Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
csak nekem tûnik karcsúnak az a 2 vékonka lemezdarab ahova a rugóstag csatlakozik ?

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Valóban a súlya nagyon kecsegtetõ! Az élettartam valószínûleg rövid lesz, fõleg ha hozzáértõk gyepálják a versenyeken. :D
Azért lehet, hogy lecserélném a '07 -es pyxis team vázamat, feltéve ha szép lesz az új festése. Nem mintha sokat várnék a magellántól...
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem is feltétlen a tömegére ( ;) ) gondoltam :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem is olyan váz amit hosszu évekig használ az ember.....

a súlyától lehetne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nem is olyan váz amit hosszu évekig használ az ember.....

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A Magellánt ismerve majd augusztus-szeptember környékén :) Ha nem zúzzák be ezt is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Kevés gyártó vállal be ennyire könnyû vázat aluból, kíváncsi leszek mit bír.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Sziasztok!
Valaki nem tud esetleg információkat a 2010-es Magellan Pyxis Team vázról? Pl. Mikor lehet kapni? Milyen színekben?
Csak ennyit találtam róla: http://csekert.hu/we...@664@@771920728
Köszi!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Akkor ez gondolom az egész szériára jellemzõ, mert ez netrõl szedett kép, viszont a haveromnak is hasonló hibák vannak belül. Az is valószínû hogy a váz egyéb belsõ területein hasonló esztétikai hibák vannak. (legalábbis remélem hogy csak esztétikai)
Kíváncsi lennék hogy a mostani 2009-10-es vázaik milyenek.
Elõfordulhat hogy ezeken a részeken sérülékenyebb a váz vagy repedésre hajlamos?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kicsit jobban odacsavarta az emberünk a gyárban a gépnek.
nem komoly hiba, bár valóban nem szép.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Feltöltött kép

Sziasztok

Merida Hfs váz.

Kérdésem az hogy: hiba hogy át van olvadva az anyag?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
viszont valsz kell uj persely is mert elforog a vázban, ami ugye nem tul jo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Maggi ha a furat 8 a csap 7,7 azmár nem is kotyog hanem az lötyög. :)

dreháltass újat. elég szorosan kell illeszkednie. (nekem a konából úgz kellett kiütögetni)

Nálam nem egészen 0,1mm volt a különbség, de már az is lötyögött rendesen. Én beraktam 0,04-os hézagolót. Majd kiderül mennyit bír.

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

dreháltass újat. elég szorosan kell illeszkednie. (nekem a konából úgz kellett kiütögetni)

Emlékszel, hogy nekem még nem is volt annyira vészes a lógása? De jót tett neki a "beavatkozás".

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Akad egy kis problémám nekem

Van nekem a vázam amiben van egy fox RP2 tag van, namost annak ILYEN perselyei vannak, a gondom az hogy függõlegen irányban kotyog, lemértem, a perselyek furata 8mm, a csap átmérõje 7,7mm...a csap egy sima imbuszfejes rúd, aminek a belseje menetes és abba megy egy m6-os csavar ami rögzíti.....gyanakodtunk sokan arra h nem huzza rendesen össze a csap a vázat a taggal, mert tul hosszu, kapott alátétet de ugyis ugyanugy kottyan ha megemelem a bicaj seggét....

elsõ amatõr kérdésem: a perselynek kell forognia a vázban, vagy a perselyben a tagnak?
második: mi a megoldás? esztergáltássak olyan csapot ami frankón illeszkedik a perselyfuratba?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Maggi, én az FSR-nél esztergáltattam(RP23) perselyeket bele, azóta tökéletes! ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Akad egy kis problémám nekem

Van nekem a vázam amiben van egy fox RP2 tag van, namost annak ILYEN perselyei vannak, a gondom az hogy függõlegen irányban kotyog, lemértem, a perselyek furata 8mm, a csap átmérõje 7,7mm...a csap egy sima imbuszfejes rúd, aminek a belseje menetes és abba megy egy m6-os csavar ami rögzíti.....gyanakodtunk sokan arra h nem huzza rendesen össze a csap a vázat a taggal, mert tul hosszu, kapott alátétet de ugyis ugyanugy kottyan ha megemelem a bicaj seggét....

elsõ amatõr kérdésem: a perselynek kell forognia a vázban, vagy a perselyben a tagnak?
második: mi a megoldás? esztergáltássak olyan csapot ami frankón illeszkedik a perselyfuratba?

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Lehet, hogy nem jó helyen vagyok ha ígyvan akkor légyszi szóljatok. Az lenne a helyzet, hogy kaptam egy fekvõbringa vázat, csak nincs neki hátulja és megkérdezném, hogy van e valakinek olyan felesleges vagy tropa bicója aminek a hátulja még jó? Rkok fel pár képet az elképzelésemrõl! Nekem a kifli vázas tetszik de 3szög alakú is jó lenne. Sajnos fizetni nem tudok, ezért olyan ember segítségét kérem akinek csak a helyet foglalja otthon! Elõre is köszi a segítséget!
ui: gyerek bringa is jó lenne!

Feltöltött kép
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a Pro Tour versenyeken szereplo Garmin Slipstream csapat [Millar, Vande Velde] is Felt bringakat hasznal. lattam mar egy par bringajukat, a kidolgozas tobbnyire elso osztalyu
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

karlitoe30

karlitoe30

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
no és ez a FELT milyen minõséget képvisel vajon? Jónak tûnik, csak kicsit drága

http://cgi.ebay.de/w...e=STRK:MEWAX:IT