Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2010. április 04. - 18:06
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. április 04. - 17:07
hol tudják ezt helyre hozni és kb milye árban és gáz ha ezzel én így tekerek?
köszi elõre is
Írta 2010. március 29. - 15:19
Errõl az új fejcsõirányzatról mit tudtok? Ami alul 1,5 colos felül meg 1,1/8-as. Az ilyen vázakba lehet sima 1,1/8 colos nyakú villákat tenni? Mert gondolom az 1,5 colos villák kiesnek a felsõ szûk átmérõ miatt,de alul lehet szûkíteni? Vagy csak az ilyen villákkal fog passzolni?
"Tapered" headtube a becsületes neve, és ahogy druszám is írta, van hozzá olyan kcs, ami alul "1 1/8-ra szûkít.
Itt (Cane Creek Cycling Components :: Components :: Headsets) és itt (Cane Creek Cycling Components :: Tech Center :: Headsets) sok érdekes dolgot olvashatsz a kormánycsapágyakról, ha egy kicsit otthon vagy az ánglius nyelvben.
Írta 2010. március 29. - 12:08
Errõl az új fejcsõirányzatról mit tudtok? Ami alul 1,5 colos felül meg 1,1/8-as. Az ilyen vázakba lehet sima 1,1/8 colos nyakú villákat tenni? Mert gondolom az 1,5 colos villák kiesnek a felsõ szûk átmérõ miatt,de alul lehet szûkíteni? Vagy csak az ilyen villákkal fog passzolni?
létezik szûkítõ (fsa pl)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. március 29. - 12:05
Írta 2010. március 23. - 01:21
Egy kis segítség kéne. Keresem a régi MATUZ-os Laklóth Pált, ha esetleg tudna valaki elérhetõséget hozzá azt megköszönném!
Üdv:
T.
Írta 2010. március 22. - 14:51
márió, 150ért nehogymá coilert vegyél, lécci
Miért ne? Mi kifogásod ellene? Tudsz jobbat mondani?
Amúgy meg olyat vegyen,ami neki tetszik,ne olyat,ami nekünk.
Írta 2010. március 22. - 08:16
Írta 2010. március 21. - 16:39
Nekem coiler van már 5 éve egy elsõ generációs Roco-val. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár a floatert hiányolom,mert az enyémen még nincs. Havernek egy stinky air-je van, és tudtommal õ is nagyon meg van vele elégedve. Nem tudom,hogy ennyivel ki vagy-e segítve.
Írta 2010. március 18. - 21:08
Specialized bighithez megtudná mondani nekem vki, hogy hol tudok csapágyakat szerezni?
Írta 2010. március 13. - 14:40
megpróbálom újra (4x) elküldeni..Tam: a szerelem ilyen....
Amugy itt egy: Rockymountain Rm7 ws - Bikemag Piact
elég régi a hirdi, de hátha, egy telefont megér
szal a linkelt vázat ismerem,már javítva van ...nekem is szerelmem egy ilyen ws rm7 de ezt hidd el hogy egy rettenet nagy dög..ugyan megy rá normál váltó de tekerni nem egy remek..66 legalább vagy inkább 888 al áll jól..
másik..
a tomac mellé kéne egy nagyobbutas fr váz..néztem hogy az újabb fajta stinky/delux rocco taggal flóterrel ilyen kilóötvenben van már..jók azok?
vagy vadásszak egy sx trailt hátha kifogok jóáron..
tapasztalata van valakinek ezekkel?
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. március 11. - 13:48
Nálunk ahol lakom egy faszi egy fullos speci fsr-el jár a 100m-re lévõ krimóba úgy, hogy a bringa soha nem látott terepet.
Írta 2010. március 11. - 13:30
Írta 2010. március 11. - 12:56
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 11. - 11:18
Tud valaki olyan embert aki egyedi elképzelésû vázamat megcsinálná?
Vagy van egy váz ami nagyon tetszik tud valaki ilyet eladót? nem kell semmi csak maga a váz.
Én nem javaslom ezt a vázat.
Van vele kapcsolatban tapasztalatom és túl sok a gyenge pontja.
(lengõkar csapágya non-stop beszarik, mozgása a kis tag/nagy lengõkar út miatt nem szép, a tag becsatlakozása a vázba elég kritikus pont, szerintem a legtöbb ott törik/reped)
Inkább keresgélnék más gyártók csodái közt, fõleg ha nem sürget az idõ és akár drágább is lehet.
Sok sikert!
Írta 2010. március 11. - 09:28
nem akarok bunkobb lenni mint feltetlen szukseges, de
ugye csak a fenyezesbe szerettel bele, es amugy fogalmad sincs rola mi ez, mire valo es mennyibe kerul?
Nem a fényezés az nem tetszik. Tudom, hogy menyibe kerül. És nekem arra kell ha elmegyek túrázni és viszem a kutyát is akkor ne az legyen, h én nem tudom követni azon a terepen ahol õ eltud menni hanem fordítva.
Az ár az nem téma! Nem azért mert sok van, hanem mert idõm van. Felrakom a mostani mountom képeit. Várom a véleményeket akár + akár - . Ezt is 1 évembe kerül összerakni mert a suli miatt csak alkalmi munkáim voltak. De most úgy tûnik h levelezõsként tudok szerezni fix állást. És majdcsak összeáll.
Írta 2010. március 11. - 07:24
Amugy itt egy: http://piacter.bikem...=213980&cat=all
elég régi a hirdi, de hátha, egy telefont megér
Írta 2010. március 11. - 02:18
ugye csak a fenyezesbe szerettel bele, es amugy fogalmad sincs rola mi ez, mire valo es mennyibe kerul?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 11. - 01:07
Azért elég sokan és sok ideig gyilkolták ezeket a kultusz vázakat zokszó nélkül
Pont ezért viszont elég kicsi lesz az esélye, hogy találsz egyet, ami nem fáradt még meg az évek alatt.
Bár ez a konkrét típus (RM7 Wade Simmons Edition) 1 évvel késõbbi, mint gondolod, 2003-as.
Na akkor még fiatal:) Van most is egy montim az shimano XT vel van szerelve
ezt majd XTR rel szeretném A másiknál 1. nek a kormányt meg a sárvédõket vettem meg. Enél meg a lámpát fogom:)
Az nem nagyon gond ha csapágyokat kell benne cserélni akok bele ipati csapágyat ha szerintetek az jó hozzá