Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
És egy '05 Coiler Fox DHX5-ös vagy Swinger4-es taggal jó párositás?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Speckobol ha mazlid van, akkor ennyiert talan kapsz egy tavalyi SX Trail -t, az egy nagyon fasza vaz. Az idei inkabb 300e.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
használtban esetleg. a vpp-s bringák még elég frissek. viszont van sc bullit, cannondale gemini, specko fsr ennyiért.

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Melyik? A Px-bõl 2-3 is lesz. A kezdõ típus elég rút, de olcsó. Az ss-t még nem láttam, de a MIsi versenyvázát épp tegnap buhertuk, és az nagyon csinos darab (immár két yoke-kal).

Nzoli: ha Ac és Coiler, akkor én a Coilerre szavaznék. Én sokat használtam mindkettõt, de a Coiler masszívabbnak tûnt, és nem hintázott annyira mint az Ac. Kicsit hosszabb is, és a fejcsõ hossz, ill. kormcsp. rendszer is itt tûnik jobbnak. Meg nekem jobban tetszett a villaszög is.

Persze, itt a fórumon a Konára sokan kipróbálás nélkül eleve fikáznak, de én tudtam ob-t nyerni vele, és István barátunk is rendszeresen dobogós seniorban egy már 3 éves Stinkyvel (amely tul. képpen ua., mint a tavalyi coiler). Vizdi barátunk viszont az AC-vel tarolt idén.

Tanulság: 1. ne vedd figyelembe a "Ja, Kona/akármi, akkor az szar" hozzászólásokat, 2. ha tudod, próbáld ki azt a gépet, amelyen gondolkodsz, 3. 200 felé már tényleg érdemesebb vmi komolyabbat használtan beszerezni hozzáértõ emberek segítségével

Adamkg: thanx a lot!
Feltéve, hogy sikerül ilyen hozzáértõ emberkét megismernem, 200ért kb miket lehetne beszerezni, ami komolyabb? VPP-s Intense/Santa Cruz, Speckó Enduro is akár?

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
lefújatom, matrica le, és szebb :D
na, kiváncsi leszek a tesztre
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
hát nem szép....de lehet elõbb lesz vélemény, mert valószínû teszteljük ;)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
biztos nagyon sokáig nézegetted... :D
ez 1szeûen ronda
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
egyre jobban kezdek összebarátkozni a látványával....kiváncsi leszek mi lesz egy évmúlva a visszhangja
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

amikor az új freeride magellánról beszéltek akkor arra az egyforgáspontosra gondoltok?

errõl:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Ádám, ha az a Misi-féle-versenyváz az amire gondolok, sajnos az kb 2003óta létezik, egyszer láttam a fogasnál azzal. De reméljük lesz belõle széria is.

van,csak más néven.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
amikor az új freeride magellánról beszéltek akkor arra az egyforgáspontosra gondoltok?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Igy hogy minden felesleges cullangot leszedett róla egész pofás lett.
De majd ugyis meglátod ha elkészül. Geoja meg baszottul eltalált lett!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem, a kis polarxére gondoltam amit régen használt, leginkább a 2002esre hasonlított
de akkor ez télleg egy újféle

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Nem azt buheráltuk, hanem egy uj 2006 px-et. Hát MIsi nem szarozik. Flexel mindent le róla :D

Ha a dh vázára gondoltál abbol soha nem lesz széria váz.....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Ádám, ha az a Misi-féle-versenyváz az amire gondolok, sajnos az kb 2003óta létezik, egyszer láttam a fogasnál azzal. De reméljük lesz belõle széria is.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Melyik? A Px-bõl 2-3 is lesz. A kezdõ típus elég rút, de olcsó. Az ss-t még nem láttam, de a MIsi versenyvázát épp tegnap buhertuk, és az nagyon csinos darab (immár két yoke-kal).

Nzoli: ha Ac és Coiler, akkor én a Coilerre szavaznék. Én sokat használtam mindkettõt, de a Coiler masszívabbnak tûnt, és nem hintázott annyira mint az Ac. Kicsit hosszabb is, és a fejcsõ hossz, ill. kormcsp. rendszer is itt tûnik jobbnak. Meg nekem jobban tetszett a villaszög is.

Persze, itt a fórumon a Konára sokan kipróbálás nélkül eleve fikáznak, de én tudtam ob-t nyerni vele, és István barátunk is rendszeresen dobogós seniorban egy már 3 éves Stinkyvel (amely tul. képpen ua., mint a tavalyi coiler). Vizdi barátunk viszont az AC-vel tarolt idén.

Tanulság: 1. ne vedd figyelembe a "Ja, Kona/akármi, akkor az szar" hozzászólásokat, 2. ha tudod, próbáld ki azt a gépet, amelyen gondolkodsz, 3. 200 felé már tényleg érdemesebb vmi komolyabbat használtan beszerezni hozzáértõ emberek segítségével

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
milyen az az új magellán?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mentem is faith-tel. nem tetszett.igaz,hogy csak a parkolóban, beállítatlan rugóstaggal.

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Giant faith? Láttot már valaki fotón/videón kívül élõben is? http://www.giantbicy...0.asp?range=159
Vagy azuj freeride magellánt?
Vélemény? Ez ugye nem egy olyan dhversenygép? Hanem inkááb frirájd.

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

de most komolyan csak ez a két márka létezik? a kona stinky/coiler meg a giant ac? :rolleyes:

intense? 1000-ért már árulnak 5.5-öt ami hasonló kategória (tudom hogy kevesebb az út de a vpp miatt nem kell annyi sag, szóval kb ugyanannyi)

Ehhez a 2höz "egyszerübb" hozzájutni itthon szerintem (meg még egy kevéshez, csak speciel nekem ezek voltak szimpik), ezeket meg lehet nézni élõben, meg is lehet fogdosni...
Az Intensbõl inkább a 6.6 kéne (nyálcsorgás), de az nemigen van olcsóbban, mint az új ára, ~1900 USD