igen ugye milyen szép sport a kerékpározás?szóval a megfelelõ rugó függ a bicó rugóúttól, az áttételtõl, a rider súlyától és persze a stilusától is?
spálya: nem vitatom, csak azt mondtam, szerintem
igen ugye milyen szép sport a kerékpározás?szóval a megfelelõ rugó függ a bicó rugóúttól, az áttételtõl, a rider súlyától és persze a stilusától is?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
450-es rugó ekkora áttétel és rugóút mellett nekem volt elég (65 kiló) szóval én kiindulásnak 550-essel kezdeném.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szerintem így elsõre: 450-es de hát sokmindentõl függ. Ki kell próbálni... ezt csak te tudod eldönteni.
200 as kell bele ha a coilerrõl beszélünk.-......Létezik 190-es DHX5? Azt ugye tudod, hogy hosszabb tag nem megy bele, mert a láncvilla nem tud lejjebb mozdulni.
http://www.answerpro...id=12&itemid=37
én ezt ajállanám
dehát kitudja?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Minek DHX vagy Swinger egy ilyen vazba. Ha mar uj tagot akarsz, akkor Metel RP, vagy regebbi Vanilla RC.
A DHX Air -t meg megertenem, mert az legalabb konnyu.
De ezek a tagok kulon 70-80e korul indulnak, te meg 200 alatt akarsz vazat taggal. Csodak nincsenek.