem praktikus se nem szep. szerintem legalabbis. ja es a 400Ft kb a felet fedezne

ami most jo es Yeti az az ASR 5, mert uber konnyu, de az mar 5" ami 125mm.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. January 17. - 19:31

Moles itt ült mellettem. 
Azt mondta, ha még idén szeretnék biciklizni, akkor nézzek mást, vagy ezt máshonnan.

Azt mondta, ha még idén szeretnék biciklizni, akkor nézzek mást, vagy ezt máshonnan.