Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Merevítés szempontjából igenis van szerepe. Minek kifûrészelni, 5 gramm miatt? Eleve baromság, hát még ha netán el akarod majd adni...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

szema

szema

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hello mindenki!
szerintetek egy országúti vázról kifûrészelni a hátsó támvillák közül a féktartó elemet mennyire jó ötlet?
elméletileg annak az alkatrésznek nincs fontos szerepe, csak a fék tartása, az meg nekem nem kell...

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Szerintem a Csekénél van. Ott nézted már?
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kgeery

kgeery

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello

Ha valaki tudja h merre találok magellan polarx tabletop-ot fekete színben megköszönném ha írna vki

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szerintem ebay vagy ilyesmi.....itthon nem hiszem h akadna....

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Üdv.
Tudnátok segíteni abban, hogy hol tudnék váltófület beszerezni Rocky Mountain RM7 FR vázhoz?
ILYENHEZ

STiPi

STiPi

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Valaki lemérte esetleg és tud nekem 2010-es pyxis váz súlyadattal szolgálni?

köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nekem az ára nem begyere, egy jóminõségû alu vagy acél váz jóval olcsóbban legyártható (a kivételek ellenére is), és az a pár 10 deka.... tudom, hogy valakinek számít, de nekem ennyit bõven nem érne meg

n

én sem a súlyáért vennék. hanem mert (ha olyan fajta persze) sokkal komfortosabb még a szkandiumnál is..bár nem nagyon tervezem merevfarú beszerzését, de pl egy karbon merida crossway vázat bármikor. (ha lenne olyan persze:) )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Nem is nagyon volt anno szó róla, hogy a karbon sz*r és elfárad. Én speciel az országútimnál mindig tartok az eséstõl, mert csak könnyebben törik, mint az alu...Montira ezért nem kellene, ott mégiscsak többet esik az ember.

nekem az ára nem begyere, egy jóminõségû alu vagy acél váz jóval olcsóbban legyártható (a kivételek ellenére is), és az a pár 10 deka.... tudom, hogy valakinek számít, de nekem ennyit bõven nem érne meg

a merida tervezõje nyilatkozta, hogy a karbon váz gyártása nehezen gépesíthetõ, ezért drága, és vélhetõen ez így is fog maradni

persze láttam már akciósan elérhetõ(bb) áru karbon kerékpárt, de azért az még mindíg drága, illetve a minõségére még csak következtetni sem lehet szemrevételezés alapján

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem is nagyon volt anno szó róla, hogy a karbon sz*r és elfárad. Én speciel az országútimnál mindig tartok az eséstõl, mert csak könnyebben törik, mint az alu...Montira ezért nem kellene, ott mégiscsak többet esik az ember.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
És te most ezt hol olvastad?

Ezt tudjuok sokan, hogy így van....:) Meg nem is kapcsolódik az elõzõ hozzászólásokhoz :)

Én vagy elsiklottam fölötte vagy nem is írta senki hogy a karbon elfárad :) nekem is volt egy karbon vázam....igaz nem sokat használtam

pavci

pavci

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Ez az egész ilyen olyan vázas történet hülyeség ,hogy nem jó a carbon mert elfárad, EZ GYÖKÉRSÉG tudom ,hogy mien a karbon mert jómagam is dolgoztam vele, többszörösét kibírja mint az alu vagy az acél és compozitosok között is csak így beszélünk a carbonról hogy hajlító húzó nyomó tekeredõ szilárdsága 10x jobb mint az acélnak, de az ütést 4x érzékenyebben veszi mint az alu, szóval ha van egy carbon vázad akkor az nem abban megy tönkre hogy elfárad hanem hogy odavágod valami keménynek ennyi ti tudjátok nekem bevált a cabon mind utcai gépnél mind terepnél.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Buruczki naplóját olvastam a rivális webszájton, és ott ejtett el egy ilyen félmondatot, hogy a karbon Magellan rendben volt.

Valamelyik XCO versenyen keszult kepeken latszik. Ha megtalalom, belinkelem.

Edit: van aki gyorsabb nalam.

Szlovakgyarmati XCO versenyen keszult par kep rola.
Forumbejegyzes: http://forum.bikemag...html#post973240

http://picasaweb.goo...587693981309490

"carbon magellan",már amennyi látszik belõle:

Köszi.
Már láttam többször képen, de eddig nem tûnt fel, hogy karbon lenne. De most hogy jobban megnézem, a középcsapágyházon látszik.
Majd jobban megnézem versenyeken.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ez olyan, hogy a világkupán is mentek SR Suntour matricás dh-villával....:)

Lenne annak hírverése szerintem ha karbont fejlesztene a magellan

hát a fejlesztene az tényleg érdekes lenne

de vehet katalogusvázat (mint a kelliz pl, vagy mit a fullis próbálkozásaik) bár presztizsen kivúl sok értelme nem lenne. legalábbis rövid távon garantált anyagi bukás.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ez olyan, hogy a világkupán is mentek SR Suntour matricás dh-villával....:)

Lenne annak hírverése szerintem ha karbont fejlesztene a magellan

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
"carbon magellan",már amennyi látszik belõle:
Feltöltött kép

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Képet tudsz róla mutatni?

Valamelyik XCO versenyen keszult kepeken latszik. Ha megtalalom, belinkelem.

Edit: van aki gyorsabb nalam.

Szlovakgyarmati XCO versenyen keszult par kep rola.
Forumbejegyzes: http://forum.bikemag...html#post973240

http://picasaweb.goo...587693981309490

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Buruczki naplóját olvastam a rivális webszájton, és ott ejtett el egy ilyen félmondatot, hogy a karbon Magellan rendben volt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Buruczki mióta nyomul karbon Magellannal?

Képet tudsz róla mutatni?

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Valami ilyesmire gyanakodtam, köszi:)